Canim yasindan sonra 3 ayda bir gelin dedi biz dogim gununde gitmistik 2 ay sonra gideriz hasta olmazsa insallah ama doktora goturdugumde evde de tartmistim 10 kiloydu evde simdi 10.300 geliyor almis gibi evde 10 kilo gelseydi uzun sure daha erken gotururdumBir daha ne zaman gideceksiniz canım?
Doğum günün kutlu olsun canım. :)Sağol canım. Oğlun nasıl oldu sahi?
İnsanın haline şükretmesi için arada bakmak lazımmış öyle şeyler var ki şok oldum
Bizimkide ilk verdigimde icti daha sonra icmedi ara verdim sonra tekrar deneyecegim sutuari poleni vermeye baslayaniniz var mi sütüne karisyirip versek hos daha sute de baslayamadik denedim tukurdu hep
balık koftesı nasıl oluyor canım ??Oh oh maşallah yesin yarasın.
Bende balık köftesi yaptım patates bezelye ve havuç haşlayıp balıkla yoğurdum. İnşallah yer. Normal köfte sert geliyo bide balık deniycem bakalım
oo cok guzelll vallaaaaa :):)@yaz yagmuru pastamız nasıl
Bizim dr kiloya biraz takık. Arende çok zayıf olunca akciger karaciger idrar idrar kültürü hepsine bakmak istedi. 6tüp kan aldılar. Ben yapısı böyle diyorum. Çok hareketli ayrıca kilo almaması çok normal ki sizin ki bide yürüyor.Ya kilo alamamayla ilgili konuyu kafama hiç takmıyordum. Burdaki yazışmaları görünce içime kurt düşmüyor değil. Arda 9. ayda 10 kilo idi. Bir yürümeye başladı 10 aylıkken 13 aylık olacağız hala 10 kilo. Hormon felan deyince içime sıkıntı düştü.
Ben geldim
Dün canım sıkılınca diğer konulara bakayım demiştim.
Birisi konu açmış eşinin akrabası küfür etmiş kadına. Kv dede boşver aldırma demiş.
Üyelerin biride akıl olarak. Kpine eşine kendini acındır. Hatta kvni iyice kışkırt sana vurmasını sağla. Kocana falanda beni dövdü diye yakın. Bi daha onla görüşmez kaynanandan kurtulursun yazmış.
Şok oldum okuyunca verilen akla bak. Bende o üyeye bişey yazdım dayanamayıp. Konu dışına çıkıp polemiğe girdiğim için uzaklaştırılmışım.
Kader kurbanıyım
Deselerdi bana konuyu dağıtma yoksa gidersin diye hiç yapar mıydım
Dahada ayrılmam burdan. Bi başka konulara bakıyım dedim başımı belaya soktum.
Tartinin ustune cikinca oturdugu icin evde olcemiyorum.Canim yasindan sonra 3 ayda bir gelin dedi biz dogim gununde gitmistik 2 ay sonra gideriz hasta olmazsa insallah ama doktora goturdugumde evde de tartmistim 10 kiloydu evde simdi 10.300 geliyor almis gibi evde 10 kilo gelseydi uzun sure daha erken gotururdum
Evt cnm voyage ama biz bodrmdakine gttk memnun kaldk park yatak su isitici mama sandalyesi biberon stirilezetoru verdiler odaya. Yemeklerdede sebze corbasi iZgara muhakkak vardi bebek bufesi vardi. En onemlisi tertemiz hotel@hiraysen canım ya sen Antalya'da bebek dostu bi otel söylemiştin ya ben o ara bakmıştım ama şimdi unuttum adını voyage mıydı neydi ya hatırlıyorsan yazarmısın bi daha
Ben halen arada takilanlardanim bdv ye 3 ay once falan bir gunlugune bende banlandim orada biraz da millet isine gelmedigi mesaji KİB liyo o yuzden artik yorumsuz okuyucuyum bdv ye girinceahahahaha çok güldüm yaahamilelik öncesi hep bdv'de takılırdım benimde benzeri sebeplerle bikaç kez uzaklaştırılmışlığım oldu..hatta birinde 1 haftaydı cezam,işkence gibiydi..ama Efe karnıma düştü düşeli hamilelik topiğinden çıkmaz oldum..
merhaba dediğin gibi farketmez hoş geldinMerhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Gerçi ben 2014 haziran değil temmuz annesiyim ama fark etmez :)
bende genelde kalktığımda emziriyorum uyuyo oluyo ananesinin yanına yatırıyorum sonra beni görmüyor ama bi kaç kez uyandı uyutamadım ağladı falan o günler çalışmak öyle zoruma gitmişti ki anlatamamBurda bir anne yazmisti, ise giderken bebeginin arkasindan agladigini soylemisti cok uzulmustum. Ardayi sabah babasi babannesine birakiyor benden once evden cikiyorlar opuyoruz kokluyoruz disari cikacagi icin sevincle el sallayip gidiyor. Bu sabah bebegi arkasindan aglayan anneyi dusundum cok zor ya allah guc versin.
merhaba dediğin gibi farketmez hoş geldin
teşekkürler :)
Ben de ağustos annesiyim ama burdayım,:)Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Gerçi ben 2014 haziran değil temmuz annesiyim ama fark etmez :)
Ben halen arada takilanlardanim bdv ye 3 ay once falan bir gunlugune bende banlandim orada biraz da millet isine gelmedigi mesaji KİB liyo o yuzden artik yorumsuz okuyucuyum bdv ye girince
Tarifte patates ve havucu küp küp doğrayop haşlayıp soğan rendesi ve maydonozla karıştırıp sonra minik minik doğranmış balıkla yoğurup köfte şekline verilmesi yazıyodu.balık koftesı nasıl oluyor canım ??
oo cok guzelll vallaaaaa :):)
canım bizde sadece 100 gr almışız 2 ayda. Doktor biraz daha dikkat et. Yedirmeye çalış. Bir ay sonra yine gel eğer yine kilo almadıysa test yapalım. Ama çok hareketli olduğu için yakıyoda olabilir dedi.Ya kilo alamamayla ilgili konuyu kafama hiç takmıyordum. Burdaki yazışmaları görünce içime kurt düşmüyor değil. Arda 9. ayda 10 kilo idi. Bir yürümeye başladı 10 aylıkken 13 aylık olacağız hala 10 kilo. Hormon felan deyince içime sıkıntı düştü.
Ben seni hatırlıyorum zaten. Mezun olduğum sene girerdim baya can sıkıntısından siteye :)ahahahaha çok güldüm yaahamilelik öncesi hep bdv'de takılırdım benimde benzeri sebeplerle bikaç kez uzaklaştırılmışlığım oldu..hatta birinde 1 haftaydı cezam,işkence gibiydi..ama Efe karnıma düştü düşeli hamilelik topiğinden çıkmaz oldum..
Hoş geldiinizzz:)Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Gerçi ben 2014 haziran değil temmuz annesiyim ama fark etmez :)
Aaa hoşgeldin :) sevindim :)Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Gerçi ben 2014 haziran değil temmuz annesiyim ama fark etmez :)
Biz Ege serin olur diye Antalya düşünüyoruz. Inşallah yer buluruzEvt cnm voyage ama biz bodrmdakine gttk memnun kaldk park yatak su isitici mama sandalyesi biberon stirilezetoru verdiler odaya. Yemeklerdede sebze corbasi iZgara muhakkak vardi bebek bufesi vardi. En onemlisi tertemiz hotel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?