2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok teşekkür ederim Canm ben sürekli konuşuyorum hep birlikte oynuyoruz disari çıkarıyorum arkadaşlara gidip geliyorum ki iletişimi artsın yoksa aksama kadar evde benle sıkılıyor yavrum vallahi normalde öğretmenim sırf her şeyiyle kendim ilgileneyim diye doğduktan sonra isi gücü de bıraktım ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ama dediğin gibi Rabbim nasip edecek ki konuşacak yumurtayı ben de çorbalarımı terbiyeli yapıyorum hep oyle az da olsa alsın diye kadar peyniri ben de deneyim ınsallah yer. İnstagramdan takip ediyorum sizleri ama buraya girmeyi unutuyorum gelen giden misafirim cok oluyor doktora da diyorum hiçbir şey yemiyor diye doktor bu yemediği hali mi diyor suan 16 kilo 21 aylık ama gerçekten yemiyor cok emiyor aksama kadar Melekler doyuruyor herhalde kuzucugu
canım maşallah bebeğine.doğduğundan beri topluydu bebeğin yanılmıyosam.benim kızımda bebekken hiç bişe yemezdi ama çok tombikti.çok ilginç maşallah oğlumda yemek diye beni yer ama 1 yaşından beri 12 kilo:)bebekte olsalar bi bünyeleri var demek ki...bende aylarca giremedim buraya eşime ve çocuklarıma yetemediğim için.ama aklımdan çıkmadı hiç uzaktan takip ettim.sende arada katıl bi selam çak:KK36:

eşimle atıştık biraz. en son stresten ölcem bu gidişle dedi.sanki ben zevk alıyorum bu durumdan. neyse sen ne stresi çekiyosun ki şimdi git yat sabaha kadar deliksiz uyursun dedim. sen öyle san falan dedi gitti. 10 dk sonra bi bahaneyle odaya gideyim dedim baktım uyumuş :D sabaha kadar fosur fosur uyuyan o, sinirden uyumayan ben. ama o ölecekmiş stresten :D

Cok teşekkür ederim Canm ben sürekli konuşuyorum hep birlikte oynuyoruz disari çıkarıyorum arkadaşlara gidip geliyorum ki iletişimi artsın yoksa aksama kadar evde benle sıkılıyor yavrum vallahi normalde öğretmenim sırf her şeyiyle kendim ilgileneyim diye doğduktan sonra isi gücü de bıraktım ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum ama dediğin gibi Rabbim nasip edecek ki konuşacak yumurtayı ben de çorbalarımı terbiyeli yapıyorum hep oyle az da olsa alsın diye kadar peyniri ben de deneyim ınsallah yer. İnstagramdan takip ediyorum sizleri ama buraya girmeyi unutuyorum gelen giden misafirim cok oluyor doktora da diyorum hiçbir şey yemiyor diye doktor bu yemediği hali mi diyor suan 16 kilo 21 aylık ama gerçekten yemiyor cok emiyor aksama kadar Melekler doyuruyor herhalde kuzucugu
Maşallah:KK57: Biz daha 12 yi göremedik. bi ara benden çok yiyodu yinede ayda 100 gr alıyodu. şimdi pek bişey yemiyo yumurtayı bi tek menemende severek yiyo tiksinecek korkumdan onuda sık sık yapamıyorum. yemek sorunu herkesde var sanırım.
yürümesi benim kızımında 16 aylıktı sanırım unuttum şimdi daha geç bile olabilir. oysaki bi ara ne çok takmıştım. bizde genetik bir durumda yoktu sığınabileceğimiz korkmuştum baya. hala soran oluyo geç yürümüştü demi diye. evet ama sonuçta seninki de benimki de yürüyo biri amuda kalkma aşamasına geçmiş değil diyorum ama içimden :KK11:

eşimle atıştık biraz. en son stresten ölcem bu gidişle dedi.sanki ben zevk alıyorum bu durumdan. neyse sen ne stresi çekiyosun ki şimdi git yat sabaha kadar deliksiz uyursun dedim. sen öyle san falan dedi gitti. 10 dk sonra bi bahaneyle odaya gideyim dedim baktım uyumuş :KK70: sabaha kadar fosur fosur uyuyan o, sinirden uyumayan ben. ama o ölecekmiş stresten :KK70:
hala gökçeye mi stres yapıyo.nasıl oldu yavrucuk.gerçekten eşler bazen çocuklaşıyolar

Kızlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi bu akşam ev olduğu gibiydi bana göre kirliydi yani ben işte laf yapıyorum ay tüm evi kaldıracamda temizlik yapcamda filan aaa evin tertemiz gerek yok dedi temizliğe:KK57: ama cidden kirli yani millet mi çok rahat nedir bana şimdiden sıkıntı geliyo temizliğe başlıcam diye yarın başlıyorum:KK47: yani inşallah

Kızlar eşimin arkadaşı ve eşi geldi bu akşam ev olduğu gibiydi bana göre kirliydi yani ben işte laf yapıyorum ay tüm evi kaldıracamda temizlik yapcamda filan aaa evin tertemiz gerek yok dedi temizliğe:KK57: ama cidden kirli yani millet mi çok rahat nedir bana şimdiden sıkıntı geliyo temizliğe başlıcam diye yarın başlıyorum:KK47: yani inşallah
Kolay gelir inşallah:)iş olsun diye demiştir belki arkadaş

Back
X