2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım bende her gün yıkıyorum ama şampuan haftada üç kez miranın doktoru özellikle söyledi hem cildi hassas olduğu hem de idrar yolu enfeksiyon riskini arttırdığı için dedi

ayy bu da ii o zaman dün de biraz pide kemirdi aldı ağzına tabi çiğneyemedi için hem tükürdü ama sevindim buna da şimdi
betüşe de maşallah yarasın

Mira kızında doğum günü kutlu olsun canım. Uzun sağlıklı mutlu bir Ömrü olsun:)

ve geçen sene bu gün heyecandan ölüyordum bütün gece hiç uyumadım tabi sonrasında bu kadar uykusuz kalacağımı bilsem o gece de uyurdum ya neyse :)) mira kız öğlen saatlerinde aramıza katıldı ayıldıktan sonra ameliyathanenin kapısında eşime ilk sorum güzel mi :)) sonra ilk karşılaşma Allahım işte o andan itibaren ben bambaşka bir ben oldum ben anne oldum he itiraf edeyim narkoz etkisiyle mi bilmem mütemadiyen küçük erdem diye sevdim kızımı ama tabi büyüdükçe bana benzedi :)) bebek sahibi olma fikrine karar vermek alışmak çok zordu ama şimdi bakıyorum ne büyük boşluk olurmuş hayatımda Rabbim bana bu duyguyu nasip etti ya bana bir can emanet etti ya şükrüm sonsuz şimdi kalbim daha büyük sevgim kocaman iyi ki doğmuş kızım iyi ki doğurmuşum

Geçen yıl bu saatlerde karnıma giren hafif ağrılar Yüzünden uyuyamıyor yatakta dolanıyordum. Kızım Gökçemm anne ben artık burda sıkıldım kucağına gelmek istiyorum diyordu :)

günaydınlar...

iyi ki doğmuşlar.. sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürleri olsun kuzucukların..

Geçen yıl bu saatlerde karnıma giren hafif ağrılar Yüzünden uyuyamıyor yatakta dolanıyordum. Kızım Gökçemm anne ben artık burda sıkıldım kucağına gelmek istiyorum diyordu :)

En başta sağlık olsun hayatlarında.. Hiç eksik olmadan.. Daha sonrada başarı,huzur,mutluluk.. Ve istedikleri herşey inşallah.. Önce Allah sonra onlar sayesinde tanıştık,ne mutlu bize.. İlk yaşınız kutlu olsun anneler ve yavruları..

Amin canım çok teşekkürler

@minnakkartal canım doğum günü kutlu olsun miranın iyiki doğmuş.huzurlu mutlu sağlık li bi ömrü olsun inşallah.
teşekkürler canım benim

Tam okuyamiyorum bi kaç gündür yarım kalıyo taşınma telaşı oruç falan biraz yoruyo.bu arada yiğit tam yurumesede adım sayısı baya çoğaldı sanırım bi iki haftaya tam yürür.
hadi maşallah yiğit beye

Nasıl bir heyecan değil mi, şimdi bile aklımıza geldikçe kıpır kıpır oluyoruz:)) iyi ki varlar, Allah evlatlarimizla sinamasin bizleri.

iyi ki gelmis gokcecim uzun saglikli mutlu yillari olsun ins

günaydınlar...

iyi ki doğmuşlar.. sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürleri olsun kuzucukların..

isimdeyimgucumdeyim @minnakkartal iyi ki doğmuş bebekleriniz
nice güzel yaşlara:)

isimdeyimgucumdeyim canim gokcenin doğum günude kutlu olsun iyiki dogmuslar iyiki hayatımızda varlar şükürler olsun.
teşekkür ederiz teyzeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…