2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ama ptt işyerine sevk edildi diyo yenimi çıktı acaba yoksa gitti mi sevmedim bu ptt yi hiç açıklayıcı yazmamışlar
muhtemelen yolda teslim edilecek şubeye ya da merkez pttye gidiyodur. Pttyle kargo gmnderecek olursanız aklınızda olsun mutlaka aps ile gönderin. Daha hızlı gider.

muhtemelen yolda teslim edilecek şubeye ya da merkez pttye gidiyodur. Pttyle kargo gmnderecek olursanız aklınızda olsun mutlaka aps ile gönderin. Daha hızlı gider.
Eskiden böyle değildi ptt
Bi de eşime geçen gün lüleburgazdan geldi kargo cuma verdi pazartesi geldi ona güvendim yurtiçine vereymişim keşke

Sen bekleme cicim baksana pazartesiye kaldı senin kargo

Eskiden böyle değildi ptt
Bi de eşime geçen gün lüleburgazdan geldi kargo cuma verdi pazartesi geldi ona güvendim yurtiçine vereymişim keşke
Belli olmuyo canım pttnin belli sevkiyat vakitleri var. Bi gün önce o saati kaçırırsan ertesi gün. Yola çıkıyo kargo. Babam ptt emeklisi ordan biliyorum bende. Üni. Döneminde bana ikide bir koca koca kolilerle yiyecek gönderirlerdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…