biz hep böyleyiz. çamaşırları o bana veriyo ben makinaya atıyorum. mandalları o veriyo takıyorum. yıkanmış çamaşırları ben çırpıp asıyorum görmüş o da çırpmaya çalışıyo çok komik oluyo :)Kızlar bırakın A101 i BİM'i Şok'u :) azad hiçbi oyuncağıyla bu kadar dikkatli ve keyifli oynamamıştı. Ben de montessori annesi olucam yahu. Hem ekonomik hem eğlenceli. İnstagrama olmayan arkadaşlar için buraya koyuyorum fotoları. Birlikte fasülye kırdık sonra da rulodan mandal atmaca oynadık![]()
mandalları tüm çocujlar çok seviyo sanırım
aynen banada çok tuhaf geliyo. ilk evlendiğimiz zamanlar markete falan gittiğimizde canım şunu istiyo falan diyemezdim. niye demediysem manyak mıyım neyim. adamı senelerdir tanıyorum ama evlenince öyle para almak bi garip gelmişti. hala evde nakit yokken markete gideceksem. karttan alışveriş yapsam sıkıntı olur mu diyorum. sorup durma diyo ama hala alışamadımÇalışan hatunlar hiç bıdı bıdı yapmayın çalışın alın maaşınızı kafanız rahat olsun ben çalışıyodum evlenince bırakmak zorunda kaldım sonra hamilelik falan o kadar ağır geldi pars istemek eline bakmak bi de yine ne aldın imalı bakışı un aldım diye attım kredikartını kafasına tek bir imalı bakış daha istemiyorum dedim bundan sonra ekmeği sütü de o alsın zaten biyere gittiğim yok para lazım değil bana çok sinirim bozuldu