2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gozun aydin canm:) iyi gnlerde kullanin ececigmle

@minnakkartal Canım içimize ateş düşüren olayla ilgili son yazdığın bir nebze de olsa iyi geldi. Dün geceden beri sürekli içimde. Aklımdan geçenleri yazıya bile dökemiyorum. İzlemedim, izleyemem de ama gördüğüm birkaç kare bile yetti bana. Yaşam enerjim gitti. Allahım bizleri yavrularimizin başından eksik etmesin. Bundan sonra o masum yavrular için herşey güzel olsun inşallah. Ne kadar unuturlar bilemiyorum ama sevginin asamayacagi hiç birşey yok. İnşallah çok sevilirler, hakettikleri gibi, çocuk gibi insan gibi bir yaşamları olur. Allahım sana emanetiz...

Ooo çok güzel hepside Güle güle kullan canım. Kimse gönderen iyice merak ettim şimdi:)

Dedim ya iyi değilim diye öykü uyudu sonra giriştim odaya o ara oduncuk kocacım geldi çıkardım süpürgeyi viledayı önce yatak odası sonra salon koltuk arkaları halıyı kaldırdım falan sonra mutfak banyo temizlendi heryer toplandı 3 hafta önce perdeleri yıkıcam demiştim yüksek çıkaramam asamam çıkarrtırdım onu da almış bez eline camları siliyo oduncuk şimdi ben çok yoruldum başım ağrıyo ama ev tertemiz oldu rahatladım :)

güle güle kullanın canım çok güzeller

cam mı siliyo :))
Eşime bunuda söyleyeyim bari kedi ütümü kendim yapıyorum diye yakınıyo bi de bana :))

Oh mis.zaten temiz ev eşittir yorgunluk ama bi okadarda rahatlama ve huzur benim içinde:))herzaman olamasada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…