2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Güzel günlerde gitsin fıstık @yaz yagmuru
Tesekkur ederim canim
ay cok güzeller bende ayakkabı aldım tayt falan bayramlık değil ama ihtiyacımız vardı sen nerden aldın
Öyku de gule gule giysin canim ayakkabilari cok begendim ben karsiyaka da bir magaza var oradan aliyorum guzel kiyafetler var cesitte fazla aslinda bize de bayram bahane canim Ecenin de birseysi yok mevsimlik pantalonlu aldim ki ustune birseyler alirim bayramdan sonra da giyer diye
Hayırlı akşamlar herkese nasılsınız özledim sizi beni merak eden olmamış olsun bebişler iyidir inşaallah son bir aydır çok sıkıntılı bir süreç yaşadım halada yaşıyorum işin içinden çıkamıyorum inşaallah rabbim bir kapı açar oğlumda yürüdü bir ay oldu dişler durmadan gelıyor geceler çok ağlamaklı geciyor acaba kaç dişle final yapıcaz biliyormusunuz
Canim benim aklima geldin aslinda diger arkadaslarda aklima geliyor girmediklerinde ama buraya yazamadim hic masallah ogluna canim yuruyormus sikintindan neyse Allah ferahlatsin insallah canim
Bizimki bayramlık değil bildiğin damatlık babam heves edip almış, yelekli papyonlu siyah takım elbise :))
Ama bayramda Azad i damatligiyla gormek istiyorum resim bekliyorum canim:)

yazyagmuru yazyagmuru bende bayramda çıkarıcam kışlıklarını ne var ne yok neye ihtiyacımız var bakayım sonra adresi alırım sendem hatta beraber gideriz belki :)

Tesekkur ederim canim

Öyku de gule gule giysin canim ayakkabilari cok begendim ben karsiyaka da bir magaza var oradan aliyorum guzel kiyafetler var cesitte fazla aslinda bize de bayram bahane canim Ecenin de birseysi yok mevsimlik pantalonlu aldim ki ustune birseyler alirim bayramdan sonra da giyer diye

Canim benim aklima geldin aslinda diger arkadaslarda aklima geliyor girmediklerinde ama buraya yazamadim hic masallah ogluna canim yuruyormus sikintindan neyse Allah ferahlatsin insallah canim
Ama bayramda Azad i damatligiyla gormek istiyorum resim bekliyorum canim:)
Fotolar bayramda ig de :))

Bugün Arda'nın saçını kestim : )

Eklentiler

• 2015-09-22 18.49.32.webp
    2015-09-22 18.49.32.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44
Hem de Emre kuyumcu :)) bırakırsan kapan çok olur :)) o değil de benimki hep buluşmalarda tek erkek ya :KK43: herkesin kızı mı var yahu bi delikanlı çıkıp gelmedi :)))
Canım ne yaptın taşınma işini kolayladın mı? Eksik kalma buralardan zaten buluşmalardan eksik kalıyorsun :KK70: valla gözüm arıyor seni şerif yokluğun belli oluyo

Valla bayramdan sonraya kaldi canm evin tadilati bitemedi bir turlu.iscinin esi hamileymis dusuk riski varms her gun igne yaptryomus ayni saatte.o yuzden kisitli calisabiliyo israr etmedik biz de.bayramdan sonraki hafta insallah:)emrenin huysuzlugu benm hastaligim yorgunluk derken okuyup ckyorum.tasinip rahata erince daha aktif olcm.insallah:cool:

Canim kiz istiyorsan yumurtlamadan iki gun once iliski yumurtlama gunlerinde iliski olmayacak doktorum Eceye hamile kalmadan once benim yumurtlama gunumu hesapladi ondan iki gun onesini soyledi tabi hersey Allahtan inancim sonsuz ama onu da denedim ben ilerde ikinciyi dusunursen aklinda olsun

Bunu not etmeliyim canim saol:KK19:

Yakisir citir gelinime:))

Bu arada bu sabah kavga ettik esimle.bizi birakip tatile gitti bayramdan sonra donecekmis:KK57:napym smdi ben:KK51:

Arda'yı doktora götürdüm kendi doktoruna. Hastaneden içeri girer girmez yıktı ortalığı. Mamayı bırak, gece kalkarsa su ver dedi. İnek sütü içmiyor dedim süt biz doktorların sevdiği birşey değil dedi. Sizinle 3 öğün sofraya otursun yeter dedi. Geniz akıntısı için yeniden şurup verdi. Dişlerinin hepsini çıkartmış 1 ay içinde diş işi biter dedi.

Bu arada bu sabah kavga ettik esimle.bizi birakip tatile gitti bayramdan sonra donecekmis:KK57:napym smdi ben:KK51:
Nasıl ya. Ne kadar bencil erkekler. Sen de al emreyi Bursa'da gitmeyi düşündüğün ablana git. Evi de taşınma şirketleri var onlara toplat, ben bi çöp toplamamıştım bebek var diye şirketle anlaşmıştık, onlar toplayıp diğer eve de benim istediğim gibi yerleştirdiler.

Bayram alisverisine cikan anne cocuklarina hersey aldi ayakkabi bile kendine toplu igne bile almadan dondu ama kizceme aldiklarim cok hosuma gitti onlara alinca kendime almis kadar mutlu oluyorum :))
O zaman bu sana gelsin canım :D

Eklentiler

• 12019949_912040102179053_1212265406797019973_n.webp
    12019949_912040102179053_1212265406797019973_n.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 60
Arda'yı doktora götürdüm kendi doktoruna. Hastaneden içeri girer girmez yıktı ortalığı. Mamayı bırak, gece kalkarsa su ver dedi. İnek sütü içmiyor dedim süt biz doktorların sevdiği birşey değil dedi. Sizinle 3 öğün sofraya otursun yeter dedi. Geniz akıntısı için yeniden şurup verdi. Dişlerinin hepsini çıkartmış 1 ay içinde diş işi biter dedi.
Gecmis olsun canim insallah tamamen iyilesir disleri tamamlanmis darisi basimiza biz 8 tane cikarttik dis

Gecmis olsun canim insallah tamamen iyilesir disleri tamamlanmis darisi basimiza biz 8 tane cikarttik dis
Sağol canım. Arda'nın diş durumundan edindiğim tecrübe erken diş çıkartmak iyi birşey değilmiş. Çok yıprandı. Ama ben hamileyken aldığım ilaçlarla herkese dedim bu çocuk ağzında dişle doğarsa şaşırmam diye :D

yok artık şaka sizin suçunuz ne burnundan getir valla ne demek o öyle senin ihriyaccın yok sanki aynen A apriori11 ye katılıyorumm git ama yalvartmadan dönme
Ay nasıl öküz bu erkekler ya

Sağol canım. Arda'nın diş durumundan edindiğim tecrübe erken diş çıkartmak iyi birşey değilmiş. Çok yıprandı. Ama ben hamileyken aldığım ilaçlarla herkese dedim bu çocuk ağzında dişle doğarsa şaşırmam diye :KK70:
Çok gecmiş olsun masallah bundan sonra rahat edersınız sayısını sordum ama bizim 14 diğerlerı kabarık 20 de mi bitiyo sizin kaç oldu?

Soyle canim sperm 72 saat canli kaliyor vucutta erkek spermler daha hizli ama daha az canli kaliyor yumurtaya daha cabuk ulasiyorlar disi spermler ise daha yavas ama daha uzun canli kaliyor yumurtlamadan iki gun once iliskiye girildiginde erkek spermler hareket ediyor ilerliyor ama yumurta olmadigi icin oluyorlar yavas yavas ilerleyen disi spermler yumurtlama olunca yumurtaya ulasiyor ve dollenme gerceklesiyor birsey metoduydu bu unuttum adini simdi ben yumurtlamami takip ettim akinti artmasi ve kasigimda agrida oluyordu yumurtlamadan iki gun once iliski oldu bir de ondan daha once olmustu korunmadan onun disinda hep korunduk iki kez korunmasiz iliski oldu ve hamile kaldim doktor kesin bir yontem ilginc bir yontemmis ana bizimki de yumurtkamadan bir gun sonra oldu

Nasıl ya. Ne kadar bencil erkekler. Sen de al emreyi Bursa'da gitmeyi düşündüğün ablana git. Evi de taşınma şirketleri var onlara toplat, ben bi çöp toplamamıştım bebek var diye şirketle anlaşmıştık, onlar toplayıp diğer eve de benim istediğim gibi yerleştirdiler.

Hissizim su an zaten.ablam bursada olmyck bayramda.ist daki ablam da tatilde:(baska bir yere de emreyle yalnz gidemem.birlikte gitmeyi dusunuyoduk ama arabayla 8 saat surecekti yolculuk emre durmaz diye cesaret edemedim.dis cikariyo atesi yukseliyo arada huysuzluk falan hat safhada bi de hava degisimi olmasn diye dusundm.bayramdan sonra donerim dedi.ama dondugunde biraktgi gbi olmycagmin farkinda degil.ne diyecegmi bilemiyorum.annemlerdeyim smdi de burda kalcm.

Canim sen ucretsiz Izin akdin mi tekrar bana da oyle bir yol gorunuyor

Norm fazlasiym canm dersm yok okulda.heyet raporu alcm bir ay ekimin sonunda normlar guncellenecekmis o zaman tercih yapcm insallah.o zamana kadar bakici bulamazsam ve okul yine uzak olursa izne ayrilcm subata kadar

Back
X