• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aldım notlarıma canım teşekkürler... ayyy pardonnn nasılda ipucu verdim.. direk söyledim inanmıyorum. sende hissettin demek ki bana çıktığını :KK48::KK48:
Canım sen hiç kargo parası ödeme, benim eşimin şirketi sizin orda ben gelirim almaya, kargo parasıyla da bana Profilo'da kahve ısmarlarsın :KK8:

Canım sen hiç kargo parası ödeme, benim eşimin şirketi sizin orda ben gelirim almaya, kargo parasıyla da bana Profilo'da kahve ısmarlarsın :KK8:
bizim alt katta faktoring şirket var terör olaylarından dolayı bugün kapalı eşin orada mı çalışıyor yoksa :KK51:

Ayyy sayfalar yürümüş gitmiş :)
Benim kurbanda iyi bakalım neler yapcez :)

daha geçen gün ptt nin ordaydım ordaki dimi o da yakınmış.. o zaman sen gel şimdiden halledelim işi ben haziranı bekleyemeceğim galiba ahahaha :KK48:
Çekiliş dışında da hep aklımdasın Oray'a gelince ilk işim seni aramak zaten ;) gerçi taşınıyorlar ama olsun ben bulurum seni sonuçta hediyemi almam lazım :D

Tatil günleri yemek çocuk bakımı eşimden ya ben kendimi buraya vurdum çenem düştü. Üyeliğimden beri ilk kez bu kadar msj yazdım :D

Back
X