2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aynı bızımkısı canım , bu arakar hıc bır sey yemıyor, ama ekmek ıcı verr, hemen hapur hupur goturuyorrr bende anlamadım vallaaa

isimdeyimgucumdeyim @minnakkartal dogum gununuz kutlu olsun ısallahahh, nıce nıce senelere saglıkla hep bırlıkte olmanız dılegıyle..
utu yapan arkadaslarada bravoo vallaaa, ben kendı kıyafetlerımı en utusuzunden secıp, pantolonlarımı eve gelınce burusmasın dıye duzgunce serıp o sekılde bırakıyorum vallaa.allahtan esımınde cok utulu bır ısı yok, keşke benımde ole olsaydı ama bende bu kosullarda olabılcek en uzun zamana yayıyorum utu aralıklarını

Sağol teyzoşu

Sağol teyzesi :)

Ben sadece gezmelik kıyafetleri utuluyorum kızlar ev kalabalık hepsini utulesem yetisemem çocuklar çok fazla giysi degistiriyorlar Ece nin en az iki kere degistiriyorum su ise ben aritmadan kullaniyorum ama Ece ye şimdiye kadar hipp erikli falan verdim içme suyu olarak şimdilerde aritmadan veriyorum

teşekkürler canım

Ya kilo alamamayla ilgili konuyu kafama hiç takmıyordum. Burdaki yazışmaları görünce içime kurt düşmüyor değil. Arda 9. ayda 10 kilo idi. Bir yürümeye başladı 10 aylıkken 13 aylık olacağız hala 10 kilo. Hormon felan deyince içime sıkıntı düştü.

Canim Ece de 9 aylikken 10 kilo gelmisti tam 12 aylikken gittigimizde yine 10 kilo geldi dr boyu uzadigi icin ve hareketlendigi icin bu sefer normal karsiliyorum dedi bir daha ki kontrolde yine almamis olursa idrar tahlili yaptiririz dedi

@hiraysen canım ya sen Antalya'da bebek dostu bi otel söylemiştin ya ben o ara bakmıştım ama şimdi unuttum adını voyage mıydı neydi ya hatırlıyorsan yazarmısın bi daha

Canim Ece de 9 aylikken 10 kilo gelmisti tam 12 aylikken gittigimizde yine 10 kilo geldi dr boyu uzadigi icin ve hareketlendigi icin bu sefer normal karsiliyorum dedi bir daha ki kontrolde yine almamis olursa idrar tahlili yaptiririz dedi
Bir daha ne zaman gideceksiniz canım?

Canım Arda baya erken yürüdü birde boy uzaması daa önemli artık Belki ondan bişi dememiştir doktorunuz
isimdeyimgucumdeyim @minnakkartal dogum gununuz kutlu olsun nice mutlu senelere @Akaibu dogum gunun kutlu olsun
teşekkürler canım

Canım galiba bebekler dengeliyor kilolarını biz de 9 aylıkken 11 kiloyduk 12 aylıkken de 11 kilo geldi. 3 ay boyunca hep iniş çıkışlar oldu diş olayı işin içine girince. Doktor kilosu iyi olduğu için birşey demedi hiç canım. Bir sorun yoktur merak etme aynı durumda olan baya kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…