Canım ben kullanıyorum özellikle kışın daha çok kullanıyoruz. Sadece suyu çıkmıyor bence baya koyu kıvamlı oluyor. Hazır meyve suyu vermektense yediği şeylerin yanında içecek olarak da iyi oluyor. Bir de sıkma işlemi biter bitmez yikar san temizliği de hiç zor değil. Meyve sonuçta üzerinden su geçse bile yetiyor
son 1 haftadır bizim de en büyük sorunumuz haline geldi kabızlık. Ben normalde verdiğim her şeye zeytinyağı katardim ev yerleştirme iş güç derken biraz ihmal ettim sanırım

Ben de özellikle corbalarina katiyordum nane ama bu özelliğini öğrendiğim iyi oldu yarın bol bol yedireyim yiyeceklerine katip. Teşekkür ederim
Çocuğu yoksa anlamamistir bence, bizi ancak biz anlarız :)
Ben de çok sinir oldum kadına ya. Ne merhametsiz insanlar var. Seni takdir edip ortak olacağı yerde yaptığına bak!
Canım ihlamurun kırmızı olmasi için çok çok uzun süre kanaması lazım. Çocukluğumda sobanın üzerinde sürekli kaynayan ihlamur demligimiz olurdu hatta annem kırmızı olsun diye ilk suyunu süzer tekrar kaynatırdı. Oysaki ihlamurun sıcak suda demlenmesi yetiyor kaynatmamak gerek. Tabi bunu o zaman bilmiyorduk:)
Kerem Alp in en sevdiği çorba. Ben içine ince bulgur ve pirinç de ekliyorum. Hatta bazen biraz da irmik. Bir de nane yakiyorum üzerine koyu kıvamlı mama gibi yapıyorum. Çok besleyici ve doyurucu.