2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aynen öyle ya bel ağrısını söylemiyorum bile. Birde kvler ev biz birlikte kescez. Onlar eti çok yerler ineğin 4de 3 ü onların 1 hissesi bizim olcak. Ben kendi payımı alıp çekileyimde yapamıyacağımız için koca ineği halledene kadar uğraşcaz mecbur.
Allahtan gmkçe erken uyuyo erken kaçarım yine eve. Geçen sene büyük görümcemde vardı bu sene o da yok. Yandım valla yarım nolcak çok merak ediyorum.
o senin işin daha zormus canim kocaman inek zor bayağı bencede sen Gokceyi al kaç yanı cocuklada zor olur zaten

Yok canım davet ettiler herkesi ama kimse müsait olamadı. Lilium du sanırım. Nickin tam halini hatırlayamadım. O da uğramış hatta
çok hızlı olmus organızasyon herhalde , ne cabuk oldu dıye bende sasırdım :) sayfa sayfa bakıyorum sımdı :)
sanada yarın Allah kolaylık versın canım , sen en ıyısı canım yarın gokceyı bahane et, kac bı sekılde :)

Ya saat kaç olmuş hala güm pat sesler geliyor her defasında Ece kipirdaniyor gündüzler torbaya mi girdi anlamıyorum bayram tamamda saatte 1 olmuş yani bebeği olan var uyuyan var

Ya saat kaç olmuş hala güm pat sesler geliyor her defasında Ece kipirdaniyor gündüzler torbaya mi girdi anlamıyorum bayram tamamda saatte 1 olmuş yani bebeği olan var uyuyan var
aynı bızım apart ole, saat kaç olmus hala sesler gelıyor su anda:( allahtan ustumdekı evde deıl , ama onun ustunden gelıyor yada yan taraftan hergalde anlamadım, kagıt duvarlar :(
en sonunda tek katlı bır ev bulucam gecekondu orada oturcam :(

pufpuff pufpuff um gecmis olsun. Hava degisiminden etkilenmis olabilir dis 38.5 yapmaz canim devam ederse bi dr görsün bence

Yoook kız diş 38-38.5 yapıyor
Önceden de oldu..eğer şu an evimde olsam kesin diş derdim ama hava değişimi olduğu için kesin diyemiyorum..

Masallah haziran anneleri de ne hamarat ben tatli turlerini arada yapiyom ne yalan soyleyim fazla ugrastirici seylerre girismiyorum yapsam da nehir benden once tezgahin ustunde :p

Bende dqha çok tatlı şeyler yapmayı severim..havamdaysam yeni tarifler denerim de..

Offf kollarm koptu baklava actk annmle esim kiza bakti smdi uyudu sarma sarcaz arife günune birakmayz normalde bu sefer böyle oldu yarn gezmeye halim kalmadi
Gerçi yarım tepsiyi ben yerim BN tatliciyim hc dayanamam

bende tatlıcıyım..viiihuuuuu hiç affetmem,yerim..biz sarmaları dün hallettik,görümcem ve eltim ile..

image.webp

Ay bu erkekler gerçekten çocuktan farksız oglumla eşim kurban için gidiyorlardı kapıda baktım oğlum kısa kollu tişört giymiş hemen ceket aldım dolabından balkondan seslenip usursun annecim bunu al ustune dedim eşim ogluma bak goruyormusun hiç bizi düşünen yok dedi üzüldüm ama hiç aklıma gelmedi eşimin ustune birşey vermek sanada vereyim dedim gerek yok.dedi :63:

Ay bu erkekler gerçekten çocuktan farksız oglumla eşim kurban için gidiyorlardı kapıda baktım oğlum kısa kollu tişört giymiş hemen ceket aldım dolabından balkondan seslenip usursun annecim bunu al ustune dedim eşim ogluma bak goruyormusun hiç bizi düşünen yok dedi üzüldüm ama hiç aklıma gelmedi eşimin ustune birşey vermek sanada vereyim dedim gerek yok.dedi :63:
Esin.oglunu kiskanmis anlasilan :KK45:

Gökçe uyuduğu için dibinden ayrılamıyorum. Başka yerde uyuyunca bırakmıyo beni.
İnstagramda gezeyim dedim bi çocuk gördüm. Hassas anne paylaşmış. Çocuğun doğuştan bi hastalığı varmış. Her tarafı yara içinde. Bi tek coresatinin sarısı işe yarıyomuş. Onuda bulamıyolarmış internette bile tükenmiş.
Çocuğun acısını bi o dindiriyomuş. Elinde olan varsa göndersin diye paylaşmışlar.
Çok kötü oldum çocuğu görünce ya.

aaay yazıııkkkk..
Bir an empati yaptım,kendimizde böyle bir durumu düşündüm de :oops:

Back
X