fotoğraf makinesi tek kelimeyle müthiş canım telefondan sonra acayip kaliteli geldi çekimler ama makineyi tam kapasiteyle kullanmak için gerçekten kurs şart ben bi kaç tane araştırdım 450-500 civarı fiyatlarda olanlardan temel eğitim seviyesinde ama cumartesi ve en az 4-5 saat vaktimi alacak gibi henüz miradan bu vakti kısmak istemiyorum zaten bi haftasonumuz var o yüzden erteledim otomatik ve sürekli çekim modunda kullanıyorum sadece mercek ayarını iyi yapmak gerekiyor yine de hala telefonu daa çok kullanıyorum hem alışkanlık hemde ayar gerekmiyor çat çat çekiyorum bide makine miranın acayip ilgisini çekiyo ona doğru kalkıyo falan fashion çekimlerimizde

kullanamıyorum.. makineyle çekincede sonrasında filtreye ihtiyaç olmuyo direk çektiğin haliyle kullan :) he üşendiğim nokta makineden bilgisayara ordan telefona atmak var bide
bu arada mirada jetonla çalışan oyuncaklara bayılıyo parkta bir kaç tane var 1 liraya eskiden bi kez istiyodu şimdi iki olmadan inmiyor yüz versek üçüde isticek durumda
yok canım henüz deneyemedim cesaret edemedim yat kalk olurum diye malum iş var bu akşam denemeyi düşünüyorum bakalım bizde de işe yararsa süper olur
ah canım ya hepsi üst üste gelmiş gerçekten zaten senin üç çocuğun ve eşin var onlarla ilgileniyosun birde ektra çıkan bu olaylar bunaltmaz mı seni çok normal insanların daha duyarlı olması için bişi yapamamk çok kötü
sinirden öyle gelmiştir sana kuzum yok olmasa daha çok dertlenirsin hepimiz başka şeylerden dertleniyoruz allah daha büyük sorunlardan korusun
belki sıcaktan bunalmıştır oda canım bu sıralar doğru dürüst uyuyamıyor çocuklar
bence kararlı tavrınla ve derdini anlatmakla iyi yapmışsın zaten benim kafamda çizdiğim apriori tam olarak böyle biri ne istediğini bilen kendinden emin sen böyle yavaş yavaş eskiye döndükçe eşinde eskiye dönecek kelebek etkisi bi yer de birde adli tatil sonrası ufakta olsa işe döneceksen ki çok iyi bi karar aldığını düşünüyorum inan çok ii gelecek evet elbette kuzuyla geçirilen vakit çok değerli başta alışırken zorlanılıyor ama sosyalleşmek işle uğraşmak da bi yerde terapi gibi