• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar ben geldim:KK54:esim pazar gunu geldi.tahmin edeceginiz gbi tartistik kavga ettik.bosanalim dedim kabul etmedi.isin ciddiyetini farkedince akli basina geldi sanirim.her seyi inadindan yapmis.hemen donmek istedim cok skldm ama donmedm dedi.bayagi uzulmustu yipranmisti belli.ben de madem anlasamiyoruz ayrilalm bitsin gitsin yeter dedm.hic olumlu dusunmuyosun hep olumsuz taraftan bakiyosun dedi sanki birakp giden bendim:KK53:rapor alamadim ptesi ise baslycam bi yere de gidemedim haliyle:KK43:bayagi adam oldu kocam yahu:KK53:iyi bir ders oldu sanirim ikimize de.valla cok yiprandim ben de:KK43:bi sans daha verdik bakalim hayirlisi hakkimizda.bundan sonra bi yere gitmem siz olmadan diyo cok sklms.herkes bebegiyle gelmsti cok ozendim falan diyo:KK53:
çok merak ettim barışmanıza da çok sevindim

Arkadaşlar 1 yaş göz muayenesine götürdünüz ü cocukları gitmemiz gerekir mi acaba

Arkadaşlar 1 yaş göz muayenesine götürdünüz ü cocukları gitmemiz gerekir mi acaba

Bizim doktor hiç öyle bişeyden bahsetmedi..biz götürmedik canım..ben %90 Efe'yle ilgili konularda doktorumuz ne derse onu dinliyorum..hem sevdiğim,hem güvendiğim bi doktor..Efe doğduğundan beri de o kontrol ediyor zaten..bide farklı farklı görüşleri aldın mı herkes farklı söylüyor kafa iyice karışıyor..

Efe'nin 1 yaş doğum gününde kendim bjk konseptli şeker hamurlu kurabiye yapmıştım.. Şimdi bu cumartesi yakın arkadaşımın kızının 1 yaş doğum günü olucak ve onlarda bjk konsept yapıyorlar :KK49: bende sürpriz olarak bjk'li şeker hamurlu kurabiye yapıcam onlara..hamuru yoğurdum dolapta 1 saat dinlenecek şimdi,akşama bitiririm..

Bizim doktor istedi hastanedeki göz doktoruna götürdüm öyle damlalı falan bi muayene olmadı takibini yaptı bi problem yok 3 yaşında kontrol dedi

ay hiç sevmem o damlayı. Göz bebeğini büyütmek için kullandıkları damla sanırım di mi?Benim gözler bozuk çocukluğumdan beri. Bi kere damlatmışlardı eve zor gelmiştim. O zamandan beri her gittiğimde damlatmalarını istemediğimi söylüyorum. Ama bu kadar uzun sürmemişti benimki. Herkeste aynı etki yapmayabilir tabi.
bidha aslaaaaa sağlam insani kor yapar bu damla. GozBebeklerm kocaman hala canavar gbiym. Önümü goremiyodm ordayken eve bnde zor gldm bnde hala bulanik goruyorm

Yarenhelin Yarenhelin kesinlikle yaptr göz muayenesi ogluna . ben bir yasinda yaptrdm yani 12 ayda. Bi gözünde astigmat mi neydi ismi ondan ckti 6ay snra bidha goturcm erken tedavi uygulanicak uç yasina Kdr farkedilmeyen göz hasarlari kalici oluyomus. Sekil a ben . ayni sorun bndede var bni ilk 6 yasimda götürmüşler doktr a geç olduğu icn bisey yapilamadi gözlük kullanmak gerekiyo ama kullanamiyorm bugün gözlük verdi doktor bi gözümde miyop varmis. Oyzden gotrmekte fayda var. Muayenede çok basit büyüteç gbi şeyle bakiyolar

Boşver canım ya millet çok biliyo zaten. Ay niye yürümüyo ay niye konuşmuyor hala mı sallıyorsun... Bityo sizinkiler bir yaşındayken amuda kalkıp parende mi atıyodu diyesim var. Bir de en yakınların diyor. Elbet pütürlü de yiyecek hele bir dişleri çıksın
zaten artık başkasının lafını çok takmıyorum. İlle bişey buluyolar çünkü. Bu olmasa başka bişey kesin çıkacak.

Tatlım benım doktorum dediki cocuk ciğnemeyi zamanı gelince öğrenir . Her cocuk içinde bu süre farklıdır . Çiğnemeyi öğretmek diye bişi olmaz .Bunu hiç dert etme. Milletin dediklerinide boşver. Yememesindense her fün blendır yapıp verirrim valla. Ruzgarda öyle . 6 aylıktan berı agzına pirinç gitse kusar. Ama sımdı kuruğzüm yiyor. Bazende sırf kıyma var diye kusuyo. Dişleri çıktıkca çiğnemeyi öğrenicekler
Kimsenın ne dediğine bakma.

Eline ekmek makarna kraker meyve vs vs vermeye devam öyle öyle öğrenicekler.:KK66:
aynen illaki alışacaklar. Veriyorum eline bişeyler ama muz çok yumuşak armut. Dışında bişey yemiyo. Yesede ağzında ıslatıp ezebileceği şeyleri yiyo sadece. Bunada şükür. Ekmeğin içini batırıp yemeğin suyuna yer.
Gökçede kuru üzüm yiyo hatta yaban mersinide veriyodum ana ikisindende bıktı.
Onlarıda ağzında bi sat yumuşatıp öyle yutuyo. Bazıları yunuşamıyo hatta. Aradan 1 saat geçiyo çıkarıyodu:)) bunada şükür

bidha aslaaaaa sağlam insani kor yapar bu damla. GozBebeklerm kocaman hala canavar gbiym. Önümü goremiyodm ordayken eve bnde zor gldm bnde hala bulanik goruyorm
evet çok kötü insanın başı falanda dönüyo görüşü bozulunca. Bi daha kesin söyle istemiyorum diye. Çünkü zaten zorunlu bişey değil. Sadece daha rahat muayene etmek için damlatıyolarmış. İstemiyorum diyince hangi doktora gittiysem tamam dedi zorlamıyolarda

Bende götürmedim göz muayenesine hemüz. Eve dönünce götürcem inşallah.
Büyük ihtimalle miyop çıkacaktır ya şimdi ya sonra. Benim ailemde de eşimin ailesinde de çok var. Ben zaten lenslere emanetim. Şu lensi icat edenden allah razı olsun

uc gundur aksam dokuzda yatip sabah uyanip ise gidiyorum cok yorucu bir.haftaydi.

Tatlım benım doktorum dediki cocuk ciğnemeyi zamanı gelince öğrenir . Her cocuk içinde bu süre farklıdır . Çiğnemeyi öğretmek diye bişi olmaz .Bunu hiç dert etme. Milletin dediklerinide boşver. Yememesindense her fün blendır yapıp verirrim valla. Ruzgarda öyle . 6 aylıktan berı agzına pirinç gitse kusar. Ama sımdı kuruğzüm yiyor. Bazende sırf kıyma var diye kusuyo. Dişleri çıktıkca çiğnemeyi öğrenicekler
Kimsenın ne dediğine bakma.

Eline ekmek makarna kraker meyve vs vs vermeye devam öyle öyle öğrenicekler.:KK66:
Pütürlü konusundan bahsetmissiniz evet her çocuğun gelişimi farklı ve kendileri istekli olduğunda pütürlü yeme olayı halloluyor. Elif ada da aynı durumda hala blender vazgecilmezimiz fakat ben hiç üstüne gitmedim. Önceden corbadaki en ufak puturde kusardi et koyamazdim blenderden çekilmiş olsa bile. Şimdi yiyebiliyor catalla çok az ezdigim pilavlı kuru fasulye yedi mesela bugün (maşallah deyim) hemde çiğneyerek. Bu aşamaya gelmemizbeni mutlu etti. Bu süreçte ben parmaklarimi kullandım kaşıkla verdiklerimi cikartiyordu böyle verince kusmadan yedigini farkettik. Baya uzun süre ekmek vs.seyleri böyle yedi çiğneme yeteneği gelişti. İki azı dişi çıkınca çok faydası oldu corbadan sıkıldı katı şeyleri zevk alarak yemeye başladı. Yani biraz zaman ve ustelememek önemli. Illaki bir gün gelecek ve yiyeyekler ama bu zamanı kendileri belirliyor.

Cnm konya merkezde akrabalar birde ılgın a ugrayacagız istediğiniz bişi görmedim zın bana :)
İstek değil de canım tavsiyem var;)
Ilgına güzel bi kaplıca açılmış su kaydırağı boy boy havuzlar falan varmış ben de henüz gitmedim ama en kısa zamanda gidicem inş.

Kizlar ben geldim:KK54:esim pazar gunu geldi.tahmin edeceginiz gbi tartistik kavga ettik.bosanalim dedim kabul etmedi.isin ciddiyetini farkedince akli basina geldi sanirim.her seyi inadindan yapmis.hemen donmek istedim cok skldm ama donmedm dedi.bayagi uzulmustu yipranmisti belli.ben de madem anlasamiyoruz ayrilalm bitsin gitsin yeter dedm.hic olumlu dusunmuyosun hep olumsuz taraftan bakiyosun dedi sanki birakp giden bendim:KK53:rapor alamadim ptesi ise baslycam bi yere de gidemedim haliyle:KK43:bayagi adam oldu kocam yahu:KK53:iyi bir ders oldu sanirim ikimize de.valla cok yiprandim ben de:KK43:bi sans daha verdik bakalim hayirlisi hakkimizda.bundan sonra bi yere gitmem siz olmadan diyo cok sklms.herkes bebegiyle gelmsti cok ozendim falan diyo:KK53:
Hoşgeldin canım barışmanıza sevindim ama İstanbul'a gelemeyecek olmana üzüldüm

Hoşgeldin canım barışmanıza sevindim ama İstanbul'a gelemeyecek olmana üzüldüm

Ben de uzuldum:(rapor hakkim dolmus goreve baslamam gerekiyomus artk.pazartesi is basi yapcm emreye de kiz kardesm bakacak.atamasi yapilmadi onun da puani yetmedi.tatil iyi gelecekti ama ise baslamak da iyi gelecek sanirim:KK31:

Pütürlü konusundan bahsetmissiniz evet her çocuğun gelişimi farklı ve kendileri istekli olduğunda pütürlü yeme olayı halloluyor. Elif ada da aynı durumda hala blender vazgecilmezimiz fakat ben hiç üstüne gitmedim. Önceden corbadaki en ufak puturde kusardi et koyamazdim blenderden çekilmiş olsa bile. Şimdi yiyebiliyor catalla çok az ezdigim pilavlı kuru fasulye yedi mesela bugün (maşallah deyim) hemde çiğneyerek. Bu aşamaya gelmemizbeni mutlu etti. Bu süreçte ben parmaklarimi kullandım kaşıkla verdiklerimi cikartiyordu böyle verince kusmadan yedigini farkettik. Baya uzun süre ekmek vs.seyleri böyle yedi çiğneme yeteneği gelişti. İki azı dişi çıkınca çok faydası oldu corbadan sıkıldı katı şeyleri zevk alarak yemeye başladı. Yani biraz zaman ve ustelememek önemli. Illaki bir gün gelecek ve yiyeyekler ama bu zamanı kendileri belirliyor.

Yazdıklarına %100 katılıyorum cnn

Back
X