2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar.
Benim eşim işi gereği geç geliyo yanında 3 çalışan var.onlar akşam 8 gibi gidiyolar evlerine mecbur eşim kalıyo.ve ssbah namazında evden çıkıyo.gündüz elemanlar var dükkanda oyüzden rahat.garibim evcilmen bi erkek ama şartlar el vermiyo.ben tam iş yapcağım saat gelip yatıyo gündüzleri beraberiz.ama bu aralar hesapta açık çıkıyo mecbur ayrılamıyo kimseyi suçlayamaz.
Benimle çalış diyo bana dünden beri başımın etini yedi kasada durursun diyo.ben hiç istemiyorum çünkü başka işler kovalıyodum.ay bide asgari ücretle çalışcakmışım:KK53:Elemanların birini çıkartıp beni sokacak.
Çok tartışırız biz ya:KK4:
Çalışmayı düşünüyormusun canım. Eşin ne işi yapıyor o kadar yoğun çalışarak merak ettim. Ama eşinin güvenilir birine ihtiyacı var anlaşılan bir süreliğine destek olsan sanki daha iyi olur gibi sonra istediğin işi yaparsın

Kizlar eşim gecen hafta içi kursa gitmisti dun gece geldi 5 gundur yoktu. Kizim cok özlemiş gece 12 den 1 e kadar oynadılar geç uyudular. Ordanda bi suru şey almış bana da cok guzel bi ceket almış. Anneler günü hediyeni aldim şimdiden dedi.
Sagol ama askolsun dedim 2 hafta sonta bi daha hediye alamayacam demek istiyorsun dedim. :KK53:
Gercekten güzel bi hediye secmis cok mutlu oldum.

Günaydın kızlar.
Benim eşim işi gereği geç geliyo yanında 3 çalışan var.onlar akşam 8 gibi gidiyolar evlerine mecbur eşim kalıyo.ve ssbah namazında evden çıkıyo.gündüz elemanlar var dükkanda oyüzden rahat.garibim evcilmen bi erkek ama şartlar el vermiyo.ben tam iş yapcağım saat gelip yatıyo gündüzleri beraberiz.ama bu aralar hesapta açık çıkıyo mecbur ayrılamıyo kimseyi suçlayamaz.
Benimle çalış diyo bana dünden beri başımın etini yedi kasada durursun diyo.ben hiç istemiyorum çünkü başka işler kovalıyodum.ay bide asgari ücretle çalışcakmışım:KK53:Elemanların birini çıkartıp beni sokacak.
Çok tartışırız biz ya:KK4:
Canım ben olsam calismazdim hem ucret az hem de evde 2 cocuk varken. Cok yipranirsin bence

Kizlar eşim gecen hafta içi kursa gitmisti dun gece geldi 5 gundur yoktu. Kizim cok özlemiş gece 12 den 1 e kadar oynadılar geç uyudular. Ordanda bi suru şey almış bana da cok guzel bi ceket almış. Anneler günü hediyeni aldim şimdiden dedi.
Sagol ama askolsun dedim 2 hafta sonta bi daha hediye alamayacam demek istiyorsun dedim. :KK53:
Benim eşimde 4 5 gün istanbula gitmişti Gökçe lavabonun önüne gelip baba die çağırıyordu :/ çok özlemişti babasını.
Güzel günlerde kullan bu arada ceketini ;)

Gökçe pepe izlerken pepeleriyle oynuyor :)

Eklentiler

• PicsArt_04-23-11.35.10.webp
    PicsArt_04-23-11.35.10.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 55
Aynen format desteklemedi

Benim eşimde 22.00den sonra gelir ve illa bişeler yer.bende kedinin ciğere baktığı gibi bakarım sofraya:KK53:

cnm aslında 3 yaşındakiyle 8 yaşındakini eltisine bırakmış.11 yaşındaki kızımın arkadaşı bi tek o gelmişti onu bile istemedi ama ben gelsin dedim.yarım saat sonra eltisi çocuklarla geldi durmuyomuşlar.arkadaşımda biraz uzağa gitmişti yakınının cenazesine.idare etmeye çalıştım.zaten beni çok sever çocukları.bide acıktılar bende bi tencere makarna yaptım afiyetle yedik.
Bu arada o arkadaşımın bi tanede 15 yaşında kızı var:KK66:
anladım canım arkadaşın eltisine bırakmış aslında eltisi sana gelmiş o zaman biraz farklı tabi durum neyse halletmissiniz bir şekilde

Benim esimde ece doğmadan önce bizim iş yerinde çalışmamı istemişti ben birkaç gün gittim ama çocuklarla ilgilenecek kimse yoktu iş yeri de yakın değildi çocuklarla ilgilenecek evde yemek iş yapacak birini bulalım diye dusunduk ama öyle birini bulmak 1000 lira civarı ücret vermek gerekirdi bizde zaten yanımızda çalışana o kadar veriyorduk çok artısi olmayacaktı birde zorlukları olacaktı o bakimdan vazgectik yani sen bilirsin artisini eksisini düşün ona gore karar ver canım

Çalışmayı düşünüyormusun canım. Eşin ne işi yapıyor o kadar yoğun çalışarak merak ettim. Ama eşinin güvenilir birine ihtiyacı var anlaşılan bir süreliğine destek olsan sanki daha iyi olur gibi sonra istediğin işi yaparsın
okulum bitince düşünüyodum cnm.aöfden kamu 4. Sınıfım.arada gidip yardım etmeliyim galiba.şarküterimiz var et,süt ürünleri bide doğal ürünler.çok işlek bi caddede işlerimiz yoğun.

güle güle giyin cnm.ozaman şimdiden anneler günün kutlu olsun:KK70:

Canım ben olsam calismazdim hem ucret az hem de evde 2 cocuk varken. Cok yipranirsin bence
ya ücret espri biraz da kaçak çalışırım artık.maksat güvenilir eleman bulamıyo.kasada dursan yeter diyo.ama çocuklarıma şuan kıyamam.
Arada yardıma giderim.çok iyi bi elemanı vardı ama başka işe girdi.o varken çok rahattı ona bırakıp rahatça heryere gidiyoduk.sanırım güvenilir birini bulana kadar dükkandayım:KK59:

anladım canım arkadaşın eltisine bırakmış aslında eltisi sana gelmiş o zaman biraz farklı tabi durum neyse halletmissiniz bir şekilde

Benim esimde ece doğmadan önce bizim iş yerinde çalışmamı istemişti ben birkaç gün gittim ama çocuklarla ilgilenecek kimse yoktu iş yeri de yakın değildi çocuklarla ilgilenecek evde yemek iş yapacak birini bulalım diye dusunduk ama öyle birini bulmak 1000 lira civarı ücret vermek gerekirdi bizde zaten yanımızda çalışana o kadar veriyorduk çok artısi olmayacaktı birde zorlukları olacaktı o bakimdan vazgectik yani sen bilirsin artisini eksisini düşün ona gore karar ver canım
Benim kv bakar ama ben istemem.annem de bakar ama ayşe yine ağlıyo:KK61:bana çok alışık kızım.bebekkende öyleydi 4 yaşına kadar kucağımdan inmiyodu.eşim yeni bi eleman bulana dek idare edicez

Kızlar miniklerin günü kutlu olsun
Benim oğlan dün sabahtan beri emmiyor biraz once sagip döktüm sicak diyor kafasini göğsüme koyup uyumak istiyor ama memeyi almıyor

okulum bitince düşünüyodum cnm.aöfden kamu 4. Sınıfım.arada gidip yardım etmeliyim galiba.şarküterimiz var et,süt ürünleri bide doğal ürünler.çok işlek bi caddede işlerimiz yoğun.

güle güle giyin cnm.ozaman şimdiden anneler günün kutlu olsun:KK70:

ya ücret espri biraz da kaçak çalışırım artık.maksat güvenilir eleman bulamıyo.kasada dursan yeter diyo.ama çocuklarıma şuan kıyamam.
Arada yardıma giderim.çok iyi bi elemanı vardı ama başka işe girdi.o varken çok rahattı ona bırakıp rahatça heryere gidiyoduk.sanırım güvenilir birini bulana kadar dükkandayım:KK59:
Teşekkür ederim canim. Ben yine de 2 hafta sonra tekrar kutlanilmasi taraftariyim

Kızlar benim acaip kanamam var. Hep çok olur ama hiç böyle olmamıştım. Yarım saate bir tuvalete koşuyorum onda bile üstüm batmış oluyo. Gökçenin bezlerinden koydum en son :KK70:
Hem üşüyorum hemde deli gibi terliyorum. Kasıklarımda ki sancıyı saymıyorum zaten.

Kızlar miniklerin günü kutlu olsun
Benim oğlan dün sabahtan beri emmiyor biraz once sagip döktüm sicak diyor kafasini göğsüme koyup uyumak istiyor ama memeyi almıyor
Aa bu cocuklarin hepsi bi tuhaf yahu sende sut vermeyi dene canim seni yormadan memeyi birakacak demekki

Aa bu cocuklarin hepsi bi tuhaf yahu sende sut vermeyi dene canim seni yormadan memeyi birakacak demekki
Bu gün nasıl canım beyza? Ben gökçeyi yine emzirmedennuyuttum. 10 dk ya geçti ya geçmedi ağlamaya başladı gittim yanına. Oturmuş meme yok meme yok diyo içli içli ağlıyo. Uyumadan öncede bi kere sormuştu anlattım üstelememişti bi de. Rüyasında mı gördü nedir. Dayanamadım alıp emzirdim :(

Bugün ogle uykusuna emzirmeden yatirdigim 3. Gun ama inanilmaz zorluyo beni cok agliyo ayagimda salladigim halde uykuya dalamiyo 15 dkda bi aglayarak uyaniyo galiba dayanamayip 5 yasina kadar emzirenlerden olucam bende. :(

Bu gün nasıl canım beyza? Ben gökçeyi yine emzirmedennuyuttum. 10 dk ya geçti ya geçmedi ağlamaya başladı gittim yanına. Oturmuş meme yok meme yok diyo içli içli ağlıyo. Uyumadan öncede bi kere sormuştu anlattım üstelememişti bi de. Rüyasında mı gördü nedir. Dayanamadım alıp emzirdim :KK43:
Canim benim kiyamam ya valla cok zorlaniyorum bende beyzada meme yok diye agliyo emzirmedim ama beyza hic pes edecek gibi degil heran ben pes edebilirim :(

Back
X