2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
en güzeli mira da pek yabancı erkeklere pas vermiyo hoşuma gidiyo böyle olsunlar

mira herşeyi söylüyor papağan gibi ama iş seviyorum demeye gelince kesinlikle yok asla demiyo eşim de çok az söyler hep diyorum sana çekmiş şimdi mirayla uğraşıyor hadi kızım de kızım oh diyorum ii oluyo sana beni süründürüyon söylemek için kızında sana yapıyo hoş bana da yapmış oluyo ama olsun eşimin uğraşını görmek beni rahatlatıyo :))
bir de sen kimin canısın dediklerinde annenin demesi

en güzeli mira da pek yabancı erkeklere pas vermiyo hoşuma gidiyo böyle olsunlar
evet canim ece daha kucukken kadinlarda hep agliyordu erkeklerde aglamiyordu gorucemin kocasina gidiyordu biyiklariyla oynuyordu bende insallah boyle devam etmez diyordum ama demekki buyudukce degisiyor yaklasimlari iyi oluyor

Kizlar valla su dis cikti bitti cok sukur cocugun huyu degisti iki gundur masallah herseye aglayan inatci cocuk gitti yerine uyumlu bir cocuk geldi yapmamasi gereken birsey oldumu ece yapma cunku soyle boyle diye konusuyorum tamam deyip yapmiyor masallah dis donemi cocuklari mahvediyor huyu suyu degisiyor cocugun

yarım saat izin alıp sabah bime gittim. 9:07 de bimdeydim ve bisiklet kalmamıştı :) bende pepenin evini ve fotofun renkler diye bi oyuncak aldım geldim :)
Pepenin evini bende aldım cok guzel biraz ugrastim evi yaparken ama bitince elif oturdu uzun uzun evi izledi.
Alın tavsiye ederim

Gökçe de seni seviyorum demiyo. zaten neye hevesleniyosam inatla demiyo çocuk. anne dedirtene kadarda canım çıkmıştı :)

Bisiklet vardi ama nasil bisey ki acaba kaliteli mi kullanir mi diye almadim sizce nasil tavsiye eder misiniz?
bisiklet güzel ama henüz süremezler canım. kp almıştı bisikletçiden bize aynısını. plastik olanı ama. sonra kullanır dersen al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…