2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Zaten mcbur ben gdip alcakmisim kargoyu kargo eve gelmis bulamamis diye not birakmis halbuki hep evdeydm. Sen uzulme isimdeyimgucumdeyim ben yarn alip nasl acmaya baslicm bilmiyorm heyecanim gectimi saniyosunnn :)
İkimizde aynı durumdayız bende kargomu heyecanla bekliyorum. Birde yaptırmayı istediğim şeyi yaptırdı biliyorum @oslew resimde görmüştüm

Birde kargom teslim edilseydi. Aslında bugün dağıtıma çıkmıştı ama evde bulamamışlar!
Sabhko gelen amcayada sordm yani bana kargo varmi diye yok dedi ama sanirm paketleri baskasi dagitiyo onun elinde zarflar vardi hep. Yurticyle pttnin bana garezi var sanrm. :) ama sorun yok yarn kargom bendeee cok mutlymmmm

İkimizde aynı durumdayız bende kargomu heyecanla bekliyorum. Birde yaptırmayı istediğim şeyi yaptırdı biliyorum @oslew resimde görmüştüm
tasarimini annemle beraber yaptik masana koyarsin diye düşündüm 44 bedenlik bedenimle gidip 34 beden kiyafet almak cok koyardi bana

Zaten mcbur ben gdip alcakmisim kargoyu kargo eve gelmis bulamamis diye not birakmis halbuki hep evdeydm. Sen uzulme isimdeyimgucumdeyim ben yarn alip nasl acmaya baslicm bilmiyorm heyecanim gectimi saniyosunnn :)
Süpürge bile çalıştırmıyorum zili duymamam imkansızdı diyeydin :)) neyse sağlık olsun çok uzakta değilmiş en azından :)
Hediyelerimmmmm. @yaz yagmuru cnmmm cok teşekkğr tekrar tekrar o kadar güzeller kiii
Güle güle kullanın :)
Benim esimde krndi utusunu kendi yapiyo Allahim daha neler cikacak
yetiştiremiyorum işleri napayım :) ütü yapmak istemiyosan kazak giy diyorum:)))
Senin bi de 2 çocuk yapsın tabi

Cok üzüldüm ama bugun gelmemesine keşke yurticine verseydim
Canım ben de ptt kargoya verdim dün sabah verildi çabuk gitti o kadar çabuk beklemiyordum hatta en son benimki gider diyordum dün gece gitmiş İstanbul a sabah dağıtıma verilmiş seninki niye öyle oldu acaba

Canım ben de ptt kargoya verdim dün sabah verildi çabuk gitti o kadar çabuk beklemiyordum hatta en son benimki gider diyordum dün gece gitmiş İstanbul a sabah dağıtıma verilmiş seninki niye öyle oldu acaba
Farkli iller canm banada iki gun surer dediler ertesi gun elinde oldu cabuk gtti hemde konyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…