- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
Yok gelmedi de her an gelebilir diye:))geldi mi :)
Suanki ruh halim
gelmedimi halaEsim ble dalga geciyo bnle suan ayyyy cok magdurummmm
Sen ogrendin amagelmedimi halabenimde gelmedi yalnız değilsin
Aynen iyi dedin bak.insanın kargosununda ilk gelmesi ne başka şeymişteşekkürler zanlım
Black sea marka balıkyağı kullanıyoruz canım. doktora sordum kullanabilirsin dedi.Benim derdim baskabebisine balik yagi kullanan var mi? Taktim bugun bu konuya. Drada gitmiyoruz ki yakin tarihte
Ben epeydir kullanmıyorum evde var ama doktora gitmeyi bekliyorum gidemedik bi türlü :)Benim derdim baskabebisine balik yagi kullanan var mi? Taktim bugun bu konuya. Drada gitmiyoruz ki yakin tarihte
kullanmiyorum cnm doktorumuz vermedi bnde almadm vitamin kullandm bliyosun bitirdik onuda tekrar alsammi diye dusunuyorum bgisikligi guclendrdigi icn kisin kullanmak iyi oluyo cnku hastalanmamasi icnBenim derdim baskabebisine balik yagi kullanan var mi? Taktim bugun bu konuya. Drada gitmiyoruz ki yakin tarihte
Peki snin gonderin ulastimikendimi çok yorgun hissediyorum.kaç gündür nasıl olsa gelmiyecek diie çok heycan yapmamıştm ama bugün heycan tavan yaptı resmen. dayanamadım sonunu biliyorsunuz zaten :)
takip no olmadan nasıl öğrencen kikendimi çok yorgun hissediyorum.kaç gündür nasıl olsa gelmiyecek diie çok heycan yapmamıştm ama bugün heycan tavan yaptı resmen. dayanamadım sonunu biliyorsunuz zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?