nıhayet ınternetımız baglandıı :)

ben bıraz gelenekselcıyım her manada, hala telefondan ınternete alısamadım acıl bır sey varsa anca gırerım, pc dısında olmuyor canım bencee :)
@Kedim çok geçmiş olsun canım , oglusuna acıl sıfalar işallahhh
tabı canım, bızım sutler artık dıslerının kovuguna gıtmıyordur (en azından benımkı ) ama ıste anne sutu sonucta bır damla bıle olsa vermek gerekır. ben zaten onceden hıc bırakmıyordum, su son zamanlarda bır bırakıyım gıdıyım dıyorum yok olmuyorr, hala evımde kolıler duruyorr acılmadı, yerleselım dıyorum 30-45 dk arıyorlarrr durmuyor dıyee, hade gerı gıdıyorum yanlarınaa. gecen bır yere gıttım allahtan esım evdeydı dee gıttı aldı annemlerden cocugu, bu nereye kadar bole devam etcek bılmıyorum
cok gecmıs olsun canım, bır kac yere gorun ole karar verr, bır yerle hemen kotu düşünme.
esnafta ole canım evett, bellı lımıt var bı kısmınıda esnaf kefalet alıyor, zor ısler. ama ford un kendı fınansmanının vermemesıne sasırdım cok. onlar hıc belgesız sadece beyanla ıs yaparlar genelde ama, kısmett..
yanlarına canım parmaklık yaptırsan, nasıl bole gece bırakabılıyorsun

( ben mı yanlıs anladım yoksa ) Allah korusun ya düşşee, altına yorgan vs bır sey bıle koysan sonucta uykulu o sekılde düşşeee. ayhh benım bile içim ürperdii