Bende çok merak ediyorum kim oldugunu bilmiyorum hâlâ eşime sordum nereden isim ney diye bilmiyorum ben görmedim daha dedi orada çalışan abi aramış eşimi geldi diye gelsin paylaşırım hemenOh be hemen resim gönder sende meraktan catladim. bari hediyeleri görelim.kim kime çıktı ne meraklandim okurken yahu.
Benim derdim baskabebisine balik yagi kullanan var mi? Taktim bugun bu konuya. Drada gitmiyoruz ki yakin tarihte
Cumarteside çalışmıyo mu kızlar kargo şirketleri
Eger yarn subede bekletiliyosa lutfen bana bi sekilde soylesin zanlim bnde gdip aliyim ordan ptesye kdr dayanamampufpuffa ozelden yazar oda bana der git al kargonu diye isim vermeden
yaa o zaman kimse pazartesiye kalmasın.Çok yakışmışşşş aaay yerim ben onu yaaa suratın güzelliğine bak maşallah
Cııkkksss biz kullanmıyoruz..Efe zaten balık seviyor,haftada bir yiyoruz
Çalışıyor canım..dağıtım için tüm gün bile çalışanlar var..hatta düşün ki ban ageçen hafta ptt kargodan cumartesi saat 4'te bile geldi paket..
Senin zanlına sordum canım..öyle bi durum varsa söyler bana,bende sana söylerim merak etme..
Baktım mesaja:))S Sevgidili5 sana özelden mesaj attım birşey sormak için özel mesajlara baksana
ayy cok guldum yaa nedenseNeyse adanadan çıkmış benim kargo :)
kendmi evde kalmis gbi hissettm :)
ohh be icm rahatladi birazda olsa sagol canm o zanlimada selamda soyleseydn bnden bana bu iskencee niyeeeÇok yakışmışşşş aaay yerim ben onu yaaa suratın güzelliğine bak maşallah
Cııkkksss biz kullanmıyoruz..Efe zaten balık seviyor,haftada bir yiyoruz
Çalışıyor canım..dağıtım için tüm gün bile çalışanlar var..hatta düşün ki ban ageçen hafta ptt kargodan cumartesi saat 4'te bile geldi paket..
Senin zanlına sordum canım..öyle bi durum varsa söyler bana,bende sana söylerim merak etme..
ne yazmis ne yazmisBaktım mesaja:))
ahahahhh karnm agriyo gulmekten artkRezil oldum az önce asansör çalıştı baktım bizim katın ışığı yanıyor kesin eşim dedim sırıtarak kapıya dayandım asansöre bakıyorum kapı açıldı bir baktım karsi dairede oturan adam özür dilerim eşim sandım dedim adam güldü
Söyleyemem çok gizli:))ne yazmis ne yazmis
ahahahhh karnm agriyo gulmekten artk
Çocuklarla ilgili bir sey sordum S Sevgidili5 e @oslew e bende gülmedim desem yalan olur:)ne yazmis ne yazmis
ahahahhh karnm agriyo gulmekten artk
Bncde syleyin zaten herkes aldi hemen hemen bnm icn sorun yokYaa hadi söyleyelim kim kime almış diye. Bişey anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?