ha ha hay gercekten komik olmustur gozun aydin canim ben dogum yaptiktan bir ay sonra hamile kalmadan onceki kiloma donmustum herkes normal dogum yaptim sanmisti ama kisin aldim su an 62 kiloyum kisa gore 2 kilo verdim hamile kalmadan once 59 kiloydum hayal gibi:))kızlar bu sabah tartıldım ve 51 kiloyum yani doğum kiloları nihayet gitti
ve dün akşam hastanede giydiğim lohusa geceliğini giydim içinde yüzüyodum resmen o kadar komik oldu eşimle çok güldük böyle o günün taklidini falan yaptık allahım gerçekten sıyırdık sanırım
ben de az önce balık çorbası yaptım uyanmasını bekliyorum :)Tarifte patates ve havucu küp küp doğrayop haşlayıp soğan rendesi ve maydonozla karıştırıp sonra minik minik doğranmış balıkla yoğurup köfte şekline verilmesi yazıyodu.
Ben bezelye de ekledim. Elimde levrek yada palamut yoktu somon vardı. O daha sert diye azıcık haşladım. Sonra karıştırdım köfte şekli verdim. Yumurtayla galeta ununa bulayıp zeytinyağında pişirdim.
Gökçe 3 parça yedi ağlıcaktım nerdeyse. Çatalla ağzına götürüp kendisinin ısırmasının sağladım hoşuna gitti.
Tabi bu 3 parçayı saat 6 da yedirmeye başladım. Ağzındakini kırk saatte yuttuğu için iftar saatine kadar git gel ağxına verdim anca öyle yedi.
Alışcak inşallah hızlı yutmaya.
Fazlasınıda buzluğa attım. Vaktim olmadığında çıkarır yaparım hemen.
Denemek isterseniz ölçülerinide yazayım. Kıyma köftesi sert gelen bebklere alternatif olur
ben de az önce balık çorbası yaptım uyanmasını bekliyorum :)
bize sağlık ocağında menenjitten hiç bahsetmediler. Doktora yaptırcam o yüzdenmenenjit asisini doktor mu yapiyo yoksa saglik ocagimi arkadaslar. ben yaptirmadim henuz
ohh afiyet olsun. Hepsini bitirir inşallahben de az önce balık çorbası yaptım uyanmasını bekliyorum :)
bize sağlık ocağında menenjitten hiç bahsetmediler. Doktora yaptırcam o yüzden
ohh afiyet olsun. Hepsini bitirir inşallah
Ben pütürlü büyük lokmalara alıştırmaya çalışıyorum. O yüzden ara verdim çorbalara bir süre. Bu günde nohut ya da makarna yapcam inşallah yer. kahvaltısını yemediği için şuan hala yumurta yedirmeye çalışıyorum
öncelikle balık patates havuç kabak ve soğanı hafif su ile haşladım.sonra balığın kılçıklarını ayıklarım elimle incecik ayırdım. diğer malzemeleride çatalla ezdim. azcık daha kaynamış su ekledim. benmkini dişleri daha yeni çıktı. çok katı yiyemiyor. yemez de atarsa blendıra vurup öyle yedireceğim. azcık da sıvı yağ eklemiştim bu aradatatlim nasil yaptin acaba
benmki bir aydır yumurta sarısı yemiyordu bu sabah burda gördüğüm yazıdan etkilenip sütümü sağdım içine koydum sarısıı öyle yedirdim.bize sağlık ocağında menenjitten hiç bahsetmediler. Doktora yaptırcam o yüzden
Ben pütürlü büyük lokmalara alıştırmaya çalışıyorum. O yüzden ara verdim çorbalara bir süre. Bu günde nohut ya da makarna yapcam inşallah yer. kahvaltısını yemediği için şuan hala yumurta yedirmeye çalışıyorum
biz eczaneden aşıyı aldık sağlık ocağında yaptırdık. 12 aylıktan önce yaptırıyorsan 2 doz gerekiyor. 12 aydan sonra ise tek doz yeterli. biz 2 doz yaptıracağız yani.bizimkini hastanede doktoru yaptı ben zaten mirayı sağlık ocağına götürmedim kimse de bizi arayıp bişi sormadı ortak bir sistemden falan görüyolar sanırım
bize sağlık ocağında menenjitten hiç bahsetmediler. Doktora yaptırcam o yüzden
öncelikle balık patates havuç kabak ve soğanı hafif su ile haşladım.sonra balığın kılçıklarını ayıklarım elimle incecik ayırdım. diğer malzemeleride çatalla ezdim. azcık daha kaynamış su ekledim. benmkini dişleri daha yeni çıktı. çok katı yiyemiyor. yemez de atarsa blendıra vurup öyle yedireceğim. azcık da sıvı yağ eklemiştim bu arada
menenjit 155 tl lik aşı haberiniz olsun1 yas asisini saglik ocagi yapti. doktor 14. ayda gel ben asi yapicam dedi. belkide bu asiyi yapicak.
somon aldık canımhemen deneyrcegim. balik olarak ne aldin cnm.
şu an ben robotu bıraktım. Yesin yemesin robottan geçirmicem hiç bişeyi bir süre. İlla ki alışacak. Tabi açlıktan ağlarsa veririm o ayrı.ayni dyrum bendede var cnm purtuklu yiyor ama mrsela kiymanin suyunu emiyo purtugunu atiyo disari alistirmaya calisiyorum daha yumusak seylerle. o yuzden her turli onerinizi bekliyorumm yardim yardimmm:)
bizimde doktor 2 ay sonra gel menenjit yapcaz dedi eczaneden alırsın acilde yaptırırz dedimenenjit asisini doktor mu yapiyo yoksa saglik ocagimi arkadaslar. ben yaptirmadim henuz
yemin ederm ilk cümleni okuyunca şok oldum. daha dün eşim bebeğimin sinirliliğini görünce bu çocuk kime benzedi neden böyle. yoksa sen stresini çocuğa mı yansıtıyorsun dedi. o kadar sinirli ki. bebeğimle yaşıt olan bi bebek var arkadaşımın oğlu. aynıymış. oyuncakla oynuyor benmki hoooppp sinirlenip atıyor. bi de aaaaaaaaaa diye bağırıyor arkasındanYa kızlar sizin bebeklerde sinirli mi? Bişeye kızsın direk bana vuruyo ağlıyo. Gece acıkınca uyanıyo. Yataktan alıyorum. Ben göğsümü açana kadar vuruyo bağırıyo.
Sakinleştirmeye çalışıyorum ama istediği olana kadar bağırıyo resmen. Elinden bi oyuncağı aldım diyelim bağırıyo geri verince hemen susuyo. Numara yani.
Öyle alıştırmakta istemiyorum. Endişeleniyorum biraz daha şimdiden böyleyse büyüyünce ne olcak ki
Afiyet olsun ben de dün ciğerli tarhana çorbası yaptım gurmebebekten tarif aldım böğğğ iğrençti ama oğlum dün iki kase içti :))) kalanı buzdolabına kaldırdım ama bugün de versem sorun olur mu acaba?? Kuzu ciğeriykr yaptımEki Görüntüle 1565175 teyzeler bugun farkli birsey deneyeyim dedim yogurt corbasina Ece icin buzlukta hazir tuttugum koftelerden 3 tane cikarip pisirdim bicakla kucultup corbanin icine ilave ettim bakalim kizim sevecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?