Hep yorgunluktan canim iki aydır adet olurken vücudum dökülüyor resmen ve baş ağrısı oluyorBenimde bugunlerde sık sık basim ağrıyor
bu sefer azıcık tuzunu fazla koydum canim kilere koydum karanlık orası dediğin gibi bir ay acmayayim inşallah güzel olurBaşın sağolsun cnm..
Girdim ama telimdeki resim arşivi çıkıyor. Çözemedim bi türlü
Geçmiş olsn. Hava tam hastalık havası.
Ellerine sağlık :) tuzunu az koyduysan erir cnm. Bide 1 aydan önce açma. Karanlık serin yerde kalsn.
Çok geçmiş olsn sanada cnm..
%100 pamuk,Memnun kaldin mi canim icindeki dolgu pamuk mu?
sagl cnm evt havalar gunesli ama buz gbiBaşın sağolsun cnm..
Geçmiş olsn. Hava tam hastalık havası.
Ellerine sağlık :) tuzunu az koyduysan erir cnm. Bide 1 aydan önce açma. Karanlık serin yerde kalsn.
Çok geçmiş olsn sanada cnm..
Başın sağolsun cnm..
Geçmiş olsn. Hava tam hastalık havası...
İlerlemez inşallah canım ya.Kızım sanırım hasta kızlar ateş başladı yine kucagimda emip sızdı görünen belirgin birşey yok ama hasta sanırım
37.2 civariydi canim şimdi biraz daha düştü evet sessiz burası bugünİlerlemez inşallah canım ya.
Bu gğnde kimse yok burda
Geçmiş olsn cnm. Ateşi çok yüksek değil diş gibi sankiKızım sanırım hasta kızlar ateş başladı yine kucagimda emip sızdı görünen belirgin birşey yok ama hasta sanırım
Sağol canim çok yüksek değil şimdi 36.5 a dustu hiç ateş dusurucu vermedim bir ara acaba hastami diye dusundum az önce elimle baktım sağ alt azı kabarmış bayağı solda birşey yok sanırım dişGeçmiş olsn cnm. Ateşi çok yüksek değil diş gibi sanki
çok tatlı ya maşallah Ecede telefonumun bütün ayarlarını bozuyor alarmı değiştiriyor yeni alarmlar oluşturuyor Aren gibi benim alarm hep sabah 6.20 ye ayarlı çocuklar için Ece değiştiriyor hep gece yatmadan düzeltiyorum:))Eki Görüntüle 1675471 Bez almak için arkamı dönmüştüm bi baktım aren bu halde.. Bide 3 farklı zamanda alarm kurmuş..
Eki Görüntüle 1675473
Eki Görüntüle 1675471 Bez almak için arkamı dönmüştüm bi baktım aren bu halde.. Bide 3 farklı zamanda alarm kurmuş..
Eki Görüntüle 1675473
Duruşa bak ya yerim onu :))Eki Görüntüle 1675471 Bez almak için arkamı dönmüştüm bi baktım aren bu halde.. Bide 3 farklı zamanda alarm kurmuş..
Eki Görüntüle 1675473
Masallah cok tatliii:) tlfnlari bizden iyi kullniyolar valla benmkide tusa basip ekrani kaydirp kilidi aciyo nasl ogreniyolar bilmiyormEki Görüntüle 1675471 Bez almak için arkamı dönmüştüm bi baktım aren bu halde.. Bide 3 farklı zamanda alarm kurmuş..
Eki Görüntüle 1675473
oo çok leziz görünüyorlarUnutkanlığımın son kurbanı.
Kabak topları olacaktı yanmayaydı Eki Görüntüle 1675654
Ayy bende çok unutuyorum böyle nolcak bilmiyorum sonumuzUnutkanlığımın son kurbanı.
Kabak topları olacaktı yanmayaydı Eki Görüntüle 1675654
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?