- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Oda iyiymiş :)Ben de bazen face de yakindan tanidigim kisilerin buna benzer seylerine sahit oluyorum sasiriyorum kadin cocuguna siddet uyguluyor gun boyu bagiriyor cigiriyor arkasindan cocuk psikolojisiyle ilgili paylasimlarda bulunuyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu anlamadim
ayy gelseniz keşke.. Bi kere geldiniz ya ikinciye gelin demeye yüzüm yokAvrupadan gelemiyoz mu acabası
Size gelesim geldi :)Günaydın kızlaaaaar...
Eşim bugün mesaiye gitti,çalışıyor...Bende yakın bir arkadaşım var,Efe'yle yaşıt kızı var onları çağırdım...Havuza gircez,parkta oturcaz oooh keyiffff yapcaz bugün...Şimdi Efe'yi uyutuyorum,uyuyunca da çay poğaça falan yapcam...Sıcak havaların son demleri,değerlendirmek lazım
Geçmiş olsn cnm. Kesin diştir diş.Kizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba
sagol canim distir insallah hasta olmasinda simdi keyfi yerinde atesi yok ama insallah aksam da cikmaz yine atesiayy gelseniz keşke.. Bi kere geldiniz ya ikinciye gelin demeye yüzüm yok
Size gelesim geldi :)
Geçmiş olsn cnm. Kesin diştir diş.
Sosyal :)
Kolay gelsin :)Herkes ayrı alemde bugün bende betüşü baba ve dedesiyle çarşıya yolladım üyü yapcam giyrcek kıyafet kalmadı
Sanakdan hoslanan denmek sanirim tipki idealdan idealist oldugu gibi sanal dan sanalist olmuspufpuff .!.:
ayy gelseniz keşke.. Bi kere geldiniz ya ikinciye gelin demeye yüzüm yokAvrupadan gelemiyoz mu acabası
Size gelesim geldi :)Günaydın kızlaaaaar...
Eşim bugün mesaiye gitti,çalışıyor...Bende yakın bir arkadaşım var,Efe'yle yaşıt kızı var onları çağırdım...Havuza gircez,parkta oturcaz oooh keyiffff yapcaz bugün...Şimdi Efe'yi uyutuyorum,uyuyunca da çay poğaça falan yapcam...Sıcak havaların son demleri,değerlendirmek lazım
Geçmiş olsn cnm. Kesin diştir diş.Kizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba
Yiğit ateşli bugün bende anlamadım neden olduğunu. Son yarım saattirde huzursuz lanmaya başladı bide.sagol canim distir insallah hasta olmasinda simdi keyfi yerinde atesi yok ama insallah aksam da cikmaz yine atesi
Bizde de 12 dis var ve kopek disleri de yoldaŞimdi 5 ölçek mama hazırladım onu içti neyseki.
Biz bu sıralamaya kesinlikle uymuyoruz :/ bi tane köpek dişi ve 2. Azilar hariç bütün dislerimiz çıktı. Sizde bizim gibisiniz demek. Belki canda dişler yüzünden sık hastalanıyordur. Gökçe her Dişte boğaz enfeksiyonu geçiriyor nerdeyseBizde de 12 dis var ve kopek disleri de yolda
Çok sevindim canım, teşekkürler :))) Ben de birinci sınıftan sonra gitmiştim bi yaz miraç caamiine :)) kesin tanışmışızdır biz ya :) gerçi ben yaşlıyım, 83 doğumlu, pufpuffun testine göre ikiyüzlüymüşümBen de ilkokulu kazımda okudum:) yazları da miraç camiisinde kuran kursuna geliyoduk bizim mahalle..aynı yollardan geçmişiz, kan çekmiş:))) Ben yazmazken bile çok severek okuyodum seni
Çok geçmiş olsun diştir inşallahKizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba
Geçmiş olsun yiğitte deYiğit ateşli bugün bende anlamadım neden olduğunu. Son yarım saattirde huzursuz lanmaya başladı bide.
Yigitte mi hay Allah ne oldu ki bu yavrulara insallah distir Ecenin oksurugu ya da butun akintisi falan yok ama gecen defa da yoktu bogazi iltihablanmisti cuma gunu araba icin ugrasirken isimiz uzun surdu arabaya in bin cok yaptik arabada terledi ama inerken kurulayip degistirdim ustunu gittigimiz yerlerde klimalar acikti hep o gun de esime dedim insallah hasta olmaz diye ben evde klima aciyorum ama cok dusuk yapmiyorum fanini da cok kisiyorum bilmiyorum takip etcem geceden sonra ates olmadi ama sabah kahvati yapmadi oglende corba yogurt yedirdim insallah Yigitte Ece de hasta degildir distendir canim sizin de azilar cikmadi daha demiYiğit ateşli bugün bende anlamadım neden olduğunu. Son yarım saattirde huzursuz lanmaya başladı bide.
insallah canim sagolÇok sevindim canım, teşekkürler :))) Ben de birinci sınıftan sonra gitmiştim bi yaz miraç caamiine :)) kesin tanışmışızdır biz ya :) gerçi ben yaşlıyım, 83 doğumlu, pufpuffun testine göre ikiyüzlüymüşüm
Ayrıca buluşma selfimiz minnakkartalda. Güzel çıkmışsam koyabilir
Çok geçmiş olsun diştir inşallah
Geçmiş olsun yiğitte de
Yok canım çıkmadı bizimde daha. Yigitinde boğaz enfeksiyonu vardı antibiyotik içtik ama gecmwdimiki de tekrarliyoki diye dusunmuyo degilim. İnşallah Eceninde yigitinde dışdendir bu ateslenmeleri dediğin gibi.Yigitte mi hay Allah ne oldu ki bu yavrulara insallah distir Ecenin oksurugu ya da butun akintisi falan yok ama gecen defa da yoktu bogazi iltihablanmisti cuma gunu araba icin ugrasirken isimiz uzun surdu arabaya in bin cok yaptik arabada terledi ama inerken kurulayip degistirdim ustunu gittigimiz yerlerde klimalar acikti hep o gun de esime dedim insallah hasta olmaz diye ben evde klima aciyorum ama cok dusuk yapmiyorum fanini da cok kisiyorum bilmiyorum takip etcem geceden sonra ates olmadi ama sabah kahvati yapmadi oglende corba yogurt yedirdim insallah Yigitte Ece de hasta degildir distendir canim sizin de azilar cikmadi daha demi
insallah canim sagol
Sağol canımÇok sevindim canım, teşekkürler :))) Ben de birinci sınıftan sonra gitmiştim bi yaz miraç caamiine :)) kesin tanışmışızdır biz ya :) gerçi ben yaşlıyım, 83 doğumlu, pufpuffun testine göre ikiyüzlüymüşüm
Ayrıca buluşma selfimiz minnakkartalda. Güzel çıkmışsam koyabilir
Çok geçmiş olsun diştir inşallah
Geçmiş olsun yiğitte de
İnsallah canimYok canım çıkmadı bizimde daha. Yigitinde boğaz enfeksiyonu vardı antibiyotik içtik ama gecmwdimiki de tekrarliyoki diye dusunmuyo degilim. İnşallah Eceninde yigitinde dışdendir bu ateslenmeleri dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?