- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ya sende daha kendininkini öğrenemedin bide bizden medet umuyosunKimmiş kimmiş
heyecan yaratıyoruz şurda canımya sende daha kendininkini öğrenemedin bide bizden medet umuyosun
biz ziraat Bankasından çekmiştik canım inşallah sorunsuz alırızİnanılmazsınız kızlar geçmişi tam okuyamadım bile.. Minnak hediyelerini paylaştın mı ya kaçırdım mı;(
@yaz yagmuru evt var cnm. Bi eniştem 2 küsür bi eniştem 4 küsür babamda 2 küsür aldı. Bende eşime dedim bizde başvurucaz.. Yalnız devlet bankaları sorunsuz veriyorlarmış. Özel biraz uğraştırıyormuş.
Bende bugün gelmez artık diye düşünüyorum yarına kaldı benimki deBn bugn ogrenemicm
O hepimizin tatlılığıYaa ama hepiniz cok tatlisinizki
biz çekilişçiler biraz işgal ettik topağı affınıza sığınırız ve o sizin tatlılığınız derizYaa ama hepiniz cok tatlisinizki
Ben olaydım elimle teslim ederdim şekerim :)Bana alan kişi ise ya oslew ya da hiçbir yorum yapmayanlardan biri benim kendisine almamdan şüphe edenlerden degil iki kişi birbirine çıkmamış çünkü
Canım sirkeli su koy su haznesine ütüyü çalıştır ısınınca sıcakken dök. Bi kaç sefer yap gidiyo. Biz öğrenciyken ütümüz öyle olmuştu bu şekilde hallettikYa kızlar bişi dicem size ama ayıplamayın beni valla öyle olcanı bilsem bırakmazdım içinde su
Ütümün su haznesi yeşillenmiş bildiğin yosuna doğru yol izliyo napsam ki ben bilemedim böyle kullanılmaz dimi yenisini alayım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?