2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimde bugunlerde sık sık basim ağrıyor
Hep yorgunluktan canim iki aydır adet olurken vücudum dökülüyor resmen ve baş ağrısı oluyor
bu sefer azıcık tuzunu fazla koydum canim kilere koydum karanlık orası dediğin gibi bir ay acmayayim inşallah güzel olur

Memnun kaldin mi canim icindeki dolgu pamuk mu?
%100 pamuk,
Memnunum canım hem terletmiyor hem de sıcak tutuyor, bana göre tek dezavantajı alt değişimi zor oluyor, ben gece sık sık değiştirmek zorunda kaldığımdan kaynaklanıyor. Daha önde yazmıştım ama nedense gitmemiş yorum, o yüzden yeni farkettim yazıyorum...

sagl cnm evt havalar gunesli ama buz gbi

Başın sağolsun cnm..

Girdim ama telimdeki resim arşivi çıkıyor. Çözemedim bi türlü

Geçmiş olsn. Hava tam hastalık havası...

Sağol canım teşekkür ederim.. İnstagramda da o resim çıkan yerden bir resim çekip o resim üzerinden yazıyorsun..Boş siyah ekran seç ya da herhangibi resim..O şekilde oluyor canım..

Kızım sanırım hasta kızlar ateş başladı yine kucagimda emip sızdı görünen belirgin birşey yok ama hasta sanırım

Geçmiş olsn cnm. Ateşi çok yüksek değil diş gibi sanki
Sağol canim çok yüksek değil şimdi 36.5 a dustu hiç ateş dusurucu vermedim bir ara acaba hastami diye dusundum az önce elimle baktım sağ alt azı kabarmış bayağı solda birşey yok sanırım diş
Eki Görüntüle 1675471 Bez almak için arkamı dönmüştüm bi baktım aren bu halde.. Bide 3 farklı zamanda alarm kurmuş..
Eki Görüntüle 1675473
çok tatlı ya maşallah Ecede telefonumun bütün ayarlarını bozuyor alarmı değiştiriyor yeni alarmlar oluşturuyor Aren gibi benim alarm hep sabah 6.20 ye ayarlı çocuklar için Ece değiştiriyor hep gece yatmadan düzeltiyorum:))

Eki Görüntüle 1675471 Bez almak için arkamı dönmüştüm bi baktım aren bu halde.. Bide 3 farklı zamanda alarm kurmuş..
Eki Görüntüle 1675473

O butları elini kolunu,o telefonu tutan parmakları yerim bitiririm uleeeen..
Seni bigün yakından görücem inşallah.. Güzel çocuk.. Maşallah.. Bu arada Efe'de telefonu nerdeyse ben kadar iyi kullanıyor,kaydırıyor eliyle kilit açıyor falan

Eki Görüntüle 1675473
Duruşa bak ya yerim onu :))
Gökçede saçma sapan alarmlar kuruyo.

Bide arama yapma yeriylr fotoların simgesini ezberlemiş. Alttaki kısayoldan çekip saklıyorum. Bulup yine birilerini arıyo. Ayo ayo diye sesleniyo bi de.
Eline verirken uçak moduna alıp veriyorum artık.
Kendi fotolarına bakıyo. Videoları izliyo durduruyo değiştiriyo. Güya alıştırmıcaktım ama yemek yerken hep elinde

Kızlar dün gece saa 2 gibi bi gürültüyle uyandık. Müzik sesi geliyo bi yerden bangır bangır. Noluyo diye kalktık evi dolaşıyoruz. Hırsız mı hırsız mı diyorum bi yandan da.korktuk baya
Dün kukuliyi deniyim demiştim yine. Pcyi açtım gökçenin pek ilgisini çekmedi. Yine tuşları sökmeye yönelince hiç bişeyi kapatmadan, pcnin kapağını indirip tv ünitesine koymuştum. O çalmaya başlamış. Pasaklı pasaklı diye yankılanıyo ses bi de dolaptan
kavga ettik onun üzerine niye pcyi doğru düzgün kapatmıyorum diye.

Ben de dün şehriye çorbasının acele ile şehriyesini çok koymuşum, çocuk evde koşuşturuyor diye, hızlı olayım derken:) çorba olmuş lapa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…