2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yani Zayıf olur laf ederler kilolu olur laf ederler.

@yaz yagmuru çok geçmiş olsn. İzmire gelin gittigim ilk yıl klimayı hiç kapatmadan önünde yatıyordum. 15 gün resmen hiç kapatmadık. Tabi sonra ben kötüleştim ve zature başlangıcı oldm. İlaçlarla düzeldm çok şükür. Oğlunda en kısa zamanda düzelir inş.
K kaapi ben tetatoz aşısını 5doz olarak vurduruyorum. İlk sorduğumda bebegin doğum esnasında herhangi bi tehlikeyle karşılaşmasını engellemek için demişlerdi. Sonrası için bişey demediler.
Bu arada @Akaibu uyarı almadanmı banlanmış acaba. Kötü bişeyde dememişki önemli olan sağlıklı olması diyen daha bi tane konyalıyla karşılaşmadım demek kötü bişey degil ki. Çok ilginç.

Sagol canim biz evde daha hic klima acmadik ona ragmen hasta oldu evde baska birine gecmez insallah

@Akaibu nun son mesajlarina baktim da sanirsam bdv deki yorumundan dolayi almis cunku mesajini bi daha okudum bence de bisy dememis konyalialr icin

Bu çocuklar 4 bilinmeyenli denklem gibi. O kadar sebzeli, tam buğday unlu makarnalar verdim hepsini ağzından çıkarttı. Bugün biz yerken çubuk makarna verdim severek yedi.
Ben de bugün özene beEne nohut haşladım öğlen faydalıdır yesin diye ilk lokmada daha önce yedikleri de dahil kustu. Gerçi balgamını da attığı için bu kusmasına üzülmedim :) ama akşam kendimize yaptığımız fasülye yi bi kase yedi. Sanırım özel şeyler istemiyorlar ama ben de bize yaptığımız salçalı yemeği vermek istemiyorum

denemeye başladık canım eline meyve ekmek fln veriyoruz yalıyo tükürüyo ama devam edices şimdilik kusturmamak için çok zorlamıyoruz

@Akaibu ya nolmuş ya neyseki geçici kendisini pek sevdim ben kötü bişi yok o postla ilgili değildir heralde

tabı canım verın elınee, o yalar tukururr , atar ama ıllakı bazılarını sever kemırır, sonrada parcalar yemek ıster, sonrada alısırrr işlalalhh :)

Kizlar ben kizimi hergun banyo yaptiriyorum dusakabinde yikiyorum bir ayi geckindir kuvette zor oluyodu banyo da sorun cikartmiyo vucudunu bi kere falan sungerle yikiyorum basini da oyle bi kere sampuanla yikayip cikiyorum acaba hergun sampuan kullanmak sorun olur mu yada basini bigun sampuanlayip bigun ara verip oyle mi yikasam kafama takildi hergun banyo yaptiran anneler bu arada kullandigimiz sampuan bubchen

Bir derdim var konusun da kk da hayatin icinden basliginin altinda
valla gece gece oturdum o konuyu okudum, ne bıcım ınsanlar varr yaa , sasırdım kaldımm
ama akaibunun ordada yazdıkalrında hıc bır sey yok kı bence. gayet normal kendı dusuncelerını yazmıs.
ayhhh bızede dert oldu akaıbuu nun banlanması :), yarın olsunda ogrenırırzz bakalım nıye banlanmıs :)

Çok zamandır betüle ayrı yapmıyorum bu akşam tas kebabı yapmıştım bulgur pilavıyla onu yedi koca bi tabak maşallah

Bi de komposto yapmıştım hemen hemen bi bardakta ondan içti o da doping niyetine içinde erik yaban mersini kara üzüm çubuk tarcın karanfil koydum daha ne yesin bu gece o da bende rahat uyuyabiliriz

Bugün sağlık ocağında konuşuyodukta dr ve ebe ile betüle yeşil biber veriyorum eline çiğniyo tükürüyo karpuzada öyle yapıyo ya olsun ağzına alıyo ya oda yeter drdiker

Daha küçüklrn bile hergün yıkıyodum betülü çok şükür bişey olmadı o zaman biraz pahalı organik bi şanpuan kullanıyoduk şimdi de unibaby kullanıyoruz bişey olmadı nerdeysr her akşam yemek sonradı mecburen yıkanıyo betüş bişey olacağını sanmam

Geçen yıl bu saatlerde karnıma giren hafif ağrılar Yüzünden uyuyamıyor yatakta dolanıyordum. Kızım Gökçemm anne ben artık burda sıkıldım kucağına gelmek istiyorum diyordu :)
Nasıl bir heyecan değil mi, şimdi bile aklımıza geldikçe kıpır kıpır oluyoruz:)) iyi ki varlar, Allah evlatlarimizla sinamasin bizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…