• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
image.webp

Bizim hediyelerimizde bunlar. Sonunda kavuştuk:KK53:
Çok çok çok teşekkür ederim tekrar burdan. Elbise nin bedeni 40-42 yazıyo ama inanılmaz bi şekilde üzerime tam oldu cidden :))
Minik zanlımızda gökçeye bi mektup yazmış sabah kalkınca vericem gökçeye :))

Eki Görüntüle 1726381
Çok çok çok teşekkür ederim tekrar burdan. Elbise nin bedeni 40-42 yazıyo ama inanılmaz bi şekilde üzerime tam oldu cidden :))
Çook güzeller canım iyi gunlerde giyin cicilerinizi:)

Eki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle

Eki Görüntüle 1726381
Çok güzeller kızlar güzel günlerde giyin kullanın

Yüzünü görseydik söylerdik :KK53:

Eki Görüntüle 1726373 bunlarda bizimkiler bi de notlar vardı yanlarında gerçekten az daha uzun olsa oturup ağlardım kolyem ve notu çok güzeldi özellikle

zanlını açıkladın mı?bitek hediyeleri mi paylaştın?az kaldı ismi yazarak kesesine bereket diyecektim kiiiiii son anda farkettim hehehehe..Ayrıca oğluşumun adı olan müzikli kitap en güzeli Efe olduğu için heheheheh :KK76:

Yüzünü görseydik söylerdik :KK53:

zanlını açıkladın mı?bitek hediyeleri mi paylaştın?az kaldı ismi yazarak kesesine bereket diyecektim kiiiiii son anda farkettim hehehehe..Ayrıca oğluşumun adı olan müzikli kitap en güzeli Efe olduğu için heheheheh :KK76:
Üzerine tıklayınca görünüyo ama yada ben gördüm :))
Bide zanlı benmişim herkes öyle diyor ama nası bu kanıya vardılar acep merak ediyorum ve iki yandan toka için tescil alıcam kararlıyım :))

Eki Görüntüle 1726381

Vuuuuu elbise çok güzelmiş gerçekten..güle güle giy

Kızlar biz ev için kredi çekmiştik ziraatten 6 sene önce falan kredi cekerken ödediğimiz dosya masrafı başvuru halinde iade ediliyordu eşime sürekli söylüyordum başvuru yap alalım fazladan alınan parayı diye bugün eşim gitmiş bankaya form doldurmuş inşallah alabiliriz sanırım 1.500 civarı yapıyor çevrenizde alan varmı kredi çekerken bankanın almış oldugu dosya masrafı parası
Ben aldım canım 15 bin çekmiştim 945 kesmişlerdi hepsini aldım

Üzerine tıklayınca görünüyo ama yada ben gördüm :))
Bide zanlı benmişim herkes öyle diyor ama nası bu kanıya vardılar acep merak ediyorum ve iki yandan toka için tescil alıcam kararlıyım :))
Tokalar Mira tarzı
Etek ve gömlek Mira tarzı
Bunları görünce direkt minnakkartal dedim
Ayrıca küçük notlar bal gibi de sensin şekerim :KK66:

Tokalar Mira tarzı
Etek ve gömlek Mira tarzı
Bunları görünce direkt minnakkartal dedim
Ayrıca küçük notlar bal gibi de sensin şekerim :KK66:
Kutuyuda paylasrsam anlasilir demisti oslew. Zaten minnakta demistiki a4 kagit kutusuna koyucm ;) cozduk bu isi dedektfler is basinda ;))

Back
X