2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sen bu seçeneklerin hepsine bi fikir ver ben içinden alıp kullanayım
Kız için mutlaka bir kaç parça toka iliştir kutuya, anne için almak almamak sana kalmış
Malum yaz geliyor kız erkek farketmez şöyle canlı renklerde t-shirt- şort kombinle, duruma gör bir de şapka ohhh
yaz için mayo gibi bir şey de bakabilirsin
seçenek çok yani
anne için senin içinden ne geçiyorsa bu bir kıyafet, bir gömlek, bir t-shirt, bir şal, ne bileyim bir eşarp olabilir
Kemer toka, çanta bile olur günlük kullanım için ne olcak taktıkça seni hatırlar
ha daha kalıcı olsun diyorsan al igden çok sevdiğin bir resmini bir takvim yaptır ne bileyim bir çerçeve olabilir :) yanına da koy öykücüğün resmini
ay ne bileyim yap bişiler
dip not: @oslew sana söylüyorum kurbim sen anla

Tamam canım papyon alcam oğluşuna

Ay ağzımdan kaçtı

Ayyy sürekli şu kk reklamları çıkıyor ya bi tanesi kurbanımı çağrıştırıp duruyor bana dayanamayıp yazıcam haaa :) zaten hediyelerim de hazır :)))
Evet evet Primadaki mavi gözlü çocuk, kağıt mendil reklamı malum burnumuz şırıl şırıl bizi fısıldıyor

Ayyy benim beyin error veriyor yine sabaha kadar uyumadım oğlum uyudu valla tosunumun hiç suçu yok da ben sıkıntılıyım bu aralar uyuyamıyorum
O yüzden de böyle salak konuşmalara vurdum kendimi siz beni kaale almayın gençler
Gece de uykusuzluktan biraz da can sıkıntısı pufpufun yarışma videosunu izledim de birazcık güldüm :) çekilişte olsaydın sana bi kutu acı biber alırdım pufpuff çok tatlı bi hatunmuşsun

Bende uyuyamadım kaç gecedir, aynen kafamı dağıtıyorum valla, yoksa aklım sürekli minnak oğlumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…