Aynen :) bende 45 kiloyla hamile kaldım. 42 ye düştüm ilk aylar. Sonra 70 küsürler:))) tüm sülale şoka girdi 4 ayda 30 kilo alınca.bu ev bence derlı toplu :):) bızımkını gorsen herhalde cop ev dersın
zaten bunyeyle alakalı dıyorlar, ne kadar sey surersen sur, korursan koruu catlıycaksa catlar dıyorlarr, bende ılk zamanlar bole suruyordum krem, zeytınyagı, vazelın vss... tabı calıstıgım ıcın o surdygum maksımum bır hafta olmusturyorgun argın gelıp devrılıp yatıyordum , sonra suremedım ama dedıklerı gıbı hıc catlak yok. bende 50 yı gormemıstım hıc,45 kıloydum 47 arası. ama sonra 75 ler ustuu
sımdı 50 kıloyum allahtan
sende benım gıbıymısın demek, banada ılla ıkız ıkız dedılerrr, arkadan bakan hıc anlamıyordu hamıle oldugumu, ama gobek maşallahhh dev gıbıydııı.![]()
Şimdi yüne 46 yım ama. Biraz kalaydı iyiydi
ben her yemeğime et koyarım canım. Yemek kaşığı kadar falan çok koymam ama mutlaka koyarım lezzetli oluyo o zaman.Ben zeytinyagli yapiyordum düdüklü de suyu hep cok oluyordu tencerefe yapayim dedim fasulye pismek bilmedi. Bu kez senin tarifi deneyecem kusbasi olanini hic yapmamistim.
Suyunuda fasülyelerin üzerini biraz geçsin yeter. Çok kavurunca fazla koymaya gerek kalmıyo. Olmadı tekrar kaynar su koyuyorum ayarlayamazsam