- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
bununla geçmiş gitmiş olsun CanımKizlar eve geldik tam 5 kez film cekildi ciger mide bagirsak bakildi birsey yok kbb dr u bakti bir aletle bogazina goremedi yuttuysa eger bagirsana inmistir kakada cikar dediler ya da yutmadi dediler olay ise soyle oldu ben mutfakta corba yapiyordum Ece kasla goz arasi yatak odasina gitmis cekmecede cuzdanim vardi cuzdanin icinde bir tane ceyrek altin vardi onu almis abisi ceyregi almis agzindan igne var dedi ben elimi agzina soktum elime birsey deydi ve oksurerek yuttugunu dusundim ben igneyi gormedim ama agzinda birsey vardi ya yutmadi bilemiyorum kendi cocuk doktotumuzu aradim eger yutsaydi yuzde yuz metal filmde cikardi dedi en kotu ihtimallede kakasinda cikar yuttuysa dedi bogazi cok tahris olmus doktorumuz bepantenin ampulunu al bir tane kir bir cay bardagi suya karistir ara ara kasikla icir dedi haberler boyle Allah beterinden korusun
A
Ayy bunla geçmiş olsun canim
Cok gecmis olsun canim ins hic yutmamıştır
tesekkur ederim kizlar cok ama cok dikkatli olmam gerektiginni bir kez daha anladim hastanede 2 yas civari bir cocuk daha vardi o da para yutmus onun gozukuyordu kbb de cikaracaklardi hersey bi anlik Allah korusun hastane de cok ilgilendi defalrca film cekip baktilarbununla geçmiş gitmiş olsun Canım
Sagol canimyazyagmuru bununla geçmiş olsun canım
Olur canım. Bizim kurum açık. Her servisten bir memur çalışacak. Örneğin ben salı günü çalışıyorumKizlar yarin bankalar acik olurmu haberiniz varmi ?? Denizbank mesela .cilek31 insllh ozlellkle sen gorursn sorumu
Çok geçmiş olsun canım allahtan iyi bir komsunuz varmış da hemen hastaneye yetistirmis. Allah kazadan beladan korusun yavrularimizi.[/QUOTE]QUOTE="yaz yagmuru, post: 42706169, member: 619731"]Eceye yemek yedirdim uyudu cok hirpalandi yavrum hele bogazina o aleti sokunca cirpina cirpina agladi ter icinde kaldi ben bayilacaktim basim dondu icim kotu oldu dinlensin bir guzel her sey bos kizlar her is kalsin uyumasinlar durmasinlar ama onlara birsry olmasin ben cok korktum yol uzadikca uzadi esime dedim hizli sur arabayi bir an once gidelim bogazindaysa eger soluk borisuna kacar diye cok korktum
pufpuff sen yazdiktan sonra o bdv konularindan birini merak ettim okudum esim farketti dun gece soylendi durdu.
Evet konuyu begenmedi internet gecmisine bakmis defalarca girilmis ayni konuya. Bir daha gormek istemiyorum dedi. Meraktan catlayacam vallaNiye söylendi?bu tarz şeyleri takip ediyorsun diye miyaa ben kendimi kurtaramıyorum,sürekli o konudayım..acaip çekti konu beni nedense
banada soyleyn hangi konuNiye söylendi?bu tarz şeyleri takip ediyorsun diye miyaa ben kendimi kurtaramıyorum,sürekli o konudayım..acaip çekti konu beni nedense
banada soyleyn hangi konu
Canim eceye haslanmis patates yedir.Hepiniz sagolun kizlar alinti yapamadim tek tek cok yorgunum ve acim esimde yoktu ust kattaki komsunun esi goturdu hastaneye esim sonra geldi
Sagol canim cok sukur cikmadi birsey ben de cok korktum Allah korusun hepsini@yaz yagmuru canım çok geçmiş olsun.giremedim bu gün hiç buraya bi bakayım dedim ilk yazdığını okuyunca aklım çıktı. Neyseki kötü bişey çıkmamış şükürler olsun ki. Tekrar çok büyük geçmiş olsun.
yediririm canim sagol da neden tavsiye ettin patatesiCanim eceye haslanmis patates yedir.
Seni. Yüzünden ben de takibe başladım çok vaktim vardı ya bi de bunu sardım başıma ama baya enteresan hakikatenbdv'de mavi_turna adlı kullanıcının "kocam ne halt karıştırıyor" konusu
Çok geçmiş olsunKizlar eve geldik tam 5 kez film cekildi ciger mide bagirsak bakildi birsey yok kbb dr u bakti bir aletle bogazina goremedi yuttuysa eger bagirsana inmistir kakada cikar dediler ya da yutmadi dediler olay ise soyle oldu ben mutfakta corba yapiyordum Ece kasla goz arasi yatak odasina gitmis cekmecede cuzdanim vardi cuzdanin icinde bir tane ceyrek altin vardi onu almis abisi ceyregi almis agzindan igne var dedi ben elimi agzina soktum elime birsey deydi ve oksurerek yuttugunu dusundim ben igneyi gormedim ama agzinda birsey vardi ya yutmadi bilemiyorum kendi cocuk doktotumuzu aradim eger yutsaydi yuzde yuz metal filmde cikardi dedi en kotu ihtimallede kakasinda cikar yuttuysa dedi bogazi cok tahris olmus doktorumuz bepantenin ampulunu al bir tane kir bir cay bardagi suya karistir ara ara kasikla icir dedi haberler boyle Allah beterinden korusun
Sagol canimÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?