Instagram da ne kadar duygusal yazmissin canim. Gozlerim doldu.teşekkürler canım @Akaibu nun kendi doğum günüsü :)
tezesiii teşekkürler
yok canım ne münasebet bizik
teşekkürler canım kesinlikle doğru burada fikirlerle dualarla büyüdü kuzucuklar çok şükür bu vesileyle ben hepinize teşekkür ederim iyi ki kesişti yollar iyiki bi şekilde dokundunuz hayatımıza
sağol canımGokce ve miranin dogum gunleri kutlu olsun nice saglikli huzurlu ve istahli senelere insallah:))
teşekkürler canım bugün sanırım bi hayli duygusalım eve gidip miraya sarılmak için deliriyorumInstagram da ne kadar duygusal yazmissin canim. Gozlerim doldu.
Gecmis olsun canimBenm de dis agrim basladiyirmilikler yokluyo arada kulagm bademcigm bile agriyo
geçmiş olsun canım şu dişler hem bebelere hem bizlere ne çektirdi yahuBenm de dis agrim basladiyirmilikler yokluyo arada kulagm bademcigm bile agriyo
Oh oh maşallah yesin yarasın.Bi çorba yaptım ki tamam vitamin deposu ama 1 yıl aç gezsem dönüp yemem yani o derece kötü ve yedirirken bile benim için kalkıyor. Ama brnim acayip oğlum kaşığı havada kapıyor resmen :/
Mira ve gökçenin doğum günü kutlu olsun. Allahım sağlıklı huzurlu musmutlu bi ömür nasip etsin inşallah. :)
Bende haziran bebişiyim
Bu gün benimde doğum günüm
O da iğrençmiş yer heralde bu bebeler berbat tadı ola. Şeyleri daha çok seviyor ilginç tiplerOh oh maşallah yesin yarasın.
Bende balık köftesi yaptım patates bezelye ve havuç haşlayıp balıkla yoğurdum. İnşallah yer. Normal köfte sert geliyo bide balık deniycem bakalım
Sizde son durum nedir, en onemlisi saglik aslında. Miranin reflu tedavisi devam ediyo degil mi. Benim kizda da var
Instagram adin neydi cnm
blendır yapıyorum içinede biraz ıhlamur suyu koyuyorum kıvam alsın diye. Günde 1 tane yediriyorum.arrkadaslar siz yumurtanin beyazini nasil yeditiyorsunuz ?
Doğum günün kutlu olsun canım,ailenle ve sevdiklerinle nice güzel yıllara.Mira ve gökçenin doğum günü kutlu olsun. Allahım sağlıklı huzurlu musmutlu bi ömür nasip etsin inşallah. :)
Bende haziran bebişiyim
Bu gün benimde doğum günüm
Haşlama pek sevmiyor ben de omlet yada Menemen yapıyorumarrkadaslar siz yumurtanin beyazini nasil yeditiyorsunuz ?
Ben bizim yemekleri de içme suyuyla yapıyorum ama ütüyü bırakalı çok oldu günde 5 kıyafet değiştiriyo terden ve hergün kıyafet yıkıyorum ütüye vakit bile kalmıyo
Teşekkür ederim canım.
Haa su tatli tontonun annesi :)Burcu1957 canım
Sagol canimsağol canım teşekkürler
yüksek ihtimal anne sütüne güveniyor ondan yemiyordur canım bizim kilo alımımız ii değil doktro son kontrolde anne sütünü azaltmazsan ek gıdayı reddebilir artık yemek daha önemli dedi ama kilo durumundan olabilir sizinki iise sadece emzirmeyi ek gıda sonrasına alarak deneme yapabilirsin gibi
anlaştık :))
yok canım reflü tedavisini bıraktık daha doğrusu verimli yapamadık miranın kendi doktoru şuan sorunun başka olduğunu düşünüyor psikolojik isteksizlik vs gibi ama biz yine de tekrar gideceğiz son durumu konuşup ona göre değerlendircez bakalım size de geçmiş olsun
Konuyu merak ettim ya baslik neydi acabaBen geldim
Dün canım sıkılınca diğer konulara bakayım demiştim.
Birisi konu açmış eşinin akrabası küfür etmiş kadına. Kv dede boşver aldırma demiş.
Üyelerin biride akıl olarak. Kpine eşine kendini acındır. Hatta kvni iyice kışkırt sana vurmasını sağla. Kocana falanda beni dövdü diye yakın. Bi daha onla görüşmez kaynanandan kurtulursun yazmış.
Şok oldum okuyunca verilen akla bak. Bende o üyeye bişey yazdım dayanamayıp. Konu dışına çıkıp polemiğe girdiğim için uzaklaştırılmışım.
Kader kurbanıyım
Deselerdi bana konuyu dağıtma yoksa gidersin diye hiç yapar mıydım
Dahada ayrılmam burdan. Bi başka konulara bakıyım dedim başımı belaya soktum.
Kaynanam akrabaların söylediklerini duymazdan gel diyor du yanlış hatırlamıyosamHaa su tatli tontonun annesi :)
Sagol canim
Konuyu merak ettim ya baslik neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?