Mesela iki gun onceki olayi anlatym:) apartmanda esimin iki bekar halasi da oturuyo karsi dairede.buyuk halasi aksamustu markete gitmis ve orda fenalasmis hastaneye kaldrmslar.kucugu de apar topar hastaneye gitms.benm de misafrm vardi esim aksam gelmycekti.saat 9.30gbi msj atti bana halam fenalasms hastanedeyms hala bi sor ayip olmasn diye.ben de aradm kucugnu gayet normal konustu kadn evdeym halan da iyi gelck birazdan merak etme dedi.sonra saat 11 gbi ust komsular da duymus olayi gecms olsun demek icin inmisler.evde bulamayinca bana gelip sordu kadn.ben de saat 10 gbi eve gelceklerdi kapiyi acmadklarina gore uyuyolardr dedm tamam dyp gitti ust komsu.aklma takldi bi de ben gideym dedm.kapiyi caldm bikac defa acan olmayinca yorulp uyumuslardr dyerek aramadm eve gectm.ablam ve kizkardesm bizde bu arada gece kalcklar.neyse esim saat 12 gbi mesaj atti.mesaj aynen su " halama baktnmi" ben de baktm ama kapyi acmadilar uyuyolar herhalde yazdm.yoo evdeyiz oturuyorz yazms o da.gec gelmsler eve meger ben kapyi caldgmda evde yoklarms.benm okuz kocam desene eve geldk bi ugra 5 dk ayip olmasn diye.yok illa ters konusup trip atacak.beni deniyo bi de ugramsmym ugramamismyim.5 dk sonra tekrar msj atti gelmycekmsn diye ben de geleyimmi yazdm.dalga mibgecyosn falan yazms.aldm emreyi 5 dk ugradm eve donduk.kapi carpmalar tripler.noluyo sana dedm yok efendm ben onlari takmyomusm.aradm konstm kapiyi caldm acmadilar dyorm e arasaydin ya tekrar diyo.uyuyolardr diye aramadm gece gece ne diyw alacakli gbi peslerine duseym.kotu bisey olsa zaten sen bilirdn dedm.yok adam hala trip atiyo.eskiden olsa hic boyle yapmazdi o kadar degisti ki .ben de konusmuyorm smdi ne hali varsa gorsun yeter artk gercekten biktm.su tasinma isi olmasa birakp gidecem onu kafa dinlycem azck