• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben yıllardır yeşil çay dışında ağzıma çay sürmem. Ve annem her çay doldurduğunda mutlaka ama mutlaka sanada bi bardak koyuyorum der. Yani anneler sanırım hep böyle. Annenin bilerek yaptığını düşünmüyorum. Ve malesef bazı insanlar evinin dağılmasını sevmiyor dağıtan öz torunu olsa bile. Arkadaşların dedigi gibi gökçeyi gördügü için sormamıştır sana durumunu. Takma bence boşver nasıl olsa geçice bi süreligine ordasın. Biraz sabret.

Eveeeeet sizsiniz :) hatta eşim hep adapazarına gidiyor bigün onunla gelip hediyemi elden vermeyi düşünüyordum bende :)
Aaa olur bende gelirim farketmez haftasonu genelde sizin oralardayız :KK19:

Bazen gercekten her konuda bi basima hissediyorum kendimi.annrm Dun aksam menemen yapti. Uzerine taze nane koymus. Kokusu sinmis menemene. Ben oldum olasi nane yiyemem. Nefesim kesilir kokusunu alinca. Yiyemem o yemegi. Artik bunu bilmeyen yok neredeyse cevremde. Annemin huyunu bildigim icin
bisey demedim ekmek arasi yaptim cayla yerim diye. Niye onu yemiyosun dedi. Daha ben demedennkardesim dedi zaten nane koymussun yine diye. Sizede hic bisey begendiremiyorum dedi. Fln filan. Dun aksamdan beride konusmuyo. Bisey sirarsam kisa gecistiren cvplar veriyo. Hadi beni gectim gokce nasil ateslendi mi diye bile sormadi. Her gelisimdr mutlaka boyle abuk sabuk bisey yapiyo. Geldigime pisman oluyorum. Salak gibi her seferinde yine gelip kaliyorum.
canım sıkma canını annen aynı ama sen değiştin anne olunca bence. Belki uzaktan geldiğin ve ilk torunu diye özel bir ilgi bekliyorsun annenden. Ama sen onun hala küçük kızısın ve oda herzamanki gibi davranıyor ve sen alınıyorsun. Annen 4 çocuk büyütmüş e birazda yıpranmış haliyle. İnce düşünemiyor olabilir ama sen böyle düşünerek tatilini zehir etme kendine tadını çıkar. Ah ah annem olsada keşke sevmediğim yemeği yapsa bende ekmek arası yapsam oda söylense bana.

Ya biz buna tipik anne diyoruz sıkma canını sen gökişine bak :) benim annem dr elinde bez ile cam sehpaları dolaşır sürekli aynaları boydan çamları siler durur babam da ben de söylemekten usandık ama umurumda değil çocuk elbet elleyecek heryeri :)

Yavrum bunun da devreler yanacak liste çizmekten :KK70: boşuna uğraşma zanlın benim ha rahatladın mı. Şimdi at o listeyi çöpe bakiim:)))
Ya devreler yanacak yada meraktan catlayacagim :KK70:
Heh birde deterjani elemistim, sagolasin:KK70:
Bi de kıyafet almayalım birbirimize malum gün geçtikçe değişiyor bedenlerimiz :KK66:

Sana ben yollayacağım rüşvetini ay pardon hediyeni :)
Bak:KK70::KK70::KK70: bu cok iyiydi

Back
X