- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
görmedim ki hiç. görsem bi bakacaktım nasıl diye ama göremedim bileBisiklet vardi ama nasil bisey ki acaba kaliteli mi kullanir mi diye almadim sizce nasil tavsiye eder misiniz?
Çok marifetlisin zaten ondan hiç şüphe yokolur mu bundan sonra tariflerin o defterden olduğundan bahsetmem ay ben nasıl ev kadını oldum müthişim fln diye paylaşcam
Bu aralar beni pek beğeniyorsun gözümden kaçmadıgökçe herkese pas veriyor
tabiki de :)Çok marifetlisin zaten ondan hiç şüphe yok
Bu aralar beni pek beğeniyorsun gözümden kaçmadıkurbin olabilir miyim
Canııım gel şöyle bir sarılayım sanatabiki de :)
mirada öyleydi yavaş yavaş gitmemeye başladıgökçe herkese pas veriyor
tabi tabi öyleyimÇok marifetlisin zaten ondan hiç şüphe yok
Bu aralar beni pek beğeniyorsun gözümden kaçmadıkurbin olabilir miyim
Bizim burada da bisiklet yoktugörmedim ki hiç. görsem bi bakacaktım nasıl diye ama göremedim bile
ev buyuk parcalar halinde canim pepe şila kopek agac falan var ustune cikartmalari yapistiriyorsun yine bir suru cikartma var onlari da legolara yapistirdik guzel birsey ece de uyanmadi daha uyansa bakalim sevecekmiben pepenin evini henüz açmadım işyerindeyim hala. merak ettim şimdi :)
Hic aklima gelmedianlatıyorsunuz da biriniz de foto atın şu pepeyi
Yardımcı olalım canım, mesela söyle başlayabiliriz, bu bir kız bebiş mi erkek mi?Yalnız ben hala ne alcam karar veremedim
Minnak kurbiyi minnak kurabiye okuyan ben neyin kafasını yaşıyorsamBen minnak kurbime ne yapacağımı tasarladım kafamda. Planlarımı işleme koymamlazım yoksa yetişemicem. Ama annemize ne alacağımı bilemiyorum
BilmemMinnak kurbiyi minnak kurabiye okuyan ben neyin kafasını yaşıyorsam
Ayy yoksa Allah mı söyletti
sen bu seçeneklerin hepsine bi fikir ver ben içinden alıp kullanayımYardımcı olalım canım, mesela söyle başlayabiliriz, bu bir kız bebiş mi erkek mi?
Toka takıyor muAnnesi bu bebişin kısa saçlı mı uzun mu yoksa kapalı mı
@minnakkartal dan da tarif falan istedin senin canin.kurabiye cekmis :))Minnak kurbiyi minnak kurabiye okuyan ben neyin kafasını yaşıyorsam
Ayy yoksa Allah mı söyletti
minnak mıBen minnak kurbime ne yapacağımı tasarladım kafamda. Planlarımı işleme koymamlazım yoksa yetişemicem. Ama annemize ne alacağımı bilemiyorum
Canim istersen ben yardimci olabilirim nede olsa cekiliste yokum ya tamamen yardim amacli ozelden yazabilirsin yoksa merak ettigimden degil yanisen bu seçeneklerin hepsine bi fikir ver ben içinden alıp kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?