2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bununla geçmiş gitmiş olsun Canım

A

Ayy bunla geçmiş olsun canim

Cok gecmis olsun canim ins hic yutmamıştır

bununla geçmiş gitmiş olsun Canım
tesekkur ederim kizlar cok ama cok dikkatli olmam gerektiginni bir kez daha anladim hastanede 2 yas civari bir cocuk daha vardi o da para yutmus onun gozukuyordu kbb de cikaracaklardi hersey bi anlik Allah korusun hastane de cok ilgilendi defalrca film cekip baktilar

Kizlar yarin bankalar acik olurmu haberiniz varmi ?? Denizbank mesela . cilek31 insllh ozlellkle sen gorursn sorumu

Eceye yemek yedirdim uyudu cok hirpalandi yavrum hele bogazina o aleti sokunca cirpina cirpina agladi ter icinde kaldi ben bayilacaktim basim dondu icim kotu oldu dinlensin bir guzel her sey bos kizlar her is kalsin uyumasinlar durmasinlar ama onlara birsry olmasin ben cok korktum yol uzadikca uzadi esime dedim hizli sur arabayi bir an once gidelim bogazindaysa eger soluk borisuna kacar diye cok korktum

QUOTE="yaz yagmuru, post: 42706169, member: 619731"]Eceye yemek yedirdim uyudu cok hirpalandi yavrum hele bogazina o aleti sokunca cirpina cirpina agladi ter icinde kaldi ben bayilacaktim basim dondu icim kotu oldu dinlensin bir guzel her sey bos kizlar her is kalsin uyumasinlar durmasinlar ama onlara birsry olmasin ben cok korktum yol uzadikca uzadi esime dedim hizli sur arabayi bir an once gidelim bogazindaysa eger soluk borisuna kacar diye cok korktum[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım allahtan iyi bir komsunuz varmış da hemen hastaneye yetistirmis. Allah kazadan beladan korusun yavrularimizi.

Çok geçmiş olsun canım allahtan iyi bir komsunuz varmış da hemen hastaneye yetistirmis. Allah kazadan beladan korusun yavrularimizi.[/QUOTE]
Sagol canim ust komsu esimin arkadasi zaten sagolsun iyilerdir esi de hemsire ben esimi aradim esim uzaktaydi 1 saatlik mesafe vardi esimde arkadasini aramis esi de geldi cok korkmus nefes borusuna kacti diye gorunce rahatladi mideye giderse midede 3 saat kalir dedi eger aciksa igne bagirsagini zedeler dedi once bize yakin bir hastaneye goturduk nerede olduguna baksinlar diye o hastanede filmde goremediler arastirma hastanesine gonderdiler sonra esim geldi obur hastaneye gittik evet komsu cok onemli bazen insan yalniz oluyor cocuklarimiz var acil durumlar oluyor iyi bir komsun oldugunu bilmek guzel birsey bizim cocuklarda hep esim uzaktayken boyle oluyor obur cocuklarimda oyleydi babalari uzaktayken acil durumlari olmustu hep

pufpuff sen yazdiktan sonra o bdv konularindan birini merak ettim okudum esim farketti dun gece soylendi durdu.

Niye söylendi?bu tarz şeyleri takip ediyorsun diye mi yaa ben kendimi kurtaramıyorum,sürekli o konudayım..acaip çekti konu beni nedense

Niye söylendi?bu tarz şeyleri takip ediyorsun diye mi yaa ben kendimi kurtaramıyorum,sürekli o konudayım..acaip çekti konu beni nedense
Evet konuyu begenmedi internet gecmisine bakmis defalarca girilmis ayni konuya. Bir daha gormek istemiyorum dedi. Meraktan catlayacam valla

@yaz yagmuru canım çok geçmiş olsun.giremedim bu gün hiç buraya bi bakayım dedim ilk yazdığını okuyunca aklım çıktı. Neyseki kötü bişey çıkmamış şükürler olsun ki. Tekrar çok büyük geçmiş olsun.

Sagol canim cok sukur cikmadi birsey ben de cok korktum Allah korusun hepsini
Canim eceye haslanmis patates yedir.
yediririm canim sagol da neden tavsiye ettin patatesi

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…