Sağol canım :))Ben de buna benzer bi tarif yapıyorum canım. Hazır yufkalardan 3 tanesini tepsiye üst üste koyuyorum araya neli yapcaksam seriyorum üstüne yine 3 yufka koyuyorum. Ayrı bir kapta 3 yumurta 1'er su bardağı yağ süt koyuyorum ve en son bir şişe de maden suyu koyuyorum. Tepsideki böreği baklava keser gibi kesip karışımı da baklava şerbeti misali üzerine döküyorum. Biraz bekletirsen daha güzel oluyor ama hemen fırına verip pişirsen de olur. Su böreği gibi oluyor. A apriori11
Bak bi de ne var yıfka böreğini aynen yine döşe tepsiye üzerine 1 sıra da milföy sonra istediğin gibi dilimle pişir çıtır çıtır süper oluyoBen de buna benzer bi tarif yapıyorum canım. Hazır yufkalardan 3 tanesini tepsiye üst üste koyuyorum araya neli yapcaksam seriyorum üstüne yine 3 yufka koyuyorum. Ayrı bir kapta 3 yumurta 1'er su bardağı yağ süt koyuyorum ve en son bir şişe de maden suyu koyuyorum. Tepsideki böreği baklava keser gibi kesip karışımı da baklava şerbeti misali üzerine döküyorum. Biraz bekletirsen daha güzel oluyor ama hemen fırına verip pişirsen de olur. Su böreği gibi oluyor. A apriori11
Valla bizimki buluşmadan ziyade komşuculuk oynamak gibi :)) evler yakınken görüşelim dedik :) Ben seni başka şehirde olup ara sıra buraya geliyorsun diye biliyordum ama maşallah lilium senin el atmadığın memleket kalmamış :))) haznedar bizim iki üst caddemiz :)) ayarlayabiliyorsan yarın çık gel :) ayrıntıları biz whatsapp grubunda konuştuk kızlarla da minnak yada bunekiden ayrıntıları yer saat vs alıp gelebilirsin.A apriori11 B Bunekibuneki ve @minnakkartal canlatm uzun zamandr burayi okumaya pek vakit bulamiodim smdi bi bakim dedim de askolsn valla size bulusuonz bana solemionzsmdiye kdrki Buluşmalar da aktif caba sarfetmstm oysaki , suan da da tam haznedarda esimin ailesindeyiz ,cok Küstüm size
biz buluşcağımız için benim fikir veresim var ama fikrim yokSiz buluşcağınız için hiççç fikir veresimiz yok yani :)
Ya uzun suredir öyle bi yürüse direk çiş eğitimi :))Amin canim ben de ariyorum
Biz adidas ilkadim aldk canm rahat onlar.bi de adidasin tabani kalin olan spor ayakkabilarindan aldm rahat yuruyemiyo sanki.
Ay cok tatli ya uyanip mi yapiyo hanimemre saliyo uyurken
Ya ama ben sana kaç kez burdan yazdım yolun düşerse kahve içelim Fatih de diye hiç oralı olmadın bende Sana küstüydüm ama demediydim bide gelirsen barışabilirizA apriori11 B Bunekibuneki ve @minnakkartal canlatm uzun zamandr burayi okumaya pek vakit bulamiodim smdi bi bakim dedim de askolsn valla size bulusuonz bana solemionzsmdiye kdrki Buluşmalar da aktif caba sarfetmstm oysaki , suan da da tam haznedarda esimin ailesindeyiz ,cok Küstüm size
Ben de haznedarlıyım orda doğdum büyüdüm..şimdi gurbet te gibiyim.. Bi daha kıskandıminş görüşürüz karşıda olduğum bir zaman ..içimde kalmıştı buluşmaya katılamamıştımValla bizimki buluşmadan ziyade komşuculuk oynamak gibi :)) evler yakınken görüşelim dedik :) Ben seni başka şehirde olup ara sıra buraya geliyorsun diye biliyordum ama maşallah lilium senin el atmadığın memleket kalmamış :))) haznedar bizim iki üst caddemiz :)) ayarlayabiliyorsan yarın çık gel :) ayrıntıları biz whatsapp grubunda konuştuk kızlarla da minnak yada bunekiden ayrıntıları yer saat vs alıp gelebilirsin.
Ben de doğma büyüme Bahçelievler ligim :)) basın sitesi. Evlenip Şişli'de yaşadım iki yıl dayanamayıp kğrkçü dükkanıma geri döndüm :))) yolun düşerse mutlaka haber ver bi kahve içelim yaylada :))Ben de haznedarlıyım orda doğdum büyüdüm..şimdi gurbet te gibiyim.. Bi daha kıskandıminş görüşürüz karşıda olduğum bir zaman ..içimde kalmıştı buluşmaya katılamamıştım
Ben Ankara ve Ümraniye biliyorum ama arada yazlık buluşmalarınızı da biliyom bunekiyle
A apriori11 B Bunekibuneki ve @minnakkartal canlatm uzun zamandr burayi okumaya pek vakit bulamiodim smdi bi bakim dedim de askolsn valla size bulusuonz bana solemionzsmdiye kdrki Buluşmalar da aktif caba sarfetmstm oysaki , suan da da tam haznedarda esimin ailesindeyiz ,cok Küstüm size
Aynen bahçelievlerliyim derim bende:) medicanadan biraz ilerdeyiz bizde..kazım karabekir ilköğretimde mi okudun yoksa sende?:)Ben de doğma büyüme Bahçelievler ligim :)) basın sitesi. Evlenip Şişli'de yaşadım iki yıl dayanamayıp kğrkçü dükkanıma geri döndüm :))) yolun düşerse mutlaka haber ver bi kahve içelim yaylada :))
Eveettt Kazım da okudum ilk ve ortayı :)))Aynen bahçelievlerliyim derim bende:) medicanadan biraz ilerdeyiz bizde..kazım karabekir ilköğretimde mi okudun yoksa sende?:)
Ne güzel dönmüşsün, inş bende dönerim..kalmaya geldiğimde buluşuruz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?