iyi ki gelmis gokcecim uzun saglikli mutlu yillari olsun insGeçen yıl bu saatlerde karnıma giren hafif ağrılar Yüzünden uyuyamıyor yatakta dolanıyordum. Kızım Gökçemm anne ben artık burda sıkıldım kucağına gelmek istiyorum diyordu :)
canım bende her gün yıkıyorum ama şampuan haftada üç kez miranın doktoru özellikle söyledi hem cildi hassas olduğu hem de idrar yolu enfeksiyon riskini arttırdığı için dediKizlar ben kizimi hergun banyo yaptiriyorum dusakabinde yikiyorum bir ayi geckindir kuvette zor oluyodu banyo da sorun cikartmiyo vucudunu bi kere falan sungerle yikiyorum basini da oyle bi kere sampuanla yikayip cikiyorum acaba hergun sampuan kullanmak sorun olur mu yada basini bigun sampuanlayip bigun ara verip oyle mi yikasam kafama takildi hergun banyo yaptiran anneler bu arada kullandigimiz sampuan bubchen
ayy bu da ii o zaman dün de biraz pide kemirdi aldı ağzına tabi çiğneyemedi için hem tükürdü ama sevindim buna da şimdiÇok zamandır betüle ayrı yapmıyorum bu akşam tas kebabı yapmıştım bulgur pilavıyla onu yedi koca bi tabak maşallah
Bi de komposto yapmıştım hemen hemen bi bardakta ondan içti o da doping niyetine içinde erik yaban mersini kara üzüm çubuk tarcın karanfil koydum daha ne yesin bu gece o da bende rahat uyuyabiliriz
Bugün sağlık ocağında konuşuyodukta dr ve ebe ile betüle yeşil biber veriyorum eline çiğniyo tükürüyo karpuzada öyle yapıyo ya olsun ağzına alıyo ya oda yeter drdiker
Daha küçüklrn bile hergün yıkıyodum betülü çok şükür bişey olmadı o zaman biraz pahalı organik bi şanpuan kullanıyoduk şimdi de unibaby kullanıyoruz bişey olmadı nerdeysr her akşam yemek sonradı mecburen yıkanıyo betüş bişey olacağını sanmam
Mira kızında doğum günü kutlu olsun canım. Uzun sağlıklı mutlu bir Ömrü olsun:)isimdeyimgucumdeyim canım iyiki doğmuş gökçe kız tabi iyi ki haziranda doğmuş nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun
@Akaibu seninde doğum günün kutlu olsun canım kızınla eşinle nice güzel yaşlara
teşekkür ederim canım inşallahMira kızında doğum günü kutlu olsun canım. Uzun sağlıklı mutlu bir Ömrü olsun:)
Geçen yıl bu saatlerde karnıma giren hafif ağrılar Yüzünden uyuyamıyor yatakta dolanıyordum. Kızım Gökçemm anne ben artık burda sıkıldım kucağına gelmek istiyorum diyordu :)
ve geçen sene bu gün heyecandan ölüyordum bütün gece hiç uyumadım tabi sonrasında bu kadar uykusuz kalacağımı bilsem o gece de uyurdum ya neyse :)) mira kız öğlen saatlerinde aramıza katıldı ayıldıktan sonra ameliyathanenin kapısında eşime ilk sorum güzel mi :)) sonra ilk karşılaşma Allahım işte o andan itibaren ben bambaşka bir ben oldum ben anne oldum he itiraf edeyim narkoz etkisiyle mi bilmem mütemadiyen küçük erdem diye sevdim kızımı ama tabi büyüdükçe bana benzedi :)) bebek sahibi olma fikrine karar vermek alışmak çok zordu ama şimdi bakıyorum ne büyük boşluk olurmuş hayatımda Rabbim bana bu duyguyu nasip etti ya bana bir can emanet etti ya şükrüm sonsuz şimdi kalbim daha büyük sevgim kocaman iyi ki doğmuş kızım iyi ki doğurmuşum
günaydınlar...
iyi ki doğmuşlar.. sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürleri olsun kuzucukların..
Geçen yıl bu saatlerde karnıma giren hafif ağrılar Yüzünden uyuyamıyor yatakta dolanıyordum. Kızım Gökçemm anne ben artık burda sıkıldım kucağına gelmek istiyorum diyordu :)
ve geçen sene bu gün heyecandan ölüyordum bütün gece hiç uyumadım tabi sonrasında bu kadar uykusuz kalacağımı bilsem o gece de uyurdum ya neyse :)) mira kız öğlen saatlerinde aramıza katıldı ayıldıktan sonra ameliyathanenin kapısında eşime ilk sorum güzel mi :)) sonra ilk karşılaşma Allahım işte o andan itibaren ben bambaşka bir ben oldum ben anne oldum he itiraf edeyim narkoz etkisiyle mi bilmem mütemadiyen küçük erdem diye sevdim kızımı ama tabi büyüdükçe bana benzedi :)) bebek sahibi olma fikrine karar vermek alışmak çok zordu ama şimdi bakıyorum ne büyük boşluk olurmuş hayatımda Rabbim bana bu duyguyu nasip etti ya bana bir can emanet etti ya şükrüm sonsuz şimdi kalbim daha büyük sevgim kocaman iyi ki doğmuş kızım iyi ki doğurmuşum
Amin canım çok teşekkürlerEn başta sağlık olsun hayatlarında.. Hiç eksik olmadan.. Daha sonrada başarı,huzur,mutluluk.. Ve istedikleri herşey inşallah.. Önce Allah sonra onlar sayesinde tanıştık,ne mutlu bize.. İlk yaşınız kutlu olsun anneler ve yavruları..
teşekkürler canım benim@minnakkartal canım doğum günü kutlu olsun miranın iyiki doğmuş.huzurlu mutlu sağlık li bi ömrü olsun inşallah.
hadi maşallah yiğit beyeTam okuyamiyorum bi kaç gündür yarım kalıyo taşınma telaşı oruç falan biraz yoruyo.bu arada yiğit tam yurumesede adım sayısı baya çoğaldı sanırım bi iki haftaya tam yürür.
Nasıl bir heyecan değil mi, şimdi bile aklımıza geldikçe kıpır kıpır oluyoruz:)) iyi ki varlar, Allah evlatlarimizla sinamasin bizleri.
iyi ki gelmis gokcecim uzun saglikli mutlu yillari olsun ins
günaydınlar...
iyi ki doğmuşlar.. sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürleri olsun kuzucukların..
En başta sağlık olsun hayatlarında.. Hiç eksik olmadan.. Daha sonrada başarı,huzur,mutluluk.. Ve istedikleri herşey inşallah.. Önce Allah sonra onlar sayesinde tanıştık,ne mutlu bize.. İlk yaşınız kutlu olsun anneler ve yavruları..
teşekkür ederiz teyzeleri :)isimdeyimgucumdeyim canim gokcenin doğum günude kutlu olsun iyiki dogmuslar iyiki hayatımızda varlar şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?