blmiyormki iki bacagina yapildi birertane bide koluna yapildi ndn acabaBizde asidan geldik 12 ay 7 gunluk 10.6 kilo 81cm boy. Bizim 3ude bacaktan yapıldı bi farki var mi acaba
Sağol canım. Oğlun nasıl oldu sahi?@Akaibu dogum gunun kutlu olsun esin ve kizinla nice guzel senelere ben de bie kere baktim oralara icim sisti resmen bir daha bakmadim oralara
Gecmis olsun canim
geçmiş olsun canım şu dişler hem bebelere hem bizlere ne çektirdi yahu
Ben geldim
Dün canım sıkılınca diğer konulara bakayım demiştim.
Birisi konu açmış eşinin akrabası küfür etmiş kadına. Kv dede boşver aldırma demiş.
Üyelerin biride akıl olarak. Kpine eşine kendini acındır. Hatta kvni iyice kışkırt sana vurmasını sağla. Kocana falanda beni dövdü diye yakın. Bi daha onla görüşmez kaynanandan kurtulursun yazmış.
Şok oldum okuyunca verilen akla bak. Bende o üyeye bişey yazdım dayanamayıp. Konu dışına çıkıp polemiğe girdiğim için uzaklaştırılmışım.
Kader kurbanıyım
Deselerdi bana konuyu dağıtma yoksa gidersin diye hiç yapar mıydım
Dahada ayrılmam burdan. Bi başka konulara bakıyım dedim başımı belaya soktum.
sagol canim atesi dustu insallah atlatir pönomokok asisini yaptirmistim kucukken o yuzden herherhalde cok sukur agir seyretmiyor hastaligi evde kimseye bulasmadan iyilesir insallahSağol canım. Oğlun nasıl oldu sahi?
İnsanın haline şükretmesi için arada bakmak lazımmış öyle şeyler var ki şok oldum
Canim benimde diger tarafta agrim var az once cok agriyordu gecti simdi disciye gosterdim orda birsey yok diyor ama agriyor zaten ay sonunda cagarmisti kaplama icin bir daha gostercem birsey yoksa niye agriyorkac gundur ne cektim disten agzimin tadi bile kalmadi@Akaibu hem hosgeldin hemde dogum günün kutlu olsun canim
@kmltm bende dialerimi yaptirmaya basladim canim birazdayazyagmuru ndan aldigim destekle tabi daha 1 disim yapildi ama hemen rahatlamaya basladim bence sende aksatmadan git canim
@Akaibu hem hosgeldin hemde dogum günün kutlu olsun canim
@kmltm bende dialerimi yaptirmaya basladim canim birazdayazyagmuru ndan aldigim destekle tabi daha 1 disim yapildi ama hemen rahatlamaya basladim bence sende aksatmadan git canim
Benide yazıb o listeye. Deli gibi korkuyorum gidemiyorumBen de cok korkuyorum disciden
Vallahi helal olsun size kizlar bunca isin gucun icinde bir de utu yapmakTesekkurler kizlar disciye gidip agzmi komple degistirmem gerekiyo sanirim
Ay cok guldum yahadi gecmis oldun canim.dogum gunun de kutlu olsun haziran bebesi
Tesekkurler canim.ben de icme suyuyla yapiyorm yemegini.bizmkileri icme suyuyla yapiyorm.utuyu de yapiyorm hala citcitli badiler haricyorucu oluyo ama guzel gorunmyo gozume napym:)
ne işin var başka yerlerde bizi hem merakta bırak hemde başını derde sokBen geldim
Dün canım sıkılınca diğer konulara bakayım demiştim.
Birisi konu açmış eşinin akrabası küfür etmiş kadına. Kv dede boşver aldırma demiş.
Üyelerin biride akıl olarak. Kpine eşine kendini acındır. Hatta kvni iyice kışkırt sana vurmasını sağla. Kocana falanda beni dövdü diye yakın. Bi daha onla görüşmez kaynanandan kurtulursun yazmış.
Şok oldum okuyunca verilen akla bak. Bende o üyeye bişey yazdım dayanamayıp. Konu dışına çıkıp polemiğe girdiğim için uzaklaştırılmışım.
Kader kurbanıyım
Deselerdi bana konuyu dağıtma yoksa gidersin diye hiç yapar mıydım
Dahada ayrılmam burdan. Bi başka konulara bakıyım dedim başımı belaya soktum.
Sağol canım tekrar kutlu olsun yeni yaşınMira ve gökçenin doğum günü kutlu olsun. Allahım sağlıklı huzurlu musmutlu bi ömür nasip etsin inşallah. :)
Bende haziran bebişiyim
Bu gün benimde doğum günüm
Ben ütüyü bıraktım sadece bi yere gideceğimiz zaman ama yemekleri içme suyuyla devam
Vallahi helal olsun size kizlar bunca isin gucun icinde bir de utu yapmak
@kmltm ve @Akaibu bende inanılmaz korkuyordum hatta ben suana kadar gittigim her discinin elini isirmisimdir acidan onlarda tamam tamam birak bisi yapmıyorum diye bagirmistir :)))
Ama bu sefer hayatimin en dogru doktotunu buldum birak kanal tedavisini oncesi yaptigi igneyi bile hissetmedim uzandigim koltugun tepesine de tv koymuslar. Tv seyrettim hatta bittimi dedim sasirdim ama neden böyle korktugumuda anladim bazi disciler igne vurup daha uyusmadan yapmaya basliyo. Uyusunca biz coktan evde oluyoruz aceleye getiriyolar iyi birini bulduktan sonra sorun olmuyor
Olabilir canim bir daha gittigimde soyleyecegim daha dikkatli baksin notmwl olmayan birseyler varyazyagmuru acaba ustten degilde yandan falanmi curuduki canim benim bu kanal tedavisini yaparken yandakininde yandan curumeye basladigini gorduk mesela agrida yok ama ustten bakinca curukte yok yandaki dis onu yandan curutmeye başlamış
canım ben korkmazdım aslında. Acıyada dayanıklıyımdır aslında. Ama hamileyken dişimi çekmek zorunda kaldılar. 5 tane iğne vurdukları halde uyuşmadı. Zorla kollarımdan falan tuttularda çektiler. Çekmezlerse bebeğe zararı alur diye. Şimdide deli gibi korkuyorum@kmltm ve @Akaibu bende inanılmaz korkuyordum hatta ben suana kadar gittigim her discinin elini isirmisimdir acidan onlarda tamam tamam birak bisi yapmıyorum diye bagirmistir :)))
Ama bu sefer hayatimin en dogru doktotunu buldum birak kanal tedavisini oncesi yaptigi igneyi bile hissetmedim uzandigim koltugun tepesine de tv koymuslar. Tv seyrettim hatta bittimi dedim sasirdim ama neden böyle korktugumuda anladim bazi disciler igne vurup daha uyusmadan yapmaya basliyo. Uyusunca biz coktan evde oluyoruz aceleye getiriyolar iyi birini bulduktan sonra sorun olmuyor
dahada gitmem bi yerene işin var başka yerlerde bizi hem merakta bırak hemde başını derde sok
Sağol canım tekrar kutlu olsun yeni yaşın
Ben ütüyü bıraktım sadece bi yere gideceğimiz zaman ama yemekleri içme suyuyla devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?