2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Afiyet olsun ben de dün ciğerli tarhana çorbası yaptım gurmebebekten tarif aldım böğğğ iğrençti ama oğlum dün iki kase içti :)))
Aaa o iğrenç dediğin ciğer miydi? Evde aldığım köy tavuğunun ciğeri var nasıl yedirsem diye düşünüyodum. Demeyeyim bende

cnm bende oyle yapiyorum ama bizimkisi oturmuyor ki.. ayakta surekli ... elinde parcaliyo atiyo agzina bile goturmuyo.. valla ugrastiracak benii yaa(

Aaa o iğrenç dediğin ciğer miydi? Evde aldığım köy tavuğunun ciğeri var nasıl yedirsem diye düşünüyodum. Demeyeyim bende
Tavuk ciğerli çok tarif car gurmebebek te, ben kuzu aldım. Diğer yemekelr için de tavsiye ederim güzel bi site. Öne yedirsem derdine çare

cnm bende oyle yapiyorum ama bizimkisi oturmuyor ki.. ayakta surekli ... elinde parcaliyo atiyo agzina bile goturmuyo.. valla ugrastiracak benii yaa(
Bizimkide öyle canım. Elinde alıp kalkıyo falan kaç kez oturttum bilmiyorum. Hatta çilek ayağına yapışmış onunla halıda bile gezdi. Ama alışsın diye sabrediyorumbaksana şu hale :))
Ama işte merak edip bi kaç tane attı ağzına

kızlar selamlar,artık girmeiyorum ama tek tek hepinizi düşünüyorum,oğlumla zor yaşıyorum iftar sofrasına bile oturamıyorum sahurda uyanıyor aç geziyorum eşim de öyle,çok mutsuzum artık sıkıntıdan egzamalarım tüm vücuduma yayılmaya başladı,yakında psikiyatriye gideceğim ama o da çözüm değlki ,Allah sonumu hayrede bazen ölsem diyorum aklıma neler geliyor ,benim oğlumu mutlu edemiyorum oynaması ilgisi 1 daakikayı geçmiyor,uykusu malum,ilaç başladık bia haftadır bi gelişme olmadı minicik bebeğe sakinleştirici veriyorum ağlayarak

1 yaşına basan tüm kuzuları öpüyorum,ne olurdu biraz daha sakin olsa benim keremim de ben de diğer anneler gibi huzurlu olsaydım hepinizi kıskanıyorum inanın,ben ne konuda yanlış yapıyorum düşünerek

nesi var_?

bende bir ayda 13 kilo vermiştim sonrasındaki 5 kiloyu vermek çok zor oldu ece de yürüyo artık sen yine dönersin 59 a

biz eczaneden aşıyı aldık sağlık ocağında yaptırdık. 12 aylıktan önce yaptırıyorsan 2 doz gerekiyor. 12 aydan sonra ise tek doz yeterli. biz 2 doz yaptıracağız yani.

bizde ilkini yaptırdık ikinci doz bi daaki ay

bizimkide istediği bişi olmasın ağlıyo ama bi damla yaş gelmeden bizde dayanamayıp her istediğini yapıyoruz resmen şımarıklık yaptığı

Eki Görüntüle 1565175 teyzeler bugun farkli birsey deneyeyim dedim yogurt corbasina Ece icin buzlukta hazir tuttugum koftelerden 3 tane cikarip pisirdim bicakla kucultup corbanin icine ilave ettim bakalim kizim sevecekmi
afiyet olsun ececiğime inşallah severek yer
ama çok tatlı ki

canım inşallah yakın zamanda etki eder düzelir hepimizin sınavı başka annelik zor ama bugünlerde geçicek inşallah daha keyifli anlarını da hep beraber paylaşcaz burda

1 yaşına basan tüm kuzuları öpüyorum,ne olurdu biraz daha sakin olsa benim keremim de ben de diğer anneler gibi huzurlu olsaydım hepinizi kıskanıyorum inanın,ben ne konuda yanlış yapıyorum düşünerek
herkesin bebeği sakin değil. sennkinin sorunu ne bilmiyorum ama 2 gün önce gece on iki gibi ben de ölmek istedim. durmadan ağlayan huysuzluk eden bir oğlum avrdı ama oruç tutmayıp sütüm gelince geçti şimdilik huysuzluğu

canım aklıma geliyosun sık sık. Herşeyi onlar için yapıyoruz. Evet iyi bişey değil belki ama. Sende ne yapıyosan onun için yapıyosun. İnşallah kısa zamanda faydasını görürsünğz

Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm bi öneri yapayım değerlendir istersen. Ben işe başlamayı düşünmüştüm bir yaş sonrası o yüzden kreş bakılmıştım 6 ay sonrası alan kreşler varmış, Avrupa'daki gibi. Istersen keremi kreşe verip sen de iş hayatına dönebilirsin hem sana iyi de gelebilir. Ben sonra vazgeçtim bi yıl daha dişimi sıkıvam diye zaten az işim kaldı elimde onları da evden yürütüyorum. Ya da daha günlük kısa vadeli çözüm her gün parka çıkın keremin perti çıkana kadar yor orda eve gelince sakinler belki biraz. Ben öyle yapıyordum bi dönem resmen Park'ta yaşıyorduk . Şimdi hasta diye ve vurda hava kötü diye çıkarmıyordum ama bugün yine parka götürcem. Evde sıkıntıdan bana sarıyor çünkü sürekli tepemde

acaba bi de böyle lise veya üni öğrencisi okul öncesi okuyan bulsan hergün 2-3 saat gelse eve değişik insan istiyodur keremde belki devamlı bizle olunca hem biz hem onlar bunalıyo

Dun sok da kendinden pipetli bardaklar vardi. Aldik 15. Aya kadar biberon biraktirma konusuna agirlik verdim.

Canm sen mama veriyomusun gece?ben mamayi biberonla veriyorm su ayran ihlamur vs bardakla ya da sulukla iciyo.biberonu biraktirirsam gece nasl beslenecekki?

Emre genellikle tv unitesine veya zigonlara sandalyeye tirmanmak istedgnde hayir dedgm icin agliyo onun disinda sinirli ve inatci degil.hatta biraz once sehpaya tutunup ustne cekyodu kizdim hayir diye agladi ama birakti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…