- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
en güzeli mira da pek yabancı erkeklere pas vermiyo hoşuma gidiyo böyle olsunlarBizim is yerine gittim memur gec kaldi bekledim biraz yanimizda calisan bir abi var eceyi cagirdi yanina gel bilgisayara bak diye sevmek istedi ece kaslarini catti kesinlikle gitmedi bende git demedim kararina saygi duydum gecen gun asansorde bir adam yine sevmek istedi ece kaslarini catip bakti hic yuz vermedi hosuma gitti acikcasi hemen gitmemesi bu arada eceyi simdi uyutuyorum bebek gormeyede gidemedim evde yokmus annesine gitmis bende eve geldim esimle bir aksam gideriz artik
evet canim ece daha kucukken kadinlarda hep agliyordu erkeklerde aglamiyordu gorucemin kocasina gidiyordu biyiklariyla oynuyordu bende insallah boyle devam etmez diyordum ama demekki buyudukce degisiyor yaklasimlari iyi oluyoren güzeli mira da pek yabancı erkeklere pas vermiyo hoşuma gidiyo böyle olsunlar
yaa ne güzeldi hele abla deyişibenim oğlanda pek pas vermiyor kimseye, @minnakkartal a verdi amatuttu elinden falan
Annesinin etkileşimde olduğunu hissediyor belki de
Pepenin evini bende aldım cok guzel biraz ugrastim evi yaparken ama bitince elif oturdu uzun uzun evi izledi.yarım saat izin alıp sabah bime gittim. 9:07 de bimdeydim ve bisiklet kalmamıştı :) bende pepenin evini ve fotofun renkler diye bi oyuncak aldım geldim :)
Bisiklet vardi ama nasil bisey ki acaba kaliteli mi kullanir mi diye almadim sizce nasil tavsiye eder misiniz?yarım saat izin alıp sabah bime gittim. 9:07 de bimdeydim ve bisiklet kalmamıştı :) bende pepenin evini ve fotofun renkler diye bi oyuncak aldım geldim :)
Canim bende simdi gidiyorum onlarin yapabilecegi birseymi yoksa zormuPepenin evini bende aldım cok guzel biraz ugrastim evi yaparken ama bitince elif oturdu uzun uzun evi izledi.
Alın tavsiye ederim
Yoook canim onlar degil eşim bile yapamazdi benim en az yarim saatimi aldi ( tabi elif ben yaparken dagitiyordu) bayagi ugrastiriyo ama guzel bisey cikiyor ortayaCanim bende simdi gidiyorum onlarin yapabilecegi birseymi yoksa zormu
Gökçe de seni seviyorum demiyo. zaten neye hevesleniyosam inatla demiyo çocuk. anne dedirtene kadarda canım çıkmıştı :)mira herşeyi söylüyor papağan gibi ama iş seviyorum demeye gelince kesinlikle yok asla demiyo eşim de çok az söyler hep diyorum sana çekmiş şimdi mirayla uğraşıyor hadi kızım de kızım oh diyorum ii oluyo sana beni süründürüyon söylemek için kızında sana yapıyo hoş bana da yapmış oluyo ama olsun eşimin uğraşını görmek beni rahatlatıyo :))
bir de sen kimin canısın dediklerinde annenin demesi
bisiklet güzel ama henüz süremezler canım. kp almıştı bisikletçiden bize aynısını. plastik olanı ama. sonra kullanır dersen al derim.Bisiklet vardi ama nasil bisey ki acaba kaliteli mi kullanir mi diye almadim sizce nasil tavsiye eder misiniz?
aldim canim geldim eve oglumla yaptik evi uzerine resimlerini yapistirdik guzel bayagi hosuma gitti legolari da var oynarlarYoook canim onlar degil eşim bile yapamazdi benim en az yarim saatimi aldi ( tabi elif ben yaparken dagitiyordu) bayagi ugrastiriyo ama guzel bisey cikiyor ortaya
şu meşhur defterin fotolarını çekip bizimle de paylaşsanyarın teyzemin kızının doğum günü teyzem beni arayıp tahinli kurabiye istedi ben mest ben dört köşe
olur mu bundan sonra tariflerin o defterden olduğundan bahsetmem ay ben nasıl ev kadını oldum müthişim fln diye paylaşcamşu meşhur defterin fotolarını çekip bizimle de paylaşsan
gökçe herkese pas veriyoren güzeli mira da pek yabancı erkeklere pas vermiyo hoşuma gidiyo böyle olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?