2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bemde yumurtayi haslarsam sarisini yemek istemiyo öykü sadece beyazibi yiyo parca parca veriyprum agzina omlet yapiyorum bazende

Gecmis olsun canim

geçmiş olsun canım şu dişler hem bebelere hem bizlere ne çektirdi yahu

Tesekkurler kizlar disciye gidip agzmi komple degistirmem gerekiyo sanirim

Ay cok guldum yahadi gecmis oldun canim.dogum gunun de kutlu olsun haziran bebesi

Tesekkurler canim.ben de icme suyuyla yapiyorm yemegini.bizmkileri icme suyuyla yapiyorm.utuyu de yapiyorm hala citcitli badiler haricyorucu oluyo ama guzel gorunmyo gozume napym:)

@AreN5 canim bende utulemeti cok oldu birakali ama yemekleri hala icme suyuyla yapiyorum bir kere kendimize cesme suyuyla cay yapmistik ailecek midemiz bozuldu ki kizima o sudan mumkun degil yapamam

Sağol canım. Oğlun nasıl oldu sahi?
İnsanın haline şükretmesi için arada bakmak lazımmış öyle şeyler var ki şok oldum
sagol canim atesi dustu insallah atlatir pönomokok asisini yaptirmistim kucukken o yuzden herherhalde cok sukur agir seyretmiyor hastaligi evde kimseye bulasmadan iyilesir insallah

Canim benimde diger tarafta agrim var az once cok agriyordu gecti simdi disciye gosterdim orda birsey yok diyor ama agriyor zaten ay sonunda cagarmisti kaplama icin bir daha gostercem birsey yoksa niye agriyorkac gundur ne cektim disten agzimin tadi bile kalmadi

yazyagmuru acaba ustten degilde yandan falanmi curuduki canim benim bu kanal tedavisini yaparken yandakininde yandan curumeye basladigini gorduk mesela agrida yok ama ustten bakinca curukte yok yandaki dis onu yandan curutmeye başlamış

Vallahi helal olsun size kizlar bunca isin gucun icinde bir de utu yapmak

@kmltm ve @Akaibu bende inanılmaz korkuyordum hatta ben suana kadar gittigim her discinin elini isirmisimdir acidan onlarda tamam tamam birak bisi yapmıyorum diye bagirmistir :)))
Ama bu sefer hayatimin en dogru doktotunu buldum birak kanal tedavisini oncesi yaptigi igneyi bile hissetmedim uzandigim koltugun tepesine de tv koymuslar. Tv seyrettim hatta bittimi dedim sasirdim ama neden böyle korktugumuda anladim bazi disciler igne vurup daha uyusmadan yapmaya basliyo. Uyusunca biz coktan evde oluyoruz aceleye getiriyolar iyi birini bulduktan sonra sorun olmuyor

ne işin var başka yerlerde bizi hem merakta bırak hemde başını derde sok

Mira ve gökçenin doğum günü kutlu olsun. Allahım sağlıklı huzurlu musmutlu bi ömür nasip etsin inşallah. :)

Bende haziran bebişiyim
Bu gün benimde doğum günüm
Sağol canım tekrar kutlu olsun yeni yaşın

Ben ütüyü bıraktım sadece bi yere gideceğimiz zaman ama yemekleri içme suyuyla devam

Vallahi helal olsun size kizlar bunca isin gucun icinde bir de utu yapmak

Amaan o kadar is yapiyorum ütüye mi kalmis

Umarim ben de oyle iyi bir dis hekimine denk gelirm canim

Olabilir canim bir daha gittigimde soyleyecegim daha dikkatli baksin notmwl olmayan birseyler var

canım ben korkmazdım aslında. Acıyada dayanıklıyımdır aslında. Ama hamileyken dişimi çekmek zorunda kaldılar. 5 tane iğne vurdukları halde uyuşmadı. Zorla kollarımdan falan tuttularda çektiler. Çekmezlerse bebeğe zararı alur diye. Şimdide deli gibi korkuyorum inşallah atlatırım senin gibi

dahada gitmem bi yere

Bugün bryza hic bisi yemedi khvaltisina.mihlama yapmistim 1 kasik aldi baska yemedi onunla oglr uykusuna yatti kalkinca yarim kase corba icti sonra yine hic bisi yemedi meyveyi cok sever yozune bile bakmadi salatalik verdim eline disiyle koparıp koparip halinin turlu yerlerine firlatiyor neden yemiyor ki hic anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…