valla camlar yüksek dışına çıkmam lazım silmek için kusura bakmasın kimse isterlerse pis desinler silmem o görev onun boşuna mı o boy :)cam mı siliyo :))
Eşime bunuda söyleyeyim bari kedi ütümü kendim yapıyorum diye yakınıyo bi de bana :))
haklısın tabi :) benimkine yetişemiyorum dediğimde boşver dışı kirli kalsın içerisi temiz nasılsa diyo :)))valla camlar yüksek dışına çıkmam lazım silmek için kusura bakmasın kimse isterlerse pis desinler silmem o görev onun boşuna mı o boy :)
Sende al her ay birini yardıma bak nasıl siliyo sonra her ay 50-60 versin :)haklısın tabi :) benimkine yetişemiyorum dediğimde boşver dışı kirli kalsın içerisi temiz nasılsa diyo :)))
Salaklık bende zaten o paraya sıpama bişeyler alırım diyip kendim yapıyorum yineSende al her ay birini yardıma bak nasıl siliyo sonra her ay 50-60 versin :)
Söyle söyle:)benim kurbanımı söyleyeyim mi kızlar
Asıl o dedi canım söyleyin diye :) yazık zanlıma bi tek o bilmiyor :)Bir tek hiraysen bilmiyor galiba ona soralım o süpriz olsun söylemeyin derse söylemeyelim @hiraysen
Ben mi kaçırdım sana kim gönderdi o kadar merak ettim bi türlü ogrenemedim:))Benim kurbanım @oslew di dur ya ben söylemiştim sanki yok yok o ifşa etmişti zaten
Canım gerçekten çok begendim çok güzel bir anı olacak açarken eşim söyledi Mardin de meşhur bu fincanlar diye çok teşekkür ederim elbise de çok güzel giydirince instagramda resmini paylaşırımyazyagmuru gule gule kullan canim.kahveyi sevdigini biliyodum.esimle iciyoruz falan diyodun ya hep o yuzden onu aldm.burda da bakir fincan cok meshurdur mardinden bir hatira olsun istedim begenmissindir umarim.ececigim de gule gule giysin
anlamaliydm zaten fincanlardan banada mardinli bi komsum getrmsti ordan meshur diye:)
aa ben seni minnakın zanlısı olmana kesin gözüyle bakıyodum. O zaman
Evet bn oyle dusnuyorumaa ben seni minnakın zanlısı olmana kesin gözüyle bakıyodum. O zamanYarenhelin minnakın zanlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?