İyi yapmissin canim o malum sesler bize de geliyordu ust kattan onun karsi dairesine de gidiyormus birgun tartisti ikisi karsi dairesindeki biktim senin seslerinden cocugum korkuyor gece gece igrencsin falan demis ondan sonra kesildi sesler cocugin kosma sesleri de geliyor ise gidene kadar ama kisa bir sure oldugu icin rahatsiz etmiyor bizi ama haklisin tatli dilden anlamiyor bazilari dun cocuklar gurultu yapti sabahin 9 unda rahatsiz oldular gece hic ses gelmedi alt kattan ben de bundan sonra boyle yapcam onlar gelsun sikayete ne haklari var insanlari uykudan kaldirmaya benim esim cok iyi niyetlidir ben bazen yakinsam bosver falan der ama o gun sesten yattigi yerden firlayip ne oluyor diye kalkti adam butun gun calisiyor direksiyon basinda gunah yani o da cocuklara sabah kalkip siz de evin icinde kosacaksiniz dedi kolay kolay demez yaniAyy duvarlari. inceligini hic soyleme bende ust komsumda sikayetciyim aslinda oyle bi gurultu yok ya kac kere dedim anlamiyolar 3 yaslarinda bide oglu var gece 1 e kadar kostur kostur cocuk neyse de kendileri de ayri bi cins klozeti kapatma sesleri bile duyuluyo banyo yaptiklarinin sesi bebe olmadan onceden de yatakta inilti sesleri geliyodu aferdersin yani allahtan bebe oldu inlemelri gelmiyo derken bu sefer cocuk gurultusu cikti aksam 11 e kadar hadi idare edilir de gece 1 i bulmasi da inan beni delirtiyodu artik asiri bi gurultu yapti birgun nehiri uyuttum uyandi bende.elime vileda sapini aldim 15 dakka kadar kesintisiz vurdum yukari sikayete ciksam tartisacam bide yoneticiye beni sikayet etmis bende deli degilim heralde kyifden vuracak kadar artik katlanilmayacak vaziyete geldi ki o kadar vurdum dedi bi daha o oldu yani bazilari guzellikten tatli deilden anlamiyo