2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A
Acıktım ama ben :/

Annem.geldi Eceyi uyutuyor sonra mutfakta annemle birseyler yapcaz ne. rahatmid birisinin ilgilenmesi nadirende olsa:))
Nefes oluyor bize gerçekten canım. Biz de taşınma telasindayiz annemle kız kardeşim bizde onlar olmasa nasıl biter bu işler bilmiyorum. Herşeye burnunu sokuyor kerem alp:)

Gökçe 3.kopek dişini de çıkarmış bulunuyor :) 14. Dişimiz geldi. İnşallah gene hasta olmaz :/
Maşallah gerçekten. 20 olmaya az kalmış

Ben hazır yufkaları tepsiye kat kat seriyorum aralarına süt ve yağ döküyorım orta kata peynir koyuyorum sadeve mis gibi oluyo

Masallah.. ne hamarat hatunlarsiniz.. afiyetle yesin betus

Gökçe 3.kopek dişini de çıkarmış bulunuyor :) 14. Dişimiz geldi. İnşallah gene hasta olmaz :/
Masallah Gokce ye insallah hasta olmadan atlatirsiniz canim bizim daha yeni 8. cikti daha cok cikacak disimiz var
aynen canim hele senin isin daha zor toplanmak falan iyi olmus annenlerin ilgilenmesi

@Akaibu yazı tahtasından aldım (hatta bir tanede arkadaşımın kızına hediye aldım) ama dinazor arabayı almadım..çek bırak olsa binevi ama klasik tekerlekli bide 6 küsür tl..hiçbi özelliği yok o fiyat pahalı geldi bana

Buluşma mı?
Ne buluşması?
Buluşma derken?
Nasıl yani?
Ne zaman nerde?
Neden?
Niçin bitek 3 kişi?
Hani biz?
Bizi dışlıyor musunuz?
Niye yokuz?
Nerdeyiz?
Siz nerdesiniz?
Nasılmış,kimmiş,neymiş?
Ne değilmiş?

Yok canım dışlama değil de biz üçümüz birbirimize yakın oturuyoruz. Zaten bunekiyle evlerimiz yakın ara sıra görüşüyoruz da size söylemiyorum evlerimize yakın diye Bakırköy'de buluşcaz, bebekleri de babalara bırakıcaz

Evet uzakmış

Bende çoook kıskandım valla:) siz nerde oturuyorsunuz, benim annemler bahçelievlerde..ama ben çekmeköydeyim maalesef offf offf desem...

Bende çoook kıskandım valla:) siz nerde oturuyorsunuz, benim annemler bahçelievlerde..ama ben çekmeköydeyim maalesef offf offf desem...
Ben de Bahçelievler deyim, annene geldiğinde haber verirsen seninle görüşürüz bak çekmeköylü bu da Ümraniye Cumhuriyeti'nden pufpuff cum :)))

hiç dikkat etmedim ben nasıl sürüldüğüne. minicik bişey için çok gibi fiyatı ama ne biliyim malzemesi falan iyiydi.
ama çok sevimli değiller miydi. ben severim öyle şirin şeyleri o yüzden aklımda kaldı

Tarifi tam olarak yazar misin canim miktarlarini falan
Bi kilo yufka 5-6 tane oluyo içinde yufkaları tepsiye seriyorum kenarları taşıyo ya yufkayı büzdürüyorum ortalara doğru 1 yufka tamamen serilmiş oluyo bi çorba kasesine yarı süt yarı sıvıyağ koyuyorum ilk kata seriyorum yine yufka yine süt-yağ karışımı böyle 3 kat yufka seriyorum sonra kahvaltılık normal beyaz peynir koyuyorum göz kararı birazda kaşar rendeliyırum üzerine sonra yine kalan 3 veya 2 yufkayı üstüne seriyorum yine aralarına süt-yağ karışımı en son üzerine de döküyorum o karışımdan bitti gitti

Offf bakıcı arıyoruz kardeşim bakıyordu onunda okulu açılacak umusum kaldı bi başına düşündükçe daral geliyor rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Amin canim ben de ariyorum

Biz adidas ilkadim aldk canm rahat onlar.bi de adidasin tabani kalin olan spor ayakkabilarindan aldm rahat yuruyemiyo sanki.

Ay cok tatli ya uyanip mi yapiyo hanimemre saliyo uyurken

Ben hazır yufkaları tepsiye kat kat seriyorum aralarına süt ve yağ döküyorım orta kata peynir koyuyorum sadeve mis gibi oluyo
Ben de buna benzer bi tarif yapıyorum canım. Hazır yufkalardan 3 tanesini tepsiye üst üste koyuyorum araya neli yapcaksam seriyorum üstüne yine 3 yufka koyuyorum. Ayrı bir kapta 3 yumurta 1'er su bardağı yağ süt koyuyorum ve en son bir şişe de maden suyu koyuyorum. Tepsideki böreği baklava keser gibi kesip karışımı da baklava şerbeti misali üzerine döküyorum. Biraz bekletirsen daha güzel oluyor ama hemen fırına verip pişirsen de olur. Su böreği gibi oluyor. A apriori11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…