2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ha ha hay gercekten komik olmustur gozun aydin canim ben dogum yaptiktan bir ay sonra hamile kalmadan onceki kiloma donmustum herkes normal dogum yaptim sanmisti ama kisin aldim su an 62 kiloyum kisa gore 2 kilo verdim hamile kalmadan once 59 kiloydum hayal gibi:))

ben de az önce balık çorbası yaptım uyanmasını bekliyorum :)

menenjit asisini doktor mu yapiyo yoksa saglik ocagimi arkadaslar. ben yaptirmadim henuz
bize sağlık ocağında menenjitten hiç bahsetmediler. Doktora yaptırcam o yüzden

ben de az önce balık çorbası yaptım uyanmasını bekliyorum :)
ohh afiyet olsun. Hepsini bitirir inşallah
Ben pütürlü büyük lokmalara alıştırmaya çalışıyorum. O yüzden ara verdim çorbalara bir süre. Bu günde nohut ya da makarna yapcam inşallah yer. kahvaltısını yemediği için şuan hala yumurta yedirmeye çalışıyorum

1 yas asisini saglik ocagi yapti. doktor 14. ayda gel ben asi yapicam dedi. belkide bu asiyi yapicak.

tatlim nasil yaptin acaba
öncelikle balık patates havuç kabak ve soğanı hafif su ile haşladım.sonra balığın kılçıklarını ayıklarım elimle incecik ayırdım. diğer malzemeleride çatalla ezdim. azcık daha kaynamış su ekledim. benmkini dişleri daha yeni çıktı. çok katı yiyemiyor. yemez de atarsa blendıra vurup öyle yedireceğim. azcık da sıvı yağ eklemiştim bu arada

benmki bir aydır yumurta sarısı yemiyordu bu sabah burda gördüğüm yazıdan etkilenip sütümü sağdım içine koydum sarısıı öyle yedirdim.

bizimkini hastanede doktoru yaptı ben zaten mirayı sağlık ocağına götürmedim kimse de bizi arayıp bişi sormadı ortak bir sistemden falan görüyolar sanırım
biz eczaneden aşıyı aldık sağlık ocağında yaptırdık. 12 aylıktan önce yaptırıyorsan 2 doz gerekiyor. 12 aydan sonra ise tek doz yeterli. biz 2 doz yaptıracağız yani.

ayni dyrum bendede var cnm purtuklu yiyor ama mrsela kiymanin suyunu emiyo purtugunu atiyo disari alistirmaya calisiyorum daha yumusak seylerle. o yuzden her turli onerinizi bekliyorumm yardim yardimmm:)

hemen deneyrcegim. balik olarak ne aldin cnm.

ayni dyrum bendede var cnm purtuklu yiyor ama mrsela kiymanin suyunu emiyo purtugunu atiyo disari alistirmaya calisiyorum daha yumusak seylerle. o yuzden her turli onerinizi bekliyorumm yardim yardimmm:)
şu an ben robotu bıraktım. Yesin yemesin robottan geçirmicem hiç bişeyi bir süre. İlla ki alışacak. Tabi açlıktan ağlarsa veririm o ayrı.
Yere koca bi örtü serip meyveleri falan küp küp yutacağı şekilde doğrayıp önüne koydum geçen gün. Çileği ağzına sürmeyen sıpa bi kaç parça yedi döküp dağıttıktan sonra. Makarnayı haşladım koydum onuda öyle yaptı. Köfte yedi ya en önemlisi.
Bakalım devam etcem böyle bi iki haftaya alışır diyolar

Ya kızlar sizin bebeklerde sinirli mi? Bişeye kızsın direk bana vuruyo ağlıyo. Gece acıkınca uyanıyo. Yataktan alıyorum. Ben göğsümü açana kadar vuruyo bağırıyo.
Sakinleştirmeye çalışıyorum ama istediği olana kadar bağırıyo resmen. Elinden bi oyuncağı aldım diyelim bağırıyo geri verince hemen susuyo. Numara yani.
Öyle alıştırmakta istemiyorum. Endişeleniyorum biraz daha şimdiden böyleyse büyüyünce ne olcak ki

yemin ederm ilk cümleni okuyunca şok oldum. daha dün eşim bebeğimin sinirliliğini görünce bu çocuk kime benzedi neden böyle. yoksa sen stresini çocuğa mı yansıtıyorsun dedi. o kadar sinirli ki. bebeğimle yaşıt olan bi bebek var arkadaşımın oğlu. aynıymış. oyuncakla oynuyor benmki hoooppp sinirlenip atıyor. bi de aaaaaaaaaa diye bağırıyor arkasından

Eki Görüntüle 1565175 teyzeler bugun farkli birsey deneyeyim dedim yogurt corbasina Ece icin buzlukta hazir tuttugum koftelerden 3 tane cikarip pisirdim bicakla kucultup corbanin icine ilave ettim bakalim kizim sevecekmi
Afiyet olsun ben de dün ciğerli tarhana çorbası yaptım gurmebebekten tarif aldım böğğğ iğrençti ama oğlum dün iki kase içti :))) kalanı buzdolabına kaldırdım ama bugün de versem sorun olur mu acaba?? Kuzu ciğeriykr yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…