gozun aydin canm:) iyi gnlerde kullanin ececigmleEki Görüntüle 1727098 hediyelerimi aldım çoook begendim duygulandım heyecanlandım alan arkadaşıma çok teşekkür ederim ayrıca tam bir kahve tiryakisiyim beni çok iyi tanımışsın arkadaşım tekrar tekrar teşekkür ediyorum seni ve miniğini öpüyorum
tesekkur ederim canımgozun aydin canm:) iyi gnlerde kullanin ececigmle
Ooo çok güzel hepside Güle güle kullan canım. Kimse gönderen iyice merak ettim şimdi:)Eki Görüntüle 1727098 hediyelerimi aldım çoook begendim duygulandım heyecanlandım alan arkadaşıma çok teşekkür ederim ayrıca tam bir kahve tiryakisiyim beni çok iyi tanımışsın arkadaşım tekrar tekrar teşekkür ediyorum seni ve miniğini öpüyorum
güle güle kullnın canım :)Eki Görüntüle 1727098 hediyelerimi aldım çoook begendim duygulandım heyecanlandım alan arkadaşıma çok teşekkür ederim ayrıca tam bir kahve tiryakisiyim beni çok iyi tanımışsın arkadaşım tekrar tekrar teşekkür ediyorum seni ve miniğini öpüyorum
Dibimiz de kargolar genelde Kayseri aksaray üzeri gidiyoduBanada çok uzak gibi gelmişti adanayla meğersem bitişikmiş arıcaktım kargom nire gitti diye
Ptt bu ayrıcalıklı :)Dibimiz de kargolar genelde Kayseri aksaray üzeri gidiyodu
Ooo çok güzel hepside Güle güle kullan canım. Kimse gönderen iyice merak ettim şimdi:)
teşekkür ederim kızlargüle güle kullnın canım :)
güle güle kullanın canım çok güzellerEki Görüntüle 1727098 hediyelerimi aldım çoook begendim duygulandım heyecanlandım alan arkadaşıma çok teşekkür ederim ayrıca tam bir kahve tiryakisiyim beni çok iyi tanımışsın arkadaşım tekrar tekrar teşekkür ediyorum seni ve miniğini öpüyorum
Tesekkur ederim canımgüle güle kullanın canım çok güzeller
cam mı siliyo :))Dedim ya iyi değilim diye öykü uyudu sonra giriştim odaya o ara oduncuk kocacım geldi çıkardım süpürgeyi viledayı önce yatak odası sonra salon koltuk arkaları halıyı kaldırdım falan sonra mutfak banyo temizlendi heryer toplandı 3 hafta önce perdeleri yıkıcam demiştim yüksek çıkaramam asamam çıkarrtırdım onu da almış bez eline camları siliyo oduncuk şimdi ben çok yoruldum başım ağrıyo ama ev tertemiz oldu rahatladım :)
Dgru tahmin etmisimBen baslıyorum benim kurbanım @AreN5 ti
Ben de seni bilmisimBenimkideee @Akaibu :)
Oh mis.zaten temiz ev eşittir yorgunluk ama bi okadarda rahatlama ve huzur benim içinde:))herzaman olamasada.Dedim ya iyi değilim diye öykü uyudu sonra giriştim odaya o ara oduncuk kocacım geldi çıkardım süpürgeyi viledayı önce yatak odası sonra salon koltuk arkaları halıyı kaldırdım falan sonra mutfak banyo temizlendi heryer toplandı 3 hafta önce perdeleri yıkıcam demiştim yüksek çıkaramam asamam çıkarrtırdım onu da almış bez eline camları siliyo oduncuk şimdi ben çok yoruldum başım ağrıyo ama ev tertemiz oldu rahatladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?