2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar benim bebişim 11.5 aylık oldu ama hala pürtüklü gıda yerken kusması oluyor katıyı sadece bir iki minik ısırış sonrası öğürüp kusuyor :KK43: nasıl alıştırdınız bu pürtüklü artı katı gıdalara :KK43: bu arada süt allerjimiz olduğu için yeni süt ve süt ürünlerine geçtik ama peyniri ağzına almıyor. farklı fikirleri olan yada kahvaltı için önerileri olan var mı? şu an yumurta sarısı ve muzu karıştırıp veriyorum ama peyniri nasıl dahil edebilirim?
Bizde yiyemiyoruz hala. Bugün karpuz verdim güzelde ısırdı ağzında çevirdi çevirdi tükürdü. Bi çözüm bulursan bizede söyle :) arende başta peyniri tek yemedi bende yumurtasına karıştırıp verdim şimdi ayrı ayrı yiyor.
Doğumgünümüzden kareler..
İyi ki doğmuş can.. Mutlu yılları olsun.. Resimler de çok hoş çok güzel gözüküyor herşey..

Topicde cok aktif bir uye degildim artik dahada pasif olacam herhalde. Hic isim yokmus gibi bu yaz bitirmek zorunda oldugum tez calismasi var. Okullar acilmadan yaz tatilinde bu tezi yazdim yazdim yazamadim simdiye kadar verdigim emekler bosa gidecek cunku sonrasinda hic vaktim olmayacak. Yazin yine bana dinlenmek yok geceleri tez icin yazmaya baslayacam bir de bana hic yardimci olamayan bi danismanim var tek basima nasil ustesinden gelecem bilmiyorum bazen diyorum bosver birak bazende diyorum 2 yildir verdigin emegi dusun. Neyi nasil yapacagimi söyleyen bi danismanim olsa yine yaparim da yalniz olunca coook zor...
ALLAH yardımcın olsn gerçekten zor ama bencede pes etme sonunu düşün. İnş. herşey istedigin gibi olur.
Böyle bir tarhana varmış, hiç görmemiştim.
tam emin değilim ama beyaz tarhanaya benziyor. Kardeşimin kv si çok yapar. Direk sıcak suyun içine atıyorsun yada çerez gibi yiyorsun.

göz doktoeundan bahsedilmis bende ongun önce fakan goturdum cok ksiyordu gozlerini alerjisi varmis damla kullaniyoruz suan bana cekmis sanirim bende de var alerji azcik gunesde kalayom hemen ksinmaya basliyor

Bizde yiyemiyoruz hala. Bugün karpuz verdim güzelde ısırdı ağzında çevirdi çevirdi tükürdü. Bi çözüm bulursan bizede söyle :) arende başta peyniri tek yemedi bende yumurtasına karıştırıp verdim şimdi ayrı ayrı yiyor.

İyi ki doğmuş can.. Mutlu yılları olsun.. Resimler de çok hoş çok güzel gözüküyor herşey..
Çok teşekkür ederim

benin esimde onlardan isyiyor asli da hepimiz cocuklar istedigo icin degilde ke di isteklerimizi aluyoruz:)

Valla oyle sanirim bayilyo o arabalara kendi binecek sanki:))

Bizim karşı komşunun var. Bi kere aşağıda gördüm gökçe üzerinden inmek istemedi. Sürmüyodukya aslında ama kornasına basıp durdu direksiyonu çevirdi. Çok eğlendi. Bende acaip heveslendim.
Ama gel gör ki komşum illallah etmiş durumda. Yazık kadın onu nereye koyacağını şaşırmış. Dışarı çıkar temizle içeri al diye diye bıktım diyo. Çocuk kış günü bile çıkar diye tutturuyomuş :)

Biz de oyle olcz sanirm:(

Kızlar beyzamin ayakkabilari kucuk gelmeye basladi hemde ayaklarini terletiyordu simdi ikinci ayakkabisinidami ilk adim diye alıyoruz nasil alicaz bide siz ne aldiniz memnunmusunuz

Canm biz adidas kullaniyorz smdi bulursam resmini atarm.pembesi var hatta cok tatli:)

Bugün Arda'nın eline kalemi verdim tutacağı şeklide gösterdim. Elini ve kalemi bıraktığımda sol eline aldı öyle bir kaç çizik attı. Topa'da sol ayak ile vuruyor. Ailede sadece kp hem sağ elini hem sol elini kullanıyor, sanırım ona çekti.

Yemek yeme alışkanlığı ile ilgili siz yemek yedirirken onun eline de kaşık verin diye okumuştum. Uzun zamandır yemek yerken o şekilde yapıyorduk boş kaşığı çevirip ağzına götürmeye başladı. Plastik çatala da bir şeyleri saplıyıp veriyorum ağzına kendi götürüyor maşallah.

Geriye dönüp baktığımda hem çok yol katetmiş gibi hemde çok uzunnnn bir yolumuz varmış gibi geliyor. Hele bi dillensinler bizi neler bekleyecek bakalım.

Birde bunu nasıl öğreniyorlar bilmiyorum ama bugün iftara gittik annemlere, uzun zamandır görmediği amcamın çocukları da ordaydı Arda onlardan utandı, bir sakinleşti. Çok garibime gitti, bu çocuklar utanmayı nasıl öğreniyorlar. Utanmayı öğrenmelerinde bizim rolümüz var mı acaba? Utangaç bir çocuk olsun istemem.

Ben de denym kalemi napck bakalm.emrede de var ayni sey canm hatta utandgnda kulaklarini cekiyo dr a sorduk bisey mi var kulagnda diye temiz psikolojiktor muhtemelen dedi.emre de ilk gordugnde efendi oluyo ama sonra cozutuyo:)))

Cok guzel gorunuyosunuz nice senelere koca yanakli can la:KK68:

Ben de ilk defa gordm cips gibi:-)

bizde 1yas kontrolunde gittik goz doktoruna kart vardi elinde obu takip ettirdi isikla takip yapti bivde bi aletle bakti uzaktan yine 5 dk durduk 42 tl esime diyom iki kart salladi kapti parayi :)bisey yok dedi 3 yasinda tekrar goruscekmisiz

Bugün Arda'nın eline kalemi verdim tutacağı şeklide gösterdim. Elini ve kalemi bıraktığımda sol eline aldı öyle bir kaç çizik attı. Topa'da sol ayak ile vuruyor. Ailede sadece kp hem sağ elini hem sol elini kullanıyor, sanırım ona çekti.

Yemek yeme alışkanlığı ile ilgili siz yemek yedirirken onun eline de kaşık verin diye okumuştum. Uzun zamandır yemek yerken o şekilde yapıyorduk boş kaşığı çevirip ağzına götürmeye başladı. Plastik çatala da bir şeyleri saplıyıp veriyorum ağzına kendi götürüyor maşallah.

Geriye dönüp baktığımda hem çok yol katetmiş gibi hemde çok uzunnnn bir yolumuz varmış gibi geliyor. Hele bi dillensinler bizi neler bekleyecek bakalım.

Birde bunu nasıl öğreniyorlar bilmiyorum ama bugün iftara gittik annemlere, uzun zamandır görmediği amcamın çocukları da ordaydı Arda onlardan utandı, bir sakinleşti. Çok garibime gitti, bu çocuklar utanmayı nasıl öğreniyorlar. Utanmayı öğrenmelerinde bizim rolümüz var mı acaba? Utangaç bir çocuk olsun istemem.
bu kaşık çatal işini bende yapıyorum. Benim sıpa yemeğinin içine elindekini batırıp benim ağzıma sokuyo. Oyunda bile numaradan yemiyo eşek.
Bence utanmayı öğrenmede rolümüz vardır ama bu kadar küçükken değil.
Korkmuş olabilir belki. Gökçede bi dönem pusardı öyle. Şimdi ne zaman çocuk görse sarılıp sırtını pışpışlıyo.

maşallah çok güzel görünüyo herşey. Tosuncuk cıbıl cıbıl çerçeveden çok güzel fırlamış:))

bende üniye başkadığımda görmüştüm ilk. Biz hep çorbalık yaparız. Akdenize yakın olan yerler yapıyo genelde sanırım. Konyalılardada var. Çerez gibi yiyolar. Alışamadım brn ama

Çok hoşuma gitti paylaşayım istedim, mesaj açık ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 70
Ay yok bi daha oglumla ilgili iyi bisey soylemem kimseye:KK62:ne zaman emrenin uykusu duzene girdi desem o gece cozutuyo:(uyuttum uyandi nerdeyse iki saattir salliyorum yeni daldi ya:KK61:

Back
X