Kimya ogrtmeniyim valla cok zorda kalirsam rapor alacam yasal hakkim bu idare ne derse desin. Heyet almak istemiyorum zaten. Ayrica az ders isteyecem her gun gitmek istemiyorumCanim sen ne ogretmenisin.Okul acilinca rapor kullanmak zor oluyor ogrenciler perisan oluyor tabi iadare de ve ogretmene tepki gosteriyorlar.Bu yildan yirmi gun kullandim geriye yirmi gun kaldi on gunde mazeret izni otuz gun kakdi geriye sikisiraak heyet aliriz artik
biz surekli o durumdayizKizlar az once Eceyi abisine biraktim markete gidiyordum balkondaydi onlar ben de Ece diye seslendim beni gordu enne enne demeye baskadi bu arada birjac gundur anne diyor kizcem sonra atkami donup gitmeye baslayinca aglamaya basladi ilerledim onu gormuyorum cigliklari duyuluyirdu dayanamadim ogluma al getir hep berabwr gidelim dedim hep beraber gittik aglayacagini dusunmemistim bilseydim hic gorunmezdim
umutta uyuyor suan birazdan kalkiyor on bucuk ginide gece uykusuna yatiyor
Anliyorum canim gercekten zor bir durum Allah yardimciniz olsunbiz surekli o durumdayizbirakip giderken ise cok uzuluyorum artik
Formasyon Alıp öğretmen mi olsak bu saatten sonra :) ne güzel olur Valla.Allahim neden ogretmen olmadimyatip uyurdum simdi kac kere uyandi yavrum, simdi bu halde ise gidiyorum malesef
Amannn benim Abim daha beter canım takma kafana. Artık ben takmıyorum.Ben cok takintiliyim canim cok üzülüyorum boyle olunca bi tane daha abim var onlara da gidemiyorum ama hep gelirler onlara gitmek istersek gelir bizi arabayla alir geri arabaylada birakir ama buna gel deyince bile kemkum diyo gercekten cok üzülüyorum ki ben keçiören de oturuyorum mesafeyi düşün yani
canım gökçe normalde 8:30 gibi uyur hep. Ama bazen 7 hatta 6 da uyuduğu bile oluyo sabaha kadar sadece emmek için uyanır. İnşallah öyle olur sizinde
Bizim çorba yalan oldu. Sıpa 3 kaşık yedi bıraktıFormasyon Alıp öğretmen mi olsak bu saatten sonra :) ne güzel olur Valla.
Ben yesin de ne zaman ne yerse yesin kafasıyla zaman öğün gıda ayırmadan elime geçen herşeyi yediriyorum. Hiç öğün sıralamam da sayım da düzenim de olmadı. Zararı neymiş ki?Kizlar face deki haziran annelerinde yazdm gecen emrenin gunluk beslenmesini.iki ara ogun arka arkaya veriyomusm dogru deglmis oglen de yemek vermeliymisim.kahvalti-meyve+ruseym-yogurt+biskuvi-aksam yemegi -muhallebi-gece mama seklinde veriyorm.
Meyve ve yogurt arka arkaya verilmemeliymis araya ana ogun koymaliymisim.siz yapiyomusunuz bunu?
Bizim çorba yalan oldu. Sıpa 3 kaşık yedi bıraktı
Tavuk didiklemiştim içine. Güzeldide tadı oturdum ben yedim
afiyet olsun yarasın âzadaAprioriden iki yeni uydurma yemek tarifi
1- 10-12 adet hipp büskiviyi sütle iyice ezdim, içine 1 yemek kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı bal ve 4-5 tane dövülmüş ceviz koydum, koca kase ara öğün çıktı. (Sonra bu çocuk neden durmuyor dememeliyim tabi enerji bombası :)))
2- tencerede 1 tatlı kaşığı un kavurfum tereyağıyla, su olarak da haşladığım tavuğun yağlı suyunu koydum. İçine biraz bulgur biraz yeşil mercimek ve didiklenmiş tavuk eti koydum. Onlar kaynarkrn ayrı kapta yoğurt un ve yumurtayı çırptım. İçine kaynayan sudan azıcık alıp ılıştırdım ve çorbaya yavaşça ekledim. Güzel ve besleyici bi çorba oldu. Allah'tan biraz fazla yapmıştım akşama biz de bunu içeriz. Çok beğendim ve ara sıra kendimize de yapmayı düşünüyorum.
Şimdiden bebelere afiyet olsun
Limon seviyo bakalım yarın başlıcaz bu gece bişi yemez zatengökçede bizim yediklerimize hiç sulanmaz. O kadarda heveslendirmrye çalışıyorum ama tık yok sıpada.
Sen biraz rahat olmaya çalış canım. Sevdiği bişey varsa onlarla başla iyi kötü. Balık çorbasına unla limonla yumurta sarısıyla terbiye yapabilirsin. Hem yumurtada yemiş olur. Ekşiyi seviyosa limon yemesinide kolaylaştırır belki
Kahvaltısını anne sütsüz yapmıyo ama onuda azıcıkanne sütüne kat yumurtayı öyle ver:)
Kıyamam iyiki almışsın keşke benim Peşimden ağlarken alma şansım olsa insanın içi gidiyoKizlar az once Eceyi abisine biraktim markete gidiyordum balkondaydi onlar ben de Ece diye seslendim beni gordu enne enne demeye baskadi bu arada birjac gundur anne diyor kizcem sonra atkami donup gitmeye baslayinca aglamaya basladi ilerledim onu gormuyorum cigliklari duyuluyirdu dayanamadim ogluma al getir hep berabwr gidelim dedim hep beraber gittik aglayacagini dusunmemistim bilseydim hic gorunmezdim
Evet yarın bizde öyle yapıcaz Yemiyorsa bırakcaz sık sık az az bi işe yaramadı@minnakkartal öykü bugun 4 te yatti 5te kalkti yemek yediriyim dedim yemedi bende biraktim dolasmaya cikardim 6.30da geldik eve hemen yedi yemegini istemeyip itiraz ettigi yemegi yedi hemen :) yani istemiyosa birakip acikmasini beklemek daha mantikli hem o aglamiyo hem ben sinir olmuyorum
Afiyet olsun maşallah Yarasın Gökçe kızaBugün Gökçe bütün hafta sonu olduğu gibi bir şey yememiş içmemiş. Bi kahvaltısını yemiş o kadar. Eve geldim patates kızartım iki tanede köfte Yaptım yediiiiii :) üstüne Çilek yedi bide. Zaten bütün hafta sonu karnımızı Çilekle doyurduk. Az evelde bi kavanoz yoğurdunu yedi 5 gün aradan sonra ilk kez yoğurdunu yedi. Hemen ardından yarım kavanozda meyve püresi yedi. Şok geçirdim.
Evet normalde bu kadar söylenmezdi ama bu kez çok canımı sıktı eşim kaç kez aradı saçmalama kuzumuz mutlu ne güzel manken gibi çıtı pıtı olcak Ateşli hallerini fln hatırla diye sizinde takviyelerinizle daa iiyim şimdi Her haline şükretmek lazım tabi Bakalım şu son çırpınışları da yapim sonra artık doğal haline bırakıcam@minnakkartal canım hep yiğenimi örmek veriyorum ama inan mira denizin yanında kilolu kalırdı :) miniminicik bişeydi yengem neler yapmadı neler. Götürmediği doktor kalmadı ama öyle öyle de büyüdü. Şimdi gayet iyi kilosu boyu.
Gökçe de 2 ayda 300 gr almış boyuda 2 cm uzamış. Kaç gündür Ağzına lokma koymuyordu nerdeyse. bi ara acayip sinirlerim bozuldu ama aklıma deniz geldi ve halimize şükrettim :) sizin doktorda iyice moralinizi bozmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?