Canım ben 1 ay filan oldu aynı şikayetler vardı. Uykuda da oluyordu uyuşma kolumda da elimde de. Çok şükür önemli birşey çıkmadı. Çok stres yapmistim kendime. Nöroloji bölümüne gittim. Beyin ve boyundan ilaçlı mr cekildim. Bin şükür. Yorgunluktan oluyor sanirim. yine de doktora gorunmelisin bence. Daha iyi hissedersin.Kizlar ne zamandir tlfnla ugrasirken iki elimin son üc parmaginda uyusma oluyordu. Son zamanlarda gece uykudan uyandigimda da parmaklarimi uyusmaktan kasilmis sekilde buluyorum. Burada iki arkadasin daha uyusuyordu parmaklari sanirim @hiraysen ve @keremalp nedir ne degildir bu hangi dr gittiniz ne dedi, kafama takilmaya basladi artik. Bir adam akilli takip edeyim olmadi dra gidecegim
Canım benim yaa çabuk geçsin inşallah. Onların canı yansa bizimki parcalanir. Şifa bulsun kuzum acilen.Miraya fitil attım ceviz kadar var yok bişi için dakikalarca ıkındı bir ton ter attı fitili atarken yaptığı o minicik kakayla kaldı zorlamadı kendini sarıldı bana sonra acıyo anne acıyo dedi bildiğiniz içim parça pinçik şuan hiç inmedi kucağımdan öylede uyuya kaldı ki hayatta uyumaz bu saatte umarım gecemiz daha da zor olmaz