aynı bızımkısı canım , bu arakar hıc bır sey yemıyor, ama ekmek ıcı verr, hemen hapur hupur goturuyorrr bende anlamadım vallaaaBugün bryza hic bisi yemedi khvaltisina.mihlama yapmistim 1 kasik aldi baska yemedi onunla oglr uykusuna yatti kalkinca yarim kase corba icti sonra yine hic bisi yemedi meyveyi cok sever yozune bile bakmadi salatalik verdim eline disiyle koparıp koparip halinin turlu yerlerine firlatiyor neden yemiyor ki hic anlamadim
Sağol teyzesiGökçe ve mira mutlu huzurlu uzun ömürleriniz olsun. Topiğin bebeleri hep beraber büyüttük sizi :)))
Sağol teyzoşuisimdeyimgucumdeyim @minnakkartal dogum gununuz kutlu olsun ısallahahh, nıce nıce senelere saglıkla hep bırlıkte olmanız dılegıyle..
utu yapan arkadaslarada bravoo vallaaa,ben kendı kıyafetlerımı en utusuzunden secıp, pantolonlarımı eve gelınce burusmasın dıye duzgunce serıp o sekılde bırakıyorum vallaa.allahtan esımınde cok utulu bır ısı yok, keşke benımde ole olsaydı ama bende bu kosullarda olabılcek en uzun zamana yayıyorum utu aralıklarını
Teşekkür ederiz teyzesi
Sağol teyzesi :)İyi ki dogmus Gokcecik nice guzel yaslara canim
İyi ki dogmus Mira kiz nice guzel yaslara canim
Amin canim cok sagol
Cok tesekkur edetim canim
ayni durum bizde de var canim surekli emmek istiyor gece sabaha kadar yapisiyor bana esim dun gece ilk defa bu nasil bebek surekli kalkiyor diye soylendi ki normalde ne olursa olsun kizmaz bana da kizdigimda mudahale eder gunduzde surekli tisortumu aciyor agzini dayiyor basliyor emmeye ama yemek oncesiyse dikkatini dagitiyorum balkona falan cikaryiyorum emzirmiyorum cunku o zaman kesinlikle yemek yemiyor
teşekkürler canımisimdeyimgucumdeyim @minnakkartal dogum gununuz kutlu olsun ısallahahh, nıce nıce senelere saglıkla hep bırlıkte olmanız dılegıyle..
utu yapan arkadaslarada bravoo vallaaa,ben kendı kıyafetlerımı en utusuzunden secıp, pantolonlarımı eve gelınce burusmasın dıye duzgunce serıp o sekılde bırakıyorum vallaa.allahtan esımınde cok utulu bır ısı yok, keşke benımde ole olsaydı ama bende bu kosullarda olabılcek en uzun zamana yayıyorum utu aralıklarını
Canim Ece de 9 aylikken 10 kilo gelmisti tam 12 aylikken gittigimizde yine 10 kilo geldi dr boyu uzadigi icin ve hareketlendigi icin bu sefer normal karsiliyorum dedi bir daha ki kontrolde yine almamis olursa idrar tahlili yaptiririz dediYa kilo alamamayla ilgili konuyu kafama hiç takmıyordum. Burdaki yazışmaları görünce içime kurt düşmüyor değil. Arda 9. ayda 10 kilo idi. Bir yürümeye başladı 10 aylıkken 13 aylık olacağız hala 10 kilo. Hormon felan deyince içime sıkıntı düştü.
Bir daha ne zaman gideceksiniz canım?Canim Ece de 9 aylikken 10 kilo gelmisti tam 12 aylikken gittigimizde yine 10 kilo geldi dr boyu uzadigi icin ve hareketlendigi icin bu sefer normal karsiliyorum dedi bir daha ki kontrolde yine almamis olursa idrar tahlili yaptiririz dedi
Super canim afiyet olsun@yaz yagmuru pastamız nasıl
Canım Arda baya erken yürüdü birde boy uzaması daa önemli artık Belki ondan bişi dememiştir doktorunuzYa kilo alamamayla ilgili konuyu kafama hiç takmıyordum. Burdaki yazışmaları görünce içime kurt düşmüyor değil. Arda 9. ayda 10 kilo idi. Bir yürümeye başladı 10 aylıkken 13 aylık olacağız hala 10 kilo. Hormon felan deyince içime sıkıntı düştü.
teşekkürler canımisimdeyimgucumdeyim @minnakkartal dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu senelere @Akaibu dogum gunun kutlu olsun
Teşekkür ederiz canım. :)isimdeyimgucumdeyim @minnakkartal dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu senelere @Akaibu dogum gunun kutlu olsun
Canım galiba bebekler dengeliyor kilolarını biz de 9 aylıkken 11 kiloyduk 12 aylıkken de 11 kilo geldi. 3 ay boyunca hep iniş çıkışlar oldu diş olayı işin içine girince. Doktor kilosu iyi olduğu için birşey demedi hiç canım. Bir sorun yoktur merak etme aynı durumda olan baya kişi var.Ya kilo alamamayla ilgili konuyu kafama hiç takmıyordum. Burdaki yazışmaları görünce içime kurt düşmüyor değil. Arda 9. ayda 10 kilo idi. Bir yürümeye başladı 10 aylıkken 13 aylık olacağız hala 10 kilo. Hormon felan deyince içime sıkıntı düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?