2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sagol canim evet ayri tutacagim oglum zaten odssinda vakit geciriyor daha cok tv var odasinda tekefonla ugrasiyor internette falan ders calisiyor tembihledim zaten opmek yaklasmak yok diye insallah bulasmaz

Sagol canim insallah

Kv kp iyi de evde bi bosanmis gorumcemiz var allah dusman basina vermesin cinsden o doldurmasa kv kp iyi insanlar gorumce mikser gibi ortaligi karistiriyim derdinde onla tartisyim bunla tartisiyim zaten esimde su bi haftayi atlataydik diyo oda biliyo ablasinin ortaligi karistirdigini

Ne güzel canım sen de nefes alırsın biraz. Yalnizken zor bazen saatlerce tuvalete gitmeyi bile erteliyorum Inşallah hep iyi bir iletişim içerisinde olursunuz.

Aşıya giderken uğradım hatta gidebilirmisin tek başına dedi biraz ara var betülde kucağımdaydı gidemem desem kp i yollardı ben gidetim deyince tamam dedi sağolsunlar betül hakkında be desem tmm derler hatta betüle ben çikolata veririm babaannesi çok yemesin filan der bırakınca güzel bakarlar gelincede rapor verir şunu yedi şöyle yaptı filan diye

Canım benim bi de şansım eşim tek çocuk

yok canım bılıyorum kuzunun kusma problemınıde hanı alıstırma anlamında dedım , kendı belkı elıne alırsa ole haıften ısırırr yada sadece emerse ole ole belkı alısır hanı puturlu seyler yemeye dıe dedım canım . (hanı sen vermeden kendı ole elıne alıp bakıcak ıncelıycek vs vs )

cok gecmıs olsun canım işallah eceye gecmezz, nasıl oldu bu yaz vaktı zaturreee yavrum yaa, soguk su falan mı ıctı terlı terlıı. işallah hastaneye yatmaz, her anlamda senın ıcın cok zor olur canım acıl sıfalar

A apriori11 yazyagmuru engellendi canim 24 saat doluncaya kadar giremeyecek konyalilar icin yazdigundan dolayi sanirsam
yok canım konyalılar ıcın banlanacagını sanmam. her yazdıgımızı kelıme kelıme ınceleyecek zamanları dahası personellerı mı var bu k.k nun. hıc sanmam. ( he bırısı gorup sıkayet ettıyse o baska ) kaldıkı ole hakaret vs falan etmemıskı

Offff ben uyuz oldum seni düşünemiyorum. Keşke benimde sütüm olsaydı gökçede emebilseydi. O ne Yediği belirsiz mamaları vermek zorunda kalmasaydım

Merhaba arkadaslar hayirli ramazanlar hepinize oruc tutanlarin allah kabul etsin tuttgu oruclari ben tutamiyorm bu sene cok bas donmem var bir haftadr gzlerm karariyo surekli. Buarada hira emmiyo demistm iki gn boynca istemedi sonra emdi anlamadm sebebini. Birakmadi memeyi birakcak gbi yapti

Sagol canim insallah gecmez Ece yede soguk su icmisti ama dr mikrobik ve bulasici demis muhtemelen baska bir yerden aldi mikrobu camiye gidiyordu orasi kalabalik klimalar acik oluyor oradan biridinden gecmis olabiilir baska bir kalabaliga falan girmedi akaibu konusunda bence de hakaret etmemis ki genelleme bile yapmak istemiyorum demis sadece katsilastigi insanlardan soz etmis neyse insallah kisa zamanda tekrar katilir buraya
sana da hayirli ramazanlar canim Hira nin emmeyi birakmamasina sevindim

hımm olabılır canımmm, klımadan carpmıs olabılır, oncekı senelerde bende gıttıgımde acayıp klıma vuruyordu. işallah en kısa zamanda acıl sıfalar canım . @Akaibu yu ogrenırız bakalım canım , bencede konya olayı falan deıldır. 24 saat demısler yaa, eger oleyse yarına gelır herhalde ona sorarız bakalım :)

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce atlatır ilaçları iyi gelirde hastaneye yatmaz. Ve inşallah sizlere Geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…