aa ben seni minnakın zanlısı olmana kesin gözüyle bakıyodum. O zamanYarenhelin minnakın zanlısı
Birde kargom teslim edilseydi. Aslında bugün dağıtıma çıkmıştı ama evde bulamamışlar!Evet bn oyle dusnuyorum
hep ondan kaybediyoz zatenSalaklık bende zaten o paraya sıpama bişeyler alırım diyip kendim yapıyorum yine
İkimizde aynı durumdayız bende kargomu heyecanla bekliyorum. Birde yaptırmayı istediğim şeyi yaptırdı biliyorum @oslew resimde görmüştümZaten mcbur ben gdip alcakmisim kargoyu kargo eve gelmis bulamamis diye not birakmis halbuki hep evdeydm. Sen uzulmeisimdeyimgucumdeyim ben yarn alip nasl acmaya baslicm bilmiyorm heyecanim gectimi saniyosunnn :)
Sabhko gelen amcayada sordm yani bana kargo varmi diye yok dedi ama sanirm paketleri baskasi dagitiyo onun elinde zarflar vardi hep. Yurticyle pttnin bana garezi var sanrm. :) ama sorun yok yarn kargom bendeee cok mutlymmmmBirde kargom teslim edilseydi. Aslında bugün dağıtıma çıkmıştı ama evde bulamamışlar!
cok guzel cnm gule gule kullaninHediyelerimmmmm. @yaz yagmuru cnmmm cok teşekkğr tekrar tekrar o kadar güzeller kiii
tasarimini annemle beraber yaptik masana koyarsin diye düşündüm 44 bedenlik bedenimle gidip 34 beden kiyafet almak cok koyardi banaİkimizde aynı durumdayız bende kargomu heyecanla bekliyorum. Birde yaptırmayı istediğim şeyi yaptırdı biliyorum @oslew resimde görmüştüm
Benim esimde krndi utusunu kendi yapiyocam mı siliyo :))
Eşime bunuda söyleyeyim bari kedi ütümü kendim yapıyorum diye yakınıyo bi de bana :))
cok guzel cnm gule gule kullanin
Süpürge bile çalıştırmıyorum zili duymamam imkansızdı diyeydin :)) neyse sağlık olsun çok uzakta değilmiş en azından :)Zaten mcbur ben gdip alcakmisim kargoyu kargo eve gelmis bulamamis diye not birakmis halbuki hep evdeydm. Sen uzulmeisimdeyimgucumdeyim ben yarn alip nasl acmaya baslicm bilmiyorm heyecanim gectimi saniyosunnn :)
Güle güle kullanın :)Hediyelerimmmmm. @yaz yagmuru cnmmm cok teşekkğr tekrar tekrar o kadar güzeller kiii
yetiştiremiyorum işleri napayım :) ütü yapmak istemiyosan kazak giy diyorum:)))Benim esimde krndi utusunu kendi yapiyoAllahim daha neler cikacak
Canım benim iyi günlerde kullanın beğenmene çok sevindimHediyelerimmmmm. @yaz yagmuru cnmmm cok teşekkğr tekrar tekrar o kadar güzeller kiii
Canım ben de ptt kargoya verdim dün sabah verildi çabuk gitti o kadar çabuk beklemiyordum hatta en son benimki gider diyordum dün gece gitmiş İstanbul a sabah dağıtıma verilmiş seninki niye öyle oldu acabaCok üzüldüm ama bugun gelmemesine keşke yurticine verseydim
neyki o merak ettm:)tasarimini annemle beraber yaptik masana koyarsin diye düşündüm 44 bedenlik bedenimle gidip 34 beden kiyafet almak cok koyardi bana
Farkli iller canm banada iki gun surer dediler ertesi gun elinde oldu cabuk gtti hemde konyayaCanım ben de ptt kargoya verdim dün sabah verildi çabuk gitti o kadar çabuk beklemiyordum hatta en son benimki gider diyordum dün gece gitmiş İstanbul a sabah dağıtıma verilmiş seninki niye öyle oldu acaba
Çok güzel hediyeleriniz sizinde canım rüzgar sağlıkla giysin inşallah.Hediyelerimmmmm. @yaz yagmuru cnmmm cok teşekkğr tekrar tekrar o kadar güzeller kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?