canım bizde de durum bu üstelik emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum ama yok bana mısın demiyo feryat figan artık göğüslerim acıyo uçları sızlıyor
teşekkür ederiz teyzesi
oo kilo alma rekoru sende mi acaba neyseki vermişsin ben 18 kiloyu zor verdim
geçmiş olsun bizde de annem bir kere koparamaz diye bisküvi vermişti boğazında kaldı allahım hiç öyle korktuğu hatırlamıyorum bi süre bişi veremedim korkuma
bencede
mirada hala uyumuyor sanırım emzirmekle ilgili bi durum bu gece beslenmesini kesebilsek belki düzelirler
bizde alerjiğiz ama gece bi yerlerini kaşımıyor sadece sürekli yer değiştiriyor acaba o da mı kaşıntıdan şurup vermiyorum gerçi ben sadece bişi çıkarsa krem kullanıyorum
canım ya çok zor bi durum ama evinde rahatsan ve taşınınca aklın kalırsa yeni eve de adapte olamazsın gibi diğer tarafa gitsende belki saha huzurlu olursun ay ne zor ben bile karar veremedim burda
maşallah yiğit beye seninde işler kolaylıyor heralde hadi bakalım
ay oda çocuk bide gerçekten can acıtıyor yaptıkları neyseki abiler çok akıllı maşallah
ya bende olsam eşinin dediği gibi yaparım deli mi ne millet tatilde kızınıda sana satar o oh mis
ay inşallah bişi olmamıştır kız ben okurken kötü oldum görmek çok daa zordur
ben taşıyorum sık sık da okuyorum ve ne zaman takmasam bişi oluyo çocuğa tabi tesadüfte olabilir ama yıldızı da düşük sanırım
cilek31
bende olsam verirdim sanırım
bence çok güzel olur ama geçenki gibi sona bırakmayalım tarihi belirleyip önceden yer önerisinde falan bulunalım
geçende böyle konuşuldu ama merkezde öneride olmadı çocukla hele de bi sürü aynı yaşta çocukla her yer olmaz gittiğimiz yerde inanılmaz rahat ettik tabi daha merkezi olsun daha kalabalık olsun süper olur acaba öyle bi cafe bulma şansımız var mı instagramda zuzu cafe di ye bi yer görmüştüm ama içeriğine ve yerine bakmadım
ayy çok tatlı ya ben bile istedim şimdi :)
canım çok şükür aynı heyecanlar ne güzel benim içimden erkek geçti ama inşallah diğer kızlar haklıdır
bencede
elbette ikisinin de olumlu olumsuz yanları vardır ama kuzudan ayrı geçirilen anlar hiçbişiyle kıyaslanamaz hele de uyanıkken o ağlarken bırakıp çıkmak

keşke imkanım olsa çalışmasam belki söylenirim arada iş hayatını özlerim ama sonra oh kızımla parklarda kendime gelirdim tabi o zaman ev işlerinden kaçmak zor olurdu
kolay gelsin canım sen halledersin