- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
sana eğlenceli tabi biz dokuz doğuruyoduk allahtan benimki beşincide falan geldiAaay noluyooo napıyosunuz huuuu..
Hediyeler ulaşıyor heyoooo!
Çok eğlenceli...
yaaa bencede daha büyüğünde ne büyük merak olur düşünseneİnşallah seneye herkes katılabilir
hııım acabaBen olaydım elimle teslim ederdim şekerim :)
Tamam canın yapayım bakayım inş temizlenir bu da bana ders olurCanım sirkeli su koy su haznesine ütüyü çalıştır ısınınca sıcakken dök. Bi kaç sefer yap gidiyo. Biz öğrenciyken ütümüz öyle olmuştu bu şekilde hallettik
Beni tahmin etmemiştin demi canım bendim ben kargoyu da dün verdim aslında:)Öğrendiiimmm
Kocişim kıyamadı sağolsun. Ay ama daha elime alamadım çok heyecan yaptım. Hiç tahmin etmezdim yalnız :)
İnşallah temizlenir canım seninkide.Tamam canın yapayım bakayım inş temizlenir bu da bana ders olur
fayika sen kimin gönderdiğini ögrendinmi
Hepimiz fena meraklıymışız yalnız. Hani eğitimdeydin sen ne zaman gidebilirsen o zaman alcaktınTabiki de hemen gittim aldım bile:) su an karşılıklı çay icioruz kargomla
Oh ne güzel biz yarına kaldık artık:)Tabiki de hemen gittim aldım bile:) su an karşılıklı çay icioruz kargomla
di mi herşey bir şaşırtmaca olabilir :))Beni tahmin etmemiştin demi canım bendim ben kargoyu da dün verdim aslında:)
Ben az önce mutfağın camından yurt içi kargonun arabasını gördüm ogluma aaa kargo dedim sonra hay Allah eve gelmeyecekti dedim:))Bnde istiyorm banada kargo gelsin
Aynen öyle canım:)di mi herşey bir şaşırtmaca olabilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?