2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oh be hemen resim gönder sende meraktan catladim. bari hediyeleri görelim.kim kime çıktı ne meraklandim okurken yahu.
Bende çok merak ediyorum kim oldugunu bilmiyorum hâlâ eşime sordum nereden isim ney diye bilmiyorum ben görmedim daha dedi orada çalışan abi aramış eşimi geldi diye gelsin paylaşırım hemen

Eki Görüntüle 1726813
Zanlımızın hediyeside çok yakıştı kuzuma

Çok yakışmışşşş aaay yerim ben onu yaaa suratın güzelliğine bak maşallah

Benim derdim baska bebisine balik yagi kullanan var mi? Taktim bugun bu konuya. Drada gitmiyoruz ki yakin tarihte

Cııkkksss biz kullanmıyoruz..Efe zaten balık seviyor,haftada bir yiyoruz

Cumarteside çalışmıyo mu kızlar kargo şirketleri

Çalışıyor canım..dağıtım için tüm gün bile çalışanlar var..hatta düşün ki ban ageçen hafta ptt kargodan cumartesi saat 4'te bile geldi paket..

Eger yarn subede bekletiliyosa lutfen bana bi sekilde soylesin zanlim bnde gdip aliyim ordan ptesye kdr dayanamam pufpuffa ozelden yazar oda bana der git al kargonu diye isim vermeden

Senin zanlına sordum canım..öyle bi durum varsa söyler bana,bende sana söylerim merak etme..

yaa o zaman kimse pazartesiye kalmasın. isimdeyimgucumdeyim canım kargo şirketini aramışsın nasılsa yine arar adres değişikliği yaparsın eve gelir. Yarında gelmezse

Neyse adanadan çıkmış benim kargo :)
ayy cok guldum yaa nedense

kendmi evde kalmis gbi hissettm :)

ohh be icm rahatladi birazda olsa sagol canm o zanlimada selamda soyleseydn bnden bana bu iskencee niyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…