2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim beyza ogle uykusa yatarken aksam ve gece surekli emiyordu ben gunduz emzirmeyi kesmekten basladim sende sabah uyandiginda emzirmeyerek baslayabilirsin

Yazacaktim ece elimden kapti teli:)) yani bu duzen tabi dis cikarma doneminde boyle degildi her an yapisiyordu ve gece sabaha kadar emiyordu birde o aralarda yine istiyor ben erteliyorum ve iki gundur cok sukur normal hayatimiza donmeye basladik

Cok zorlaniyorum canim ama birden kesmeye benim psikolojimde kaldirmaz gibi geliyor bakalim aksama kadar ne yapicaz
zor canım ama yapcaz inşallah. Böyle birbirimizfen habersiz aynı gün başlamışız. O da iyi olmuş aslında destek almak daha iç rahatlatıcı

gökçe sabah kalkıyo rmiyodu kahvaltı bitiyo daha masadan kaldırmadan emiyodu. Yatarken yataktan kalkınca. Sadece dikkatini dağıtacak birileri varsa bu kadar çok istemezdi. Çokta değilmiş aslında ecenin.

Benim bi şansımda gökçenin memede uyumaması. Emzirip emziğini veriyorum onla uyuyo. O yüzden gece kaç kez kalkarsa o kadar emziriyorum. Bazen 5 bazen 1 kez kalkar o da çok değişken.
Emziği de sadece uykuya geçerken alıyo. Bi de onu bıraktırcam daha ya

Benim bir hafta sonra gelecegim yerdesin sen canim. Sik degil bence. Ben senin yerinde olsam once ya sabahi keserim ya da aksam yemeginden sonrasini.hangisinde daha kolau oyalarsan onu kes. Aksam abileriyle falan oyalanir belki

Canim beyza ogle uykusa yatarken aksam ve gece surekli emiyordu ben gunduz emzirmeyi kesmekten basladim sende sabah uyandiginda emzirmeyerek baslayabilirsin
o zaman sabahtan baslayayim kizlar yavas yavas ilerleyeyim

Birde bu sabah uyandi ben abilerini gonderiyordum babasi almaya calisiyor yatagindan babasina gitmemis annne annne diye bagiriyor girdim odaya ben aldim babasi sariliyor yatakta kiziyor babasina iii iii diye bagiriyor babasida az kaldi vedalascan yakinda dedi:)))

Bugun 1.30 da bizim is yerine vergi dairesinden memur gelecekmis orada olup imza vermem gerekiyor oradanda esimin bir akrabasina bebek gormeye gitcem yakin is yerine ecenin tam uyku saati ya orada uyurmu acaba nasil yapcam bilmiyorum

@aysenazim benim kucuk oglumunda bugun sinif maci vardi butun 4 leri yendiler bugun final oynadilar yenilmisler penaltilarda geldi okuldan hungur hungur agliyor anne ogretmen birde beni yedekte tuttu macin bitmesine yakin aldi dedi bende iyi yapmis zaten yenilmissiniz bosu bosuna yorulmamissin dedim bana bir bagirdi annne ben oynasaydim zaten yenilmezdik diye ve hâlâ agliyor salya sümük

Bizim dis donemi cok kotu oluyordu canim simdi yine ara ara geliyor ama dikkatini dagitiyorum unutuyor bir sure mumkun oldugunca azaltmaya calisiyorum ama en kotusu ece hep memeyle uyku moduna geciyor sonra ayagima koyuyorum iste onu biraktirmak zor olacak

miranın antibiyotiğini değiştirmiş doktor şimdiye geçmiş olmalı demiş peditus ve bricanyl de birkaç gün daha devam demiş iyileşince iştah şurubu başlayalım demiş ama miraya bir sürece ilaç ve türevi bişi vermek istemiyorum psikolojisi bozuldu çocuğun ki zaten ben kafa olarak vitamin iştah açıcı gibi şeylere karşıyım değiştiremiyorum zihniyetimi kimyasıyla oynarım gibi geliyo

Yıllarca zayıfım diye bana içirmedikleri yedirmedikleri şey kalmadı. İşe yaramış olsa gam yemicem. İyice yemek yemekten soğumakla kaldım.
Bi insan bişeyi yemiyosa bi sebebi vardır bence. Yemek istese insan zaten yer. Kimyasızyla oynamaktan ziyada psikolojisiyle oynamak gibi geliyo banada. Bende karşıyım vermiyorum o yüzden.

Benim kvler gökçeye 1 yaşından beri iştah açıcı veriyorum sanıyolar mesela. Küçükken gayet güzel yediği halde kilo almıyo . Demekki yeterince yemiyo iştah açıcı ver diye tutturuyodu. Patlatacak çocuğu. Yemek yememeye başlayınca baktım baş edemicem veriyorum dedim. Niye düzelmedi yiye sorunca değiştirdim o işe yaramadı diyorum. Yalansa yalan valla yıldım. Gökçe büyüsün kv ye ben sana böyle dedim diye anlatıp gülücem içimde de kalmasın

miranın yeme yüzünden psikolojisi zaten bozuk bir de küçükken vitamin iştah şurubu tüketimiyle ergen dönemlerinde çok sorun yaşamış insanlar denk geliyo bu ara bana sonra verilemeyen kilolar cart curt bana vereyim diye ısrar eden yok doktorlar dışında bir iki kez denedim bir kaç kaşık öğürtü iice soğuma oldu hep hele şimdi bu kdr ilaçtan sonra
sende iisini yapmışsın bazen gerçekten he senin dediğin gibi yaptım demek gerekiyo insanlara düşmüyorlar başka türlü yakandan

Ben iştah açıcı vermiyorum ama balık yağı veriyorum, onu da yazın keserim muhtelen, vitamin de veriyorum özellikle kışın yeteri kadar gıdalardan almadığı taraftarıyım. Doktoru ver dediğinde verdim hep, ekstra kafama göre vermedim.

Bende çok vermiyorum vitamin. bi ara balık yağı verdim. bi arada hasta olunca vitamin yazmıştı doktor onu kullnadık başkada almadım vitamin.

Benim esimde hep vitaminlere karsi ben alalim dedigimde kiziyor bana eski cocuk doktorumuzda ayniydi bir kere vitamin istedim diye ikiside dalga gecti benimle:)bende coktandir vermiyorum eceye dogal sekilde meyve sebze vermeye calisiyorum sen daha iyisini bilirsin canim annesisin icinden nasil geliyorsa oyle yap

Bizim is yerine gittim memur gec kaldi bekledim biraz yanimizda calisan bir abi var eceyi cagirdi yanina gel bilgisayara bak diye sevmek istedi ece kaslarini catti kesinlikle gitmedi bende git demedim kararina saygi duydum gecen gun asansorde bir adam yine sevmek istedi ece kaslarini catip bakti hic yuz vermedi hosuma gitti acikcasi hemen gitmemesi bu arada eceyi simdi uyutuyorum bebek gormeyede gidemedim evde yokmus annesine gitmis bende eve geldim esimle bir aksam gideriz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…