2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cam mı siliyo :))
Eşime bunuda söyleyeyim bari kedi ütümü kendim yapıyorum diye yakınıyo bi de bana :))
valla camlar yüksek dışına çıkmam lazım silmek için kusura bakmasın kimse isterlerse pis desinler silmem o görev onun boşuna mı o boy :)

valla camlar yüksek dışına çıkmam lazım silmek için kusura bakmasın kimse isterlerse pis desinler silmem o görev onun boşuna mı o boy :)
haklısın tabi :) benimkine yetişemiyorum dediğimde boşver dışı kirli kalsın içerisi temiz nasılsa diyo :)))

Eee minnakka kim gönderdi o zaman iyice karıştı kafam isimdeyimgucumdeyim mi gönderdi onada:) sanki bi o söylemedi

yazyagmuru gule gule kullan canim.kahveyi sevdigini biliyodum.esimle iciyoruz falan diyodun ya hep o yuzden onu aldm.burda da bakir fincan cok meshurdur mardinden bir hatira olsun istedim begenmissindir umarim.ececigim de gule gule giysin

yazyagmuru gule gule kullan canim.kahveyi sevdigini biliyodum.esimle iciyoruz falan diyodun ya hep o yuzden onu aldm.burda da bakir fincan cok meshurdur mardinden bir hatira olsun istedim begenmissindir umarim.ececigim de gule gule giysin
Canım gerçekten çok begendim çok güzel bir anı olacak açarken eşim söyledi Mardin de meşhur bu fincanlar diye çok teşekkür ederim elbise de çok güzel giydirince instagramda resmini paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…