muhtemelen yolda teslim edilecek şubeye ya da merkez pttye gidiyodur. Pttyle kargo gmnderecek olursanız aklınızda olsun mutlaka aps ile gönderin. Daha hızlı gider.Ama ptt işyerine sevk edildi diyo yenimi çıktı acaba yoksa gitti mi sevmedim bu ptt yi hiç açıklayıcı yazmamışlar
Eskiden böyle değildi pttmuhtemelen yolda teslim edilecek şubeye ya da merkez pttye gidiyodur. Pttyle kargo gmnderecek olursanız aklınızda olsun mutlaka aps ile gönderin. Daha hızlı gider.
Sen bekleme cicim baksana pazartesiye kaldı senin kargoherkes verdiği kargo şirketini yazsaydı bari ofisden gelen kargo araçlarını görrebiliyorum en azından ona göre heyecanlanırdımptt ve yurtiçi akşam üzeri geliyomuş genelde dağıtıma mng yarım saat önce geldi ondan bana bişi çıkmadı heralde arayan soran sok
Belli olmuyo canım pttnin belli sevkiyat vakitleri var. Bi gün önce o saati kaçırırsan ertesi gün. Yola çıkıyo kargo. Babam ptt emeklisi ordan biliyorum bende. Üni. Döneminde bana ikide bir koca koca kolilerle yiyecek gönderirlerdi :))Eskiden böyle değildi ptt
Bi de eşime geçen gün lüleburgazdan geldi kargo cuma verdi pazartesi geldi ona güvendim yurtiçine vereymişim keşke
yakarım bu forumuSen bekleme cicim baksana pazartesiye kaldı senin kargo
Bende 29 :/o vakit ben treni kaçırdım 2016 itibariyle yaş 30
Kargoya baktmda yolda gdiyo :)
Benim kargo yolda :) baktım transfer merkezindeydi sabahKargosunu takip eden var mı kızlar :)
Bn 26 dha 4 senem varBende 29 :/
Hahaha takip numarasinda isim yazıyorAcaba nerde yaa takip numarasi verseniz bari baksak
O benim olabilir miBenimki alıcıya ulaşmak üzere teslimattadır diyor
İsteyimAyy bugn gecermi ya gecmeeeezzzz sbhtan beri bekliyorm. Dger kizlar nerde yahu hic merak etmiyolrmi
Süpür canım şimdi öğle arasındalar adamlarSupurgeyi ble calistrmiyorm haliyi girgirladm kapiyi duymam diye
Dgru diyosun canm napiyim ben spuriyim en iyisi dmi supuriyim :))Süpür canım şimdi öğle arasındalar adamlar
Sıyırdık iyice
Dgru diyosun canm napiyim ben spuriyim en iyisi dmi supuriyim :))Süpür canım şimdi öğle arasındalar adamlar
Sıyırdık iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?