2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
22 aldm cnm tam bot Havası da daha gelmedi Ankara sicak bu ara bi onceki ayakkabısı 21 di

Gule gule giyinin botlarinizi canim çok güzel ben de bayramda ayakkabı almıştım 22 numara oldu benim kızıma burada hiç 22 numara giyen duymamistim şimdi sizin botlarda 22 olunca rahatladim:)

Maşallah fıstığa:KK66:

Botları çok cici güle güle kullansın inşallah.
Ben de hiç yastik kullanmadım canım. Böyle rahat olduğunu düşünüyorum. Döne döne uyuyor zaten. yastık koyuyor bazen annem yatirmissa ama iniyor üzerinden dönerken. Acaba yastık olmalı mı ki? Ben de merak ettim şimdi?

Biraz daha rahatlama yaratalim canım. Bizim ayakkabilarimiz 23 numara:)) Bayram da aldık biz de polaristen.
ayyy bende tek koca ayak bizimki.zannediyodum bizde viccodan almıştık 23 numara :))

Eklentiler

• 20151004_134134.webp
    20151004_134134.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar fayans aralarindaki dez diyolarya oralari beyzalatmak icin bisi buldum sihirli su diye satiliyo sikip 2dk bekletiyosun bol su durula bembeyaz ;)

Kizlar fayans aralarindaki dez diyolarya oralari beyzalatmak icin bisi buldum sihirli su diye satiliyo sikip 2dk bekletiyosun bol su durula bembeyaz :KK66:
Canım içeriğinde kireç sökücü var haberin olsun. Çamaşır suyuyle karıştırmamanı tavsiye ederim. Banyo ve tuvalette de derzlerin içindeki kireci eritiyo üst tabakayı kaldırıyo açılma yapıyo. Annemde almıştı beyazlarır diye vermişler ama derzlerin arası açıldı hep. Alt kata su indi fayans aralarından

Ay sinirlerim bozuldu. Yukarıdaki çocuk anne diye ağlıyo yarım saattir. Hiç böyle sesler gelmezdi. Dayak yiyomuş gibi sanki. Ama Başka kimseden ses de gelmiyo. Çıkıp baksam mı ayıp mı olur ki katıldı çocuk resmen

Ay sinirlerim bozuldu. Yukarıdaki çocuk anne diye ağlıyo yarım saattir. Hiç böyle sesler gelmezdi. Dayak yiyomuş gibi sanki. Ama Başka kimseden ses de gelmiyo. Çıkıp baksam mı ayıp mı olur ki katıldı çocuk resmen
Çocuk evde yalnizmi acaba kiyamam ya küçük mu acaba çocuk

ay bende hiç dayanamazdım ama bakmak da olmaz sanki yada acaba evden birine bişi mi oldu bazen annem teli açmayınca öyle çok senaryo kuruyorum ki

pufpuff pufpuff nice mutlu yıllara cnm ailenle birlikte
@Akaibu çocuk ağlamasına ben hiç dayanamıyorum zavallım neye aglıyor acaba:KK43:((((
Bende hiç dayanamıyorum :(
Çocuk evde yalnizmi acaba kiyamam ya küçük mu acaba çocuk

ay bende hiç dayanamazdım ama bakmak da olmaz sanki yada acaba evden birine bişi mi oldu bazen annem teli açmayınca öyle çok senaryo kuruyorum ki
Sustu neyse ki biraz daha devam etseydi dayanamayıp çıkcaktım. 3 yaşlarında falan çocuk. babannesi var sağır dilsiz kadın. Korktum valla oturdum onu dinledim. Bişey olsa susmazdı heralde.
Aklıma bir sürü şey geldi

Ayy kapıya pazarlamacı geldi kapıyı kapatana kadar canim çıktı resmen microfiber bez satıyor 3 tanesi 10 liraymis ben de eltimden almıştım o da satıyor olsun al dene aynani sil bir dene diyor boş çevirme diyor almadim o kadar hızlı konuşuyor ki nefes almadan evliyim çocuğum var dedi resmini gösterdi defalarca ben düzgün bir insanım dedi ben acmazdim normalde kapıyı oğlum kapı çalıyor dedi baktım kimse yok meğer iniyormus aşağıya eşim kızıyor kapıyı acmama zaten bende korkuyorum sprey falan sıkar bayıltır herşey oluyor bu zamanda

Bende hiç dayanamıyorum :KK43:

Sustu neyse ki biraz daha devam etseydi dayanamayıp çıkcaktım. 3 yaşlarında falan çocuk. babannesi var sağır dilsiz kadın. Korktum valla oturdum onu dinledim. Bişey olsa susmazdı heralde.
Aklıma bir sürü şey geldi
İyi barı susmus belki duymamıştır babaannesi

Back
X