Sen dur daha sizi de bulucam :))) @Akaibu ile seni de görücem oraya gelinceSiz bulusun bakalim.ben de dugun dernek geziyorum yarin adanaya yolculuk var
Benimde 9 lara kadar uyuyan oglum birkac gundur 6 da uyaniyor. Uykusu acilmadan tekrar uyutayim diye cabaliyorum ama yok uyumadigiyla kalmayip ablasini babasini da uyandırıyorGunaydin kizlar yarim saattir salliyorum yok uyandik artık bize gun basladi ama benim cok uykum var
GunaydiiiinnnGünaydın
Avrupadan gelemiyoz mu acabasıTek tek alıntı yapamadım bez için hepinize çook sağolun kızlar. İki paket almıştım yeterli sanırım. Bu arada @Lilium3 ankaraya gitmeden bizde buluşalım hatta anadolu yakasında kim varsa hepsi gelsin
temizlik bittimi hatuun :)Herkese Günaydın :) gökçede 7 de uyandi. Kahvaltısını yaptı. Şimdi uyuttum ve bende uyucam :)
Valla dün akşam süpürdüm bugüne kolaylik olsun diye. Onun rahatlığı var.temizlik bittimi hatuun :)
Ay bunun benzerini benim arkadaşımda yaptı kp ile anlaşamaz babalar Günü'nde iyiki Kızın oldum yazar Kocasından sürekli dert yanar ama özel günlerde aşk dolu yazılar paylaşır anlam veremiyorum bendeYa kızlar uyucam dedim Faceye girdim.
Ben insanları anlayamadığımı fark ettim. Bi arkadas eşiyle arası kötü. Eşi bunu aldatmış, kadına vurmuş hatta. Neyse bunlar barıştı. Ama bosanicam bem elinde sonunda bundan diyen kadın. Facede evlilik yıl dönumlerini kutlamış. Bi görseniz aşkımlar hayatimlar. İyiki varsinlar. Ele ele göz göze pozlar. Yemeğe gitmeler. Falan fişman :) ne şimdi bu. Ben anlamadım. Millete faceden mutluluk pozumu veriyorlar. Kan kusup Kızılcık şerbeti içiyorum mu diyo. Valla anlayamadım.
Ben de ilkokulu kazımda okudum:) yazları da miraç camiisinde kuran kursuna geliyoduk bizim mahalle..aynı yollardan geçmişiz, kan çekmiş:))) Ben yazmazken bile çok severek okuyodum seniEveettt Kazım da okudum ilk ve ortayı :)))
Bende balkonu yıkicam ve eğer arkadaşım çalışmıyorsa cagiricam balkon keyfi yapalım diye :)Günaydın kızlaaaaar...
Eşim bugün mesaiye gitti,çalışıyor...Bende yakın bir arkadaşım var,Efe'yle yaşıt kızı var onları çağırdım...Havuza gircez,parkta oturcaz oooh keyiffff yapcaz bugün...Şimdi Efe'yi uyutuyorum,uyuyunca da çay poğaça falan yapcam...Sıcak havaların son demleri,değerlendirmek lazım
Bir de bdv okuyordum orasi acik kalmis telefonumda ben de aliskanliktan telefonu acinca buraya yaziyorum diye yazdim yani ben bunu bdv ye yazdim kizlarKizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba
Ben de bazen face de yakindan tanidigim kisilerin buna benzer seylerine sahit oluyorum sasiriyorum kadin cocuguna siddet uyguluyor gun boyu bagiriyor cigiriyor arkasindan cocuk psikolojisiyle ilgili paylasimlarda bulunuyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadimYa kızlar uyucam dedim Faceye girdim.
Ben insanları anlayamadığımı fark ettim. Bi arkadas eşiyle arası kötü. Eşi bunu aldatmış, kadına vurmuş hatta. Neyse bunlar barıştı. Ama bosanicam bem elinde sonunda bundan diyen kadın. Facede evlilik yıl dönumlerini kutlamış. Bi görseniz aşkımlar hayatimlar. İyiki varsinlar. Ele ele göz göze pozlar. Yemeğe gitmeler. Falan fişman :) ne şimdi bu. Ben anlamadım. Millete faceden mutluluk pozumu veriyorlar. Kan kusup Kızılcık şerbeti içiyorum mu diyo. Valla anlayamadım.
Iletilerin hepsini okuyup oyle yazacaktim ki sen yazmissin bile. Merakla bekliyoruz gunun fotosunu : )Buluşma fotosu isteyen kim var?! benden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?