Tesekkur ederim canimGüzel günlerde gitsin fıstık @yaz yagmuru
Öyku de gule gule giysin canim ayakkabilari cok begendim ben karsiyaka da bir magaza var oradan aliyorum guzel kiyafetler var cesitte fazla aslinda bize de bayram bahane canim Ecenin de birseysi yok mevsimlik pantalonlu aldim ki ustune birseyler alirim bayramdan sonra da giyer diyeay cok güzeller bende ayakkabı aldım tayt falan bayramlık değil ama ihtiyacımız vardı sen nerden aldın
Canim benim aklima geldin aslinda diger arkadaslarda aklima geliyor girmediklerinde ama buraya yazamadim hic masallah ogluna canim yuruyormus sikintindan neyse Allah ferahlatsin insallah canimHayırlı akşamlar herkese nasılsınız özledim sizi beni merak eden olmamış olsun bebişler iyidir inşaallah son bir aydır çok sıkıntılı bir süreç yaşadım halada yaşıyorum işin içinden çıkamıyorum inşaallah rabbim bir kapı açar oğlumda yürüdü bir ay oldu dişler durmadan gelıyor geceler çok ağlamaklı geciyor acaba kaç dişle final yapıcaz biliyormusunuz
Ama bayramda Azad i damatligiyla gormek istiyorum resim bekliyorum canim:)Bizimki bayramlık değil bildiğin damatlık babam heves edip almış, yelekli papyonlu siyah takım elbise :))