Ev taşıması zordur, ben de yılbaşında taşındım, dikkat et kendine, ben belimi ağrıtmıştım:SBen kaçar kızlar çok iş var yapılacak topla topla kutula kutula bitmiyo bu eşyalar. Yigiti uyutma saatlerinde yine birazda olsa okumaya gelirim yazdıklarınızı.
amin canım bende bu sabah başka çıktım evden uyuyodu Allahtan uzun uzun öptüm doğum gününü kutladım güzel dileklerimi diledim ve şimdi deli gibi akşam olmasını bekliyorumcanım hiç çalışmak istemiyor. içim kıpır kıpır. kızımı özledim. sabah sabah enerji yüklüydü sıpa :)
bir yıl ne çabuk geçti. Allaha hergün şükrediyorum Gökçemi bana verdiği için. Gülüşüne kurban olurum ki ben onun. sabah durup durup anne diyordu.o anne diyor ben kızımmm diyorum. gülüyor gene annee diyor. saat 15:30 olsada eve gitsem öpsem koklasam sıpamı.nasıl bir sevgiymiş bilemedim ki. doyamıyorum bir türlü. Allahım acısını yaşatmasın.
İYİ Kİ DOĞMUŞ MİRACIK ALLAH SANA VE EŞİNE AĞIŞLASIN YAVRUNUZU CANIMve geçen sene bu gün heyecandan ölüyordum bütün gece hiç uyumadım tabi sonrasında bu kadar uykusuz kalacağımı bilsem o gece de uyurdum ya neyse :)) mira kız öğlen saatlerinde aramıza katıldı ayıldıktan sonra ameliyathanenin kapısında eşime ilk sorum güzel mi :)) sonra ilk karşılaşma Allahım işte o andan itibaren ben bambaşka bir ben oldum ben anne oldum he itiraf edeyim narkoz etkisiyle mi bilmem mütemadiyen küçük erdem diye sevdim kızımı ama tabi büyüdükçe bana benzedi :)) bebek sahibi olma fikrine karar vermek alışmak çok zordu ama şimdi bakıyorum ne büyük boşluk olurmuş hayatımda Rabbim bana bu duyguyu nasip etti ya bana bir can emanet etti ya şükrüm sonsuz şimdi kalbim daha büyük sevgim kocaman iyi ki doğmuş kızım iyi ki doğurmuşum
@minnakkartal veisimdeyimgucumdeyim bu iki guzel kiz ayni gunmu dogmus ikisinede mutlu saglikli yillar
yazyagmuru canim cok uzuldum ogluna cok geçmiş olsun inşallah eceyede gecmeden atlatirsiniz
@ayferzey tasinmak cok zor canim allah kolaylık versin
@Akaibu ne olduki canim meraklandik iyice
İYİ Kİ DOĞMUŞ MİRACIK ALLAH SANA VE EŞİNE AĞIŞLASIN YAVRUNUZU CANIM
@minnakkartalisimdeyimgucumdeyim miira ve gokce nin dogum gunleri kutlu olsun saglikla huzurla nice yas gunlerine
Gunaydin anneler bizde bi haftayi geckindir deli gibi memeye duskunluk tavan yapti yenidogan gibi memeden ayrilmiyo nerdeyse saat basi emiyo vermesem deliriyo yemeklere agzini surmuyo sevdigine de sevmedigi yemege de asagida bile kucagimda tsortume yapisiyo acmaya calisiyo mem mem mem diyerek bu aralar yapisik ikiz gibi olduk habire emiyim diyo anlamiyom niye.boyle yapiyoki
Gunaydin anneler bizde bi haftayi geckindir deli gibi memeye duskunluk tavan yapti yenidogan gibi memeden ayrilmiyo nerdeyse saat basi emiyo vermesem deliriyo yemeklere agzini surmuyo sevdigine de sevmedigi yemege de asagida bile kucagimda tsortume yapisiyo acmaya calisiyo mem mem mem diyerek bu aralar yapisik ikiz gibi olduk habire emiyim diyo anlamiyom niye.boyle yapiyoki
aynen canım bizimki de öyle.. ama bizim üst dişler geliyor kaşınıyor galiba.. haftasonu durup durup emdi. p.tesi işe başlayınca çok kötüymüş alıp işe getirdiler.. burda da yakamı bırakmadı.. salı iyiydi şükür dişlerin yeri açıldı rahatladı galiba.. sizinde diş gelebilir belki..Gunaydin anneler bizde bi haftayi geckindir deli gibi memeye duskunluk tavan yapti yenidogan gibi memeden ayrilmiyo nerdeyse saat basi emiyo vermesem deliriyo yemeklere agzini surmuyo sevdigine de sevmedigi yemege de asagida bile kucagimda tsortume yapisiyo acmaya calisiyo mem mem mem diyerek bu aralar yapisik ikiz gibi olduk habire emiyim diyo anlamiyom niye.boyle yapiyoki
Ayni ayni karnimi gobegime mem mem diye yapisiyo biz sabahdan aksma kadar boyleyiz yogurda ve yumurtya hayir demeyn kiz onlara bile yuz ceviriyoteşekkür ederim kızlar
ya bu da bir salgın mı acaba bizde de durum aynı dün kapıdan girdim sabaha kadr saat başı emdi yapışıyo bana meme meme tutturuyo resmen elimi yümüzü göbeğimi emmeye çalışıyo dişleri acaba diyorum
Bilmiyorum ki 4 ustte 4 altta disimiz var azilar mi gelecek acep agzini pek actirmiyo salyasi da biraz var akiyo ama tam gelecek gibi de deil kabarik ama tam deilDismi cikaracakki canim
Ayyy canim azilar cok zormus kizimla ayni gün dogumlu yigenim var simdi oda azilari cikatiyor yemiyor içmiyor sadece emiyor hatta baya kilo verdi kuzum inşallah kolayca cikarirda eski haline doner bebisinAyni ayni karnimi gobegime mem mem diye yapisiyo biz sabahdan aksma kadar boyleyiz yogurda ve yumurtya hayir demeyn kiz onlara bile yuz ceviriyo
Bilmiyorum ki 4 ustte 4 altta disimiz var azilar mi gelecek acep agzini pek actirmiyo salyasi da biraz var akiyo ama tam gelecek gibi de deil kabarik ama tam deil
Ayniyiz sizinle yogurt ve yumurtaya hayir demeyen ama simdi yuz ceviren 4 ustte 4 altta disi olan yavrumun arka disleri geliyorAyni ayni karnimi gobegime mem mem diye yapisiyo biz sabahdan aksma kadar boyleyiz yogurda ve yumurtya hayir demeyn kiz onlara bile yuz ceviriyo
Bilmiyorum ki 4 ustte 4 altta disimiz var azilar mi gelecek acep agzini pek actirmiyo salyasi da biraz var akiyo ama tam gelecek gibi de deil kabarik ama tam deil
Bizde asidan geldik 12 ay 7 gunluk 10.6 kilo 81cm boy. Bizim 3ude bacaktan yapıldı bi farki var mi acabaAsidan geldik smdi iki bacaktan bi koldan yapildi. 12 ay 20 gunluguz. 8700 kilo 80cm boy. Cok agladi insallah ates olmaz kizamk canli asi oldgu icn ates yapablirmis
bizde de dis sikintisi var gece hep ayaktaydik azi dislerinde birsey goremiyorum kopek disleri cikartiyor.Ayni ayni karnimi gobegime mem mem diye yapisiyo biz sabahdan aksma kadar boyleyiz yogurda ve yumurtya hayir demeyn kiz onlara bile yuz ceviriyo
Bilmiyorum ki 4 ustte 4 altta disimiz var azilar mi gelecek acep agzini pek actimiyo salyasi da biraz var akiyo ama tam gelecek gibi de deil kabarik ama tam deil
kankişşş miracığımmm iyiki doğdun :) sağlıklı mutlu huzurlu uzun yaşların olsun inş tezeemm :)ve geçen sene bu gün heyecandan ölüyordum bütün gece hiç uyumadım tabi sonrasında bu kadar uykusuz kalacağımı bilsem o gece de uyurdum ya neyse :)) mira kız öğlen saatlerinde aramıza katıldı ayıldıktan sonra ameliyathanenin kapısında eşime ilk sorum güzel mi :)) sonra ilk karşılaşma Allahım işte o andan itibaren ben bambaşka bir ben oldum ben anne oldum he itiraf edeyim narkoz etkisiyle mi bilmem mütemadiyen küçük erdem diye sevdim kızımı ama tabi büyüdükçe bana benzedi :)) bebek sahibi olma fikrine karar vermek alışmak çok zordu ama şimdi bakıyorum ne büyük boşluk olurmuş hayatımda Rabbim bana bu duyguyu nasip etti ya bana bir can emanet etti ya şükrüm sonsuz şimdi kalbim daha büyük sevgim kocaman iyi ki doğmuş kızım iyi ki doğurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?