Canim elinde sonunda yiyecek zaten hep boyle kalacak degilya hem kilo dedigin nedirki illaki.alinir bak bizlere vermeye calisiyoruz veremiyoruz bileEvet normalde bu kadar söylenmezdi ama bu kez çok canımı sıktı eşim kaç kez aradı saçmalama kuzumuz mutlu ne güzel manken gibi çıtı pıtı olcak Ateşli hallerini fln hatırla diye sizinde takviyelerinizle daa iiyim şimdi Her haline şükretmek lazım tabi Bakalım şu son çırpınışları da yapim sonra artık doğal haline bırakıcam
Ben yesin de ne zaman ne yerse yesin kafasıyla zaman öğün gıda ayırmadan elime geçen herşeyi yediriyorum. Hiç öğün sıralamam da sayım da düzenim de olmadı. Zararı neymiş ki?
Kizlar beyzam uyandi bile cevaplatiniza tesk ederim uyaninca yazamadim simdi sehbanin etrafinda donup duruyo sebek :) bakalom kacta yaticaz olmadi sahuruda kizimla yapariz
Azad da 8 gibi kalkıyor kahvaltı zatrn 1-1,5 saat sürüyor kavga dövüşDoymazmis:)acikmiyo mu diyolar aksama kadar.aciksa aglardi.her ogunu bir kase yer ve ogun aralari 2-3saat kadar.bi de emre gec kalkiyo ya kahvaltiyi 11.30-12.00 gbi yapiyo ne ara yedircem iki ogun ana yemegi ya.kafami karistirdilar.hepsi oyle veriyomus ama cocuklari 7.30-8.00 gbi kalkyo.bizm kahvalti saatimizde onlar ogle yemegi yiyolar
Dun emre de uyandi sahur yaptk ailecek
Zorda kalirsam ben de alacam.Ben de az ders istiyecem ama bakalim kac gun bosaltacaklar .Hayirlisi artikKimya ogrtmeniyim valla cok zorda kalirsam rapor alacam yasal hakkim bu idare ne derse desin. Heyet almak istemiyorum zaten. Ayrica az ders isteyecem her gun gitmek istemiyorum
Ah o birakmalar arkadan aglamalar berbat birsey keske devlet iki yil ucretli izun verseydi de iki yil kuzulardan ayrilmasaydikbiz surekli o durumdayizbirakip giderken ise cok uzuluyorum artik
Azad da 8 gibi kalkıyor kahvaltı zatrn 1-1,5 saat sürüyor kavga dövüş11 gibi uyuyor bi yatım saat sonra ara öğün, sonra fırsat bulup çorba yaparsam içer yoksa yine ara öğün sonra 4-5 gibi uyku sonra akşam yemeği. Benimki bırak açıkmayı bu saydıklarımı bile vermesem gıkı çıkmaz hatta mutlu bile olur. Bi insan yemekten bu kadar mı nefret eder
- @kmltm bende oyle sirali vermiyorum bosver bakma sen millete ogluna bak bazen o kadar az yiyo nasil duruyo diyorum aciktimi zaten agliyo yikiyo evi
Geçmiş olsun canım Üşüttü mü acaba bi tuhaf havalarBuyuk oglum ateslendi 39 derece atesi babasi acile goturecek simdi
sabah gelmısındırde canım, kacta eve gıtcenn ???Ben ogretmenim ve isteyim sabah 6 da uyudum 2 saatlik uykuyla seminere geldim
oo maşallah canım hayırlı olsunn, bızımkısıde bır haftadır gece sureklı uyanır aglarr ama dısmıs yok anlamadımüçüncü dişimiz de patladi kac gündür gece aglamalari ve sk uyanma sebebi belli oldu
bende cok uzuluyorummbiz surekli o durumdayizbirakip giderken ise cok uzuluyorum artik
ben basvurdum canım valla, onumuzdekı donem alıyorum işallah, ılk donem bıttı. bolum ıtıbarıyle cok atama yokmus ama olsun belkı bır sey olur eskısı gıbı falan hukumet karar alır vs vs. elımde bulunsun. sende al canım benceFormasyon Alıp öğretmen mi olsak bu saatten sonra :) ne güzel olur Valla.
aahh ahhh, ıkı yıl hemde ucretlıı..Ah o birakmalar arkadan aglamalar berbat birsey keske devlet iki yil ucretli izun verseydi de iki yil kuzulardan ayrilmasaydik
ayy tıplere bakkk, ıkısıde bırbırne saskın saskın bakıyor :):)Tisortumuz geldi:)
gecmıs olsun canım ,işallah cıddı bır sey deıldırr, dıstır umarımBuyuk oglum ateslendi 39 derece atesi babasi acile goturecek simdi
canım bence elıne sureklı bır sey verın , mama sandalyesının onune falan koyun o kendı alsın, ben blendırı mak. 1 ay kullandım, oda ıstemıye ıstemıye, hanı cıgnemesınden zıyade yıyeceklerın besın degerı ölüyor dıye, sonrada zaten hep catallla pure halıne getırdım. mama sandalyesının onune tabakla koydum elını yuzunu her tarafını batırdı ama aldı elınle ınceledı saatlerce sora cıgnedı . ole ole cıgnedı kuzum , sende ole yapp, annem ne varsa verıyordu elıne, havuc, elma, sogan, salatalık... ne gelırse bır ıkı cıgenyıp tukuruyordu ama olsun alısıyor sonucta. sende uzulme canım ole ole alıssırrGeçmiş olsun canım Üşüttü mü acaba bi tuhaf havalar
Cumhurbaskani en az uc cocuk yapin diyor ama.Valla Avrupa ulkelerine gore cok gerideyiz ortadaguya gore ilerdeyiz.Devlet sosyal devletlugini yapsin canim ayrica isteyenin bir yuzu kara vermeyenin iki yuxu biz isteyelim desabah gelmısındırde canım, kacta eve gıtcenn ???
oo maşallah canım hayırlı olsunn, bızımkısıde bır haftadır gece sureklı uyanır aglarr ama dısmıs yok anlamadım
bende cok uzuluyorumm
ben basvurdum canım valla, onumuzdekı donem alıyorum işallah, ılk donem bıttı. bolum ıtıbarıyle cok atama yokmus ama olsun belkı bır sey olur eskısı gıbı falan hukumet karar alır vs vs. elımde bulunsun. sende al canım bence
aahh ahhh, ıkı yıl hemde ucretlıı..
ben ılk 6 ayı aldım da (ucretsız tabıkı ) 2. altı ayı ıstedım nerdeyse kapıyı gostereceklerdı, dolaylı olarak. sızın ne guzel ucretsız 2 yıl hakkınız varken bence zorlamayın dahada :)
dıyordaaa nerde bakıcazzz, nerde aş, iş :):)Cumhurbaskani en az uc cocuk yapin diyor ama.Valla Avrupa ulkelerine gore cok gerideyiz ortadaguya gore ilerdeyiz.Devlet sosyal devletlugini yapsin canim ayrica isteyenin bir yuzu kara vermeyenin iki yuxu biz isteyelim de
Geçmiş olsun canım Üşüttü mü acaba bi tuhaf havalar
ayy tıplere bakkk, ıkısıde bırbırne saskın saskın bakıyor :):)
maşallahhh
gecmıs olsun canım ,işallah cıddı bır sey deıldırr, dıstır umarım
canım bence elıne sureklı bır sey verın , mama sandalyesının onune falan koyun o kendı alsın, ben blendırı mak. 1 ay kullandım, oda ıstemıye ıstemıye, hanı cıgnemesınden zıyade yıyeceklerın besın degerı ölüyor dıye, sonrada zaten hep catallla pure halıne getırdım. mama sandalyesının onune tabakla koydum elını yuzunu her tarafını batırdı ama aldı elınle ınceledı saatlerce sora cıgnedı . ole ole cıgnedı kuzum , sende ole yapp, annem ne varsa verıyordu elıne, havuc, elma, sogan, salatalık... ne gelırse bır ıkı cıgenyıp tukuruyordu ama olsun alısıyor sonucta. sende uzulme canım ole ole alıssırr
tesekkur ederim kizlar bekliyorum daha gelmediler@minnakkartal canini fazla sıkma diyecem ama ister istemez sıkilir cunku annesin yemek yememe sorunu bizde de var ama ogurme puturlu yiyecek gibi bi sorunumuz olmadi sukur arada bogazina kaciriyo kizariyo yine benim kiz meyveyi nadir yer yedigi zaman da sevincten ucarim corba yapsam 3 5 kasigi gecmez yedigi bende sallamaiyom sallasam zaten deliriyom zaten 10 yasina kadar seni emecek hali yok eg 10 yasina kadar da yemek yemeden buyumecek heralde illa ki ha 1 yasi olur 1.5 2 yas olur yer biraz ac birak hatta gecen de yazmistim dr un biri iki ana ogum arada 5 saat olacak diyesoylemisti anneler elinde kasik tabak pesinde yemek yesin diye kosturdugu zaman cocuga aclik hissini birakmiyolar diye bii dene gerci hos ben birakiyom da noluyo ( umitsizlige kapilma her bebe de bi olmuyo) canini sikma bugunler de gececk
yazyagmuru gecmis olsun canim ogluna
@aysegul8901 3.disler de cikmis gozunaydin topikte en gec dis cikaran umuttu galiba disin biri ciktimi arkasi corap sokugu gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?